Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Informatii turism - Emisiuni tv turism

Emisiuni tv turism

 


„Turist Club”, din februarie 2015 pe The Money Channel

Producator: Vis de Vacanta. Moderator: Traian Badulescu.

Emisiunea, cu durata de o oră, se difuzează săptămânal, în fiecare sâmbătă, între orele 21.00 şi 22.00. Beneficiază de trei reluări: duminică de la 12.00, luni de la 24.00 şi miercuri de la 10.00. Emisiunea are şi pagină de facebook: https://www.facebook.com/EmisiuneaTuristClub


Saptamana Turistica Money Channel
"Saptamana Turistica" cu Victor Radulescu, in fiecare vineri, ora 18:00, la The Money Channel! In reluare sambata ora 16:00 si luni ora 14:00

"Saptamana Turistica", o emisiune de stiri si atitudine in turism care va tine la curent cu ceea ce se intampla in turismul intern si international, cu prezentarea evenimentelor si reportajelor speciale, a ofertelor de vacanta, a preturilor si serviciilor din turism, dar si cu analizarea unor situatii grave care trebuie remediate pentru ca turismul romanesc sa se dezvolte si sa devina cu adevarat un domeniu prioritar al economiei nationale!
In fiecare saptamana, doar la The Money Channel!!!
https://www.facebook.com/SaptamanaTuristica
Saptamana Turistica Money Channel


Cu lumea-n cap - PRIMA TV
Ruleaza: Sambata 11:30
Prezinta: Florin Saşca mai multe detalii
Cu lumea-n cap - PRIMA TV

Florin Sasca, prezentatorul emisiunii “Cu lumea-n cap” este un impatimit al sporturilor si calatoriilor. Licentiat in jurnalistica, Florin practica cu placere alpinism, bungee jumping, dar si sporturi nautice. Pasiunea pentru sporturile extreme l-a determinat sa se dedice si organizarii unor evenimente gen team-building in aer liber: alpinism, bunjee jumping, tiroliana, mountain-bike, rapel si Via Ferrata.

Pe Florin Sasca il puteti urmari in fiecare sambata, de la ora 11:30, in cadrul emisiunii “Cu lumea-n cap”.


“Cap compas” este o emisiune turistică, producție a Televiziunii Romane, cu difuzare săptaminala pe TVR 2, TVR International și TVR HD și are o durata de 24 de minute.
Producator: Elena Dinu

“Cap compas” este o emisiune de călătorii și turism cultural.
Intr-un format dinamic, avindu-l drept ghid pe reporterul de televiziune, emisiunea este o incursiune in locuri care nu ii sint la indemina oricui, sau despre care telespectatorul primeste informatii inedite. Au fost prezentate destinatii deosebite : Italia, Egipt, China, Dubai, Malta, insulele grecesti, mari Capitale europene, locuri de agrement din Austria, natura salbatica, turism extrem, cultura si religie, obiceiuri si credinte, bucatarie, etc.

Reporterul patrunde in intimitatea unor gospodarii traditionale sau in bucatariile celor mai luxoase hoteluri, in locuri emblematice, prezinta esenta fiecarei destinatii, recordurile si unicitatea culturala, astfel incit telespectatorul este captivat de mesaj, de modul de abordare si in final, de destinatia prezentata.
Emisiunea are deja un public fidel si se situeaza in Topul primelor 10 emisii de pe TVR 2.

„Ce vedem… cu atat ramanem, o calatorie nu are nevoie de motive sa o incepi..
E o aventura in necunoscut, in care ne oprim doar atunci cand vrem, daca vrem. Nu se cunosc limite.
Astfel, orice vacanta petrecuta intr-un loc anume va oferi experiente unice: „facem cunostinta” cu spiritul locului, observandu-l pana in cele mai mici detalii.
Derulam filmul de calatorie si rememoram clipele frumoase, dar fotografiile nu ne ajuta prea mult. Farmecul unei calatorii depaseste cu mult imaginile de album.
Calatorim ca sa vedem, sa cunoastem, sa descoperim, sa ne miram, sa ne bucuram, sa ne schimbam sa traim , sa simtim altfel.
Dubai , Santorini , Dublin , Niagara, Tanzania, Perugia , Malta , Amorgos , Corint , China sunt mici popasuri unde reporterii nostrii va vor adduce si vor descoperi pentru dumneavoastra ce nu reusiti sa gasiti in ghiduri de calatorie .

Malta: http://www.tvrplus.ro/editie-cap-compas-47663
Dubai: http://www.tvrplus.ro/editie-cap-compas-42530
Austria: http://www.tvrplus.ro/editie-cap-compas-41167
Santorini:http://www.tvrplus.ro/editie-cap-compas-80129
Tenerife: http://www.tvrplus.ro/editie-cap-compas-34376


Televiziunea de turism TRAVEL MIX
www.travelmix.ro/

autocar litoral Grecia 2019
 
Eurotrip
 
Eurotrip
 
Eurotrip
 
vacante cu Jumbo Travel
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
litoral Bulgaria 2018

vacante in Romania

oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2021 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2021; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2021 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro