Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta eveniment turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Tara

  • Oras




Cauta numai dupa organizator




AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Evenimente turism - Salonul de dotari hoteliere 2019 Constanta

Salonul de dotari hoteliere 2019 Constanta

Categorie eveniment: Expozitie
Localitate: Constanta, judetul Constanta, Romania

Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica 2019
Locatie: Centrul Expozitional Constanta

Targul de Turism "VACANTA" Constanta, 28-31 martie 2019 se adreseaza publicului larg, dornic sa calatoreasca in tara si peste hotare, aflat in cautarea unor destinatii turistice originale, care sa corespunda, din toate punctele de vedere, necesitatilor fiecaruia de petrecere a timpului liber.

Evenimentul se lanseaza cu facilitati pentru Dvs., in calitate de expozanti, care includ tariful special de tip Early Booking, conturat cu scopul de a diminua cu mult eforturile financiare pe care le presupune prezenta la un astfel de targ. În plus, firmele membre CCINA Constanta si ANAT se vor bucura de tarife preferentiale de participare.

La targ sunt invitati sa participe: agentii de turism, tour-operatori, furnizori de activitati de aventura si sporturi extreme, hoteluri, pensiuni, companii aeriene, autoritati publice, asociatii de promovare turistica reprezentand destinatiile turistice din Romania si reprezentanti ai unor Oficii de turism din strainatate care vor propune publicului din intreaga regiune o oferta atractiva de pachete turistice (turism montan, turism de tratament, de aventura, city break-uri), oferte pentru vacantele verii 2019, in cadrul unui eveniment binemeritat si asteptat!

Ca si anul trecut, dorim sa va facem cunoscut faptul ca Targul de Turism “VACANTA” Constanta 2019 va fi organizat in cadrul Centrului Expozitional Constanta, cel mai important spatiu destinat organizarii unor astfel de evenimente. De asemenea, concomitent cu acest eveniment, in cadrul Pavilionului Expozitional, vor mai avea loc : Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica 2019 si Targul de Mobila 2019, evenimente ce reunesc companii care pot crea un sistem complet de solutii individuale, particularizate pe ideile creative specifice industriei HORECA; producatori de echipamente, accesorii si facilitati de catering si cazare, designeri si producatori de mobila, etc.

Prin organizarea sa in cadrul Centrului Expozitional Constanta, concomitent cu cele doua evenimente cu traditie pentru publicul constantean, Salonul de Dotari Hoteliere si Alimentatie Publica 2019 si Targul de Mobila 2019, Targul de Turism “VACANTA” Constanta 2019 va beneficia de un trafic important de vizitatori, in cadrul unui program generos de vizitare, timp de 4 zile, in intervalul orar 10:00 - 19:00 (joi-sambata) si 10:00 - 16:00 (duminica).

Vizibilitatea evenimentului va fi sporita de campania ampla de promovare, desfasurata, prin intermediul partenerilor mass media - televiziuni, radio-uri si ziare, dar si online, prin platforme de social media si site-uri specializate, afise, flyere, newsletter, comunicate de presa si, nu in ultimul rand, panotaje outdoor.


Perioada: 28 martie 2019 - 31 martie 2019
Numar participanti: 5000
Organizator: Camera de Comert Constanta
Taxa de participare: fara taxa

Comentarii despre pagina: