Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta sejur

 • Categorie sejur

 • Tara sejur

 • Regiune sejur

 • Oras sejur

 • Agentie turism

 • Clasificare
  5 5 5 5 5
  4 4 4 4
  3 3 3
  2 2
  1
 • Tip de masa
 • Tip transport
 • Ordonare dupaAveti o agentie de turism? Astazi va puteti face un cont de agentie pe portalul de turism infotravelromania.ro. Apoi adaugati nelimitat oferte de vacante: sejururi, circuite, excursii de 1 zi.
Acum gasiti sute de oferte litoral 2024 Romania, litoral 2024 Bulgaria.

AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Evenimente turism - Emisiuni TV turism


Vacante la bani marunti

 

23.00 – 23.30 – Vacanțe la bani mărunți cu Cezara Munteanu și Olivia Odăianu, in fiecare sambata si duminica la Metropola TV. Vezi mai multe detalii & emisiuni.
Vacanțe la bani mărunți cu Cezara Munteanu și Olivia Odăianu, in fiecare sambata si duminica la Metropola TV

 

 

Best of Brasov

 

Best of Brasov - Emisiunea superlativelor turistice brasovene si a lifestilului culinar brasovean
Moderator: Cristian Macedonschi, in fiecare vineri ora 18.00
Temele emisiunii:
- Formare profesională în ospitalitate
- Siguranță, igienă și calitate in ospitalitate

 

Episodul 3, 04 iunie 2021
Best of Brasov prezintă conceptul #INSPIRATIO al Bisericii Negre din Brașov din care fac parte magazinul de suveniruri & cadouri și cafeneaua CH9 Specialty Coffee.
Invitatul emisiunii moderate de Cristian Macedonschi este directorul executiv INSPIRATIO, doamna Edith Olosz care va dezvălui secretele celor doua locații de excelență din Brașov. INSPIRATIO by Biserica Neagra Brasov - Honterusgemeinde - Schwarze Kirche. Vezi aici emisiunea.

 


Episodul 2, 28 mai 2021
Invitat special: Chef Ciprian Nicolescu - maestru bucătar cu experiență de peste 20 de ani în restaurante cele mai bune din Germania, America si Anglia, antrenorul și coordonatorul echipei naționale de chefi bucatari al Asociației Nationale a Bucătarilor și Cofetarilor din Turism - ANBCT, vicepreședinte al Institutului Culinar Escoffier în Romania dar în primul rand brașovean și pasionat de tot ce e frumos și desigur gustos.

 Episodul 1 -
Invitat special: Andrei Blumer, presedintele Asociatiei de Ecoturism din Romania #AER 21 mai 2021
Emisiune sustinuta de DEKRA Romania si de Hygienium

💢 Siguranta la patrat 💢

https://www.facebook.com/gazetabrasovului

 

Televiziunea TRAVEL MIX
https://www.travelmix.ro/
Televiziunea de turism Travel Mix

 

 

Emisiuni mai vechi (2004 - 2010):

Cu lumea in cap
Prezinta: Florin Saşca, Ruleaza: Duminica 10:30, Televiziune PRIMA TV
Emisiuni de turism

Ramaneti in trend-ul turistic si aflati cele mai recente stiri despre destinatiile de vacanta ale vip-urilor autohtone, dar si ultimele promotii din domeniul turismului. Discounturi, early booking, last minute, turism pentru spectacole muzicale, stiri de la ANAT si Ministerul Turismului, toate aceastea la rubrica “Hot News”.
“Trage-ti apoi cu urechea” si aflati parerea specialistului despre cum sa va organizati cel mai bine vacanta mult visata. Un expert din turism va invata cum sa achizitionati un pachet turistic la cel mai bun pret.
In final, nu pierdeti concursul emisiunii. Acesta consta intr-o intrebare legata de principala destinatia prezentata in respectiva editie. Castigatorul primeste o vacanta de vis intr-o destinatie exotica.
Asadar, din 2 mai, nu ratati cel mai complet jurnal de calatorie, “Cu lumea-n cap”, in fiecare sambata, de la 11:30, numai la Prima TV

 

Realitatea All Inclusive
Prezinta" Sergiu Voicu.Ruleaza: Sâmbătă şi Duminică, în jurnalele de la orele 9.00 şi 21.00, Realizator: Realitatea TV
Emisiuni de turism
Prin acest program, Realitatea TV îşi propune să devină un serviciu de informare a publicului consumator de vacanţă.
Emisiunea este, în egală măsură, o dezbatere despre serviciile reale oferite de operatorii de turism. Unde este mai ieftin să mergem în vacanţă? Unde sunt servicii de top sau... unde este cel mai riscant să ne petrecem zilele de concediu?
Cei direct interesaţi de răspunsuri, turiştii, ne pot relata proprii experienţe de vacanţă şi ne pot trimite fotografii “de la faţa locului”.
Realitatea ALL INCLUSIVE vă aduce ştiri, transmisiuni în direct din locaţii turistice, informaţii utile, meteo, sporturi de sezon şi duplexuri între turişti aflaţi în diferite staţiuni estivale din România sau din străinătate.

 

Business Travel
Prezinta: Laura Dragomir, Ruleaza: Vineri 17:15, Televiziune The Money Channel
Business Travel cu Laura Dragomir

 

Agentia de turism
Prezinta: Ina Ilie, Ruleaza: Sambata de la 11.30 - 12.00, Televiziune: National TV
Agentia de turism emisiune turism
Agentia de turism este o emisiune ce imbina informatia utila cu divertismentul. Gazda emisiunii, Ina Ilie, devine ea insasi un veritabil turist si il poarta pe telespectatori in locuri pitoresti si fascinante pe care oricine si-ar dori sa le vada.
Fiecare editie are in vedere o anumita destinatie turistica iar pe parcursul emisiunii telespectatorii pot afla amanunte despre traseu si despre locurile unde merita sa te opresti pana la destinatie.
Ina Ilie prezinta intr-o maniera originala si degajata oportunitatile de cazare la munte sau la mare, prin agentiile Turist Center si Transilvania Tour.
Emisiunea include si scurte prezentari despre istoricul zonelor vizitate, astfel incat, la finalul fiecarei editii, telespectatorii au imaginea completa a unei destinatii turistice si pot opta pentru a o vizita in cunostinta de cauza.

 

Vis de Vacanta
Prezinta: , Ruleaza: Vineri de la 17.00, Televiziune: B1 TV, martie 2005
Emisiunea Vis de Vacanta

Incepand din aceasta saptamana, B1TV va difuza o noua emisiune - "Vis de vacanta" - un talk show pe teme turistice prezentat de Cristina Cabel. Programul se adreseaza tututor celor interesati de acest domeniu atat de interesant.
Telespectatorii vor primi informatii despre ofertele turistice din tara si din strainatate cat mai variate, mai atragatoare si mai avantajoase. Invitati in studio vor fi specialisti din turism care vor prezenta piata de profil in momentul actual, iar telespectatorii vor putea face o alegere bine documentata. In fiecare vineri de la ora 17.00 (in reluare duminica de la ora 15.00) B1TV va ofera o incursiune in lumea vacantei visate.


VIS de VACANTA este un talk show pe teme turistice care se adreseaza tututor celor interesati de acest domeniu atat de fascinant. Telespectatorii primesc informatii despre cele mai variate si avantajoase oferte turistice, din tara si din strainatate. Invitatii in studio sunt specialisti din domeniul turismului care prezinta piata de profil, in momentul actual, astfel ca telespectatorii sa poata face o alegere cat mai bine documentata.
Din martie 2005 firma BLUE DIVING produce emisiunea "VIS DE VACANTA" pe postul de televiziune B1 TV. Emisiunea a fost conceputa ca fiind un talk-show unde sa fie prezentate de catre invitati din industria turismului principalele destinatii din tara si strainatate. Daca activati in domeniul servicilor sau a turismului va invitam sa participati in cadrul emisiunii noastre pentru a prezenta impreuna noi statiuni, noi destinatii din tara si strainatate. Firma noastra realizeaza si spoturi TV, folosind aparatura profesionala de ultima generatie. Va asteptam !


Destinatii la cheie
Prezinta: , Ruleaza: , Televiziune: B1 TV
Emisiunea Destinatii la cheie

 

Destinatia Romania
Prezinta: , Ruleaza: 21.00 - in fiecare Duminica , Televiziune: TVR International, Producator: Manuela Aldea
In fiecare saptamana Destinatia Romania propune un traseu pentru vacantele viitoare. Romania in patru anotimpuri, Romania in patru puncte cardinale! In fiecare episod gasiti toate informatiile necesare unei calatorii reusite. Cele mai accesibile trasee, mijloace de transport, posibilitati de cazare, preturi orientative.
Important! Si prietenii tai pot afla lucruri noi despre Romania daca urmaresc varianta subtitrata in limba engleza a emisiunii.

 

Radio Mix Montan
"Tranzit in FM" zilnic intre orele 8.00 si 12.00
"Info-montan"

 


Comentarii despre pagina: