Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta ghid turism

 • Nume
 • Specializare

 • Tara domiciliu
  Pentru cautare dupa oras, selectati intai tara!
 • Judet
 • Limbi straine
 • Nivel limba straina

 • Tara cunoscuta

 • Oras cunoscut

 • Regiune cunoscuta

 • Tarif pe zi (euro)
  Minim Maxim
 • Ghid intern (incoming)
 • Ghid extern (outgoing)
 • Sofer
 • Are barca
 • Are masina mica
 • Are minivan (8+1)
 • Are microbuz
 • Sex

AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Romania - Parcuri Distractie

Lista parcurilor de distractie din Romania

 

 

PARADIS LAND - Neptun CLUB AVENTURA salina Praid Arsenal Park - Hotel and adventure park, aqua park
Rasnov Dino Parc
Tarif intrare: 28 RON/ adult si 22 RON/ copil
Paradis Land (Neptun)
Tarif intrare: 60 RON/ adult si 50 RON/ copil
Club Aventura (salina Praid)
Program: 09.30 - 18.00. Tarif intrare: 25 - 40 RON/ traseu
Arsenal Park (Hunedoara)
Program: 08.00 - 20.00.
Tarif intrare: 10 RON/ pers/ intrare muzeu
COZIA AQUAPARK - Calimanesti Caciulata AQUA MAGIC - Mamaia PARADISUL ACVATIC - Brasov
AquaPark Calimanesti Caciulata
Tarif intrare: 20 RON/ adult si 10 RON/ copil
Aqua Magic (Mamaia)
Program: 10.00 - 18.00
Tarif intrare: 40 RON/ adult si 20 RON/ copil
Eforie Nord Aqua Park
Program: 09.00 - 18.00
Tarif intrare: 35 RON/ adult si 25 RON/ copil
Paradisul Acvatic - Brasov
Program: 10.00 - 22.00
Tarif intrare: 35 RON/ adult si 25 RON/ copil


RASNOV DINO PARC


Program: 09.30 - 19.30. Tarif intrare: 28 RON/ adult si 22 RON/ copil

 

Cu o suprafață totală de 1,6 hectare, Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei. Parcul găzduiește 46 de dinozauri în mărime naturală, atestați științific. Căsuțe în arbori, tiroliene, ateliere de pictură, locuri de joacă pentru copii și multe alte surprize completează traseul spectaculos care urmează evoluția istorică a dinozaurilor. În curând, parcul va dispune și de un cinematograf 9D, cât și de un cinematograf 2D, unde vor rula filme și documentare tematice din lumea dinozaurilor.
Dino Parc Rasnov

Dino Parc Râșnov este un proiect în valoare de 5 milioane de euro, finanțat cu fonduri europene, un proiect ambițios, care își propune să devină o atracție atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari, mai ales că își pot petrece timpul în aer liber, înconjurați de dinozauri atestați științific și colorați natural.

Dino Parc Râșnov este o zonă de agrement și un muzeu în aer liber, situat pe Strada Cetății, în apropiere de Cetatea Râșnov. Parcul este deschis vizitatorilor în fiecare zi, în intervalul 09.30 - 19:30. Prețul unui bilet este de 28 de lei pentru un adult și de 22 de lei pentru copii. Pentru copiii cu vârsta sub 3 ani, intrarea este gratuită.

Informații suplimentare puteți găsi și pe pagina oficiala de Facebook
(0741) 208 720 (0741) 208 701 / (0368) 808 805 www.dinoparc.ro


PARADIS LAND - Neptun

website: www.paradisland.ro
Program: 10.00 - 18.00. Tarif intrare: 60 RON/ adult si 50 RON/ copil Facebook.

Paradis Land este primul brand din zona de Sud- Est a Romaniei ce îsi propune sa imbunatateasca experienta de aventura traita într-un astfel de parc.
PARADIS LAND - Neptun

PARADIS LAND - Neptun PARADIS LAND - Neptun PARADIS LAND - Neptun PARADIS LAND - Neptun

Ghidat de sloganul "mare & aventura", Paradis Land este locul perfect pentru petrecerea timpului liber inconjurat de natura. Jocul de cuvinte creat in sloganul nostru, mpinge aventurierul sa descopere marea aventura ce se ascunde in locatia noastra.

Noul concept de parc de aventura a fost pus in scena de catre doi oameni de afaceri din zona de sud-est a Romaniei, respectiv din Constanta. Cu o experienta cumulata de peste 20 de ani, cei doi asociati au pus bazele celui mai nou parc de aventura din Romania, si singurul din zona litoralului.

Avand in vedere notiunea parcului de aventura, conceptul Paradis Land vrea sa dezvolte, prin abordarea sa, o noua idee de petrecere a timpului liber. Adaugand un plus de jocuri si activitati traseelor ce compun un parc de aventura, nu am uitat de aspectul educativ al acestora. Ne dorim sa fim un lider, atat in aventura, cat si în petrecerea timpului liber într-un mod cat mai curat, corect si sanatos.

Prin programele noastre, ce le dorim dezvoltate alaturi de parteneri de încredere si cu experienta, dorim sa accesam programe culturale si sociale, astfel încat tinerii din zone defavorizate sau cu posibilitati materiale reduse, sa poata accesa parcul si valorile lui.

Paradis Land vrea sa devina un simbol al litoralului romanesc, sa fie un etalon în calitatea serviciilor si un element cultural important pentru zona Constanta. De aceea investitorii principali ai proiectului, au adunat o echipa tanara, cu care au pus bazele acestui concept.

Paradis Land este o lume aventuroasa, cu multe surprize, ce se afla sub emblema piratilor. De aceea mascota parcului este temutul Capitan Barbarossa. Povestea lui va insufleti parcul, iar misterele lui ne vor arata ca Aventura nu are limite.


CLUB AVENTURA salina Praid


Program: 09.30 - 18.00. Tarif intrare: 25 - 40 RON/ traseu website / Facebook
CLUB AVENTURA salina Praid

Primul parc de aventura, din Europa, intr-o salina!
Situat la 120 de metri adancime, in subteranul salinei Praid, Club Aventura, este primul parc de aventura, din Romania (august 2012), ce imbina traseele cu elemente intre stalpi si elemente pe stanca de sare, totul intr-o locatie unica in Europa, recunoscuta pentru efectul benefic asupra sanatatii.

Club Aventura va asteapta cu distractie, adrenalina si aventura, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, totul in conditii de maxima siguranta.


ARSENAL PARK Hunedoara


Program: 08.00 - 20.00. Tarif intrare: 10 RON/ persoana/ muzeu website / Facebook . Din 2016 au si AquaPark.
Arsenal Park - Hotel and adventure park, aqua park

Arsenal Park - Hotel and adventure park, aqua park Arsenal Park - Hotel and adventure park, aqua park Arsenal Park - Hotel and adventure park, aqua park Arsenal Park - Hotel and adventure park, aqua park

Arsenal Park fosta bază secretă și fabrică de muniție din Orăștie a devenit în anul 2009 o fabrică de adrenalină: ARSENAL PARK – complex turistic cu 3 stele pe epoleți, singurul cu tematică militară din europa.

Teritoriul ARSENAL PARK are o puternică încărcătură militară. Undeva între anii 1936 și 1938, regele Carol al II-lea a dispus darea în folosință armatei a unui spațiu de 88 de hectare pentru desfășurarea a diverse experimente în domeniul materialului explozibil și al muniției. În perioada celui de-al Doilea Război Mondial, fabrica ajunsese al doilea producător de muniție ca și cantitate din Europa.

În perioada comunistă se spunea că este cel mai bine păzit loc din România, raportul fiind de un soldat la fiecare trei muncitori. Partea neagră a istoriei nu a ocolit nici acest spațiu prin multele accidente care au avut loc de a lungul istoriei, unele raportate altele nu. După revoluție, fabrica a intrat într-un declin dramatic, societatea hunedoreană fiind scoasă la vânzare în anul 2003. A fost achizițonată de societatea timișoreană Timco, membră a Bega Grup, iar perspectivele complexului fiind excelent speculate de proprietarii grupului, ideile s-au îndreptat către un proiect total inedit pentru aceste meleaguri, spre crearea unui complex turistic la cel mai înalt nivel calitativ, cu o tematică total diferită de ceea ce ar putea oferi locațiile similare: cea militară.


Aquapark Calimanesti Caciulta

website

Program Aqua Park Cozia

Luni – Joi: 9:00 – 20:00
Vineri și Sâmbătă: 9:00 – 21:00
Duminică: 9:00 – 20:00

Tarife
acces multiplu adult, de luni pana duminica: 20 lei/zi/adult.
acces multiplu copil, de luni pana duminica: 10 lei/zi/copil.

COZIA AQUAPARK - Calimanesti Caciulata

COZIA AQUAPARK - Calimanesti Caciulata COZIA AQUAPARK - Calimanesti Caciulata COZIA AQUAPARK - Calimanesti Caciulata COZIA AQUAPARK - Calimanesti Caciulata


AQUA MAGIC - Mamaia

Facebook
Program: 10.00 - 18.00 Tarif intrare: 40 RON/ adult si 20 RON/ copil.
În această vară, tariful standard pentru copiii cu o înălţime mai mică de 1,5 metri este de 20 de lei în lunile iunie şi septembrie, respectiv 30 de lei în iulie şi august, în timp ce adulţii vor plăti 40 de lei în iunie şi septembrie, respectiv 70 de lei în iulie şi august. Daca copilul a depasit 1,5 metri plateste tot 70 lei/ zi.

Proiect realizat in premiera in Romania si care poate primi zilnic 2. 500 de vizitatori. Intins pe 27. 200 mp si amplasat in dreptul Telegondolei si zonei de acces spre Teatrul de Vara, Aqua Magic este dotat cu instalatii moderne, toboganele, piscinele, caderile de apa si bazinele insumand o suprafata activa de 4. 000 mp apa.
AQUA MAGIC - Mamaia

AQUA MAGIC - Mamaia AQUA MAGIC - Mamaia AQUA MAGIC - Mamaia AQUA MAGIC - Mamaia

In interiorul parcului exista restaurante, baruri, fast-food-uri, cofetarii, magazine de suveniruri, presa, ilustrate. Aqua Magic este iluminat feeric, astfel incat se pot organiza spectacole si petreceri nocturne.


Aqua Magic cuprinde un numar de 11 puncte de agrement dintre care 2 sunt exclusiv destinate copiilor.

Zona copii
Waterplayground este un loc de joaca pentru copii format din piscine cu tobogane multiple pe o suprafata de 1400 mp si adancime de 40 cm

Baby pool - 2 piscine de copii unite, cu patru ciupercute-dus, pe o suprafata de 800 mp si adancime maxima de 20 cm

Zona adulti si copii - "Turn 1"
Copii au voie in aceasta zona numai cu parintii sau cu un parinte (insotitor) daca copii sunt mai mici de 6 ani nu au voie sa intre nici cu un parinte (insotitor)

River ride - doua tuburi jgheab de culori diferite, cu diametrul de 1700 mm, inaltime de plecare la 5 m, lungime de 50 m fiecare si piscine de aterizare;se folosesc colace.

Multislide - 4 jgheaburi paralele in culori diferite care pleaca de la o inaltime de plecare de 8 metri si avand o lungime de 41 metri, cu piscine de aterizare.

Space bowl - tub inchis cu plecare de la o inaltime de 11 metri si sosire intr-un sistem tip palnie (de culoare albastru transparent) si piscina de aterizare.

Zona adulti - "Turn 2"
Mega pipe - un tub inchis cu diametrul de 800 mm, rosu transparent, cu o inaltime de plecare la 11, 4 m, lungime de rulare de 45 m si piscina de aterizare.

Twister - doua tuburi impletite cu diametrul de 800 mm de culori diferite (rosu si albastru), care pleaca de la o inaltime de 11, 4 m, o lungime de rulare de 47 m si piscina de aterizare.

Kamikaze - tub deschis albastru mat cu o latime de 700 mm, care coboara brusc de la o inaltime de 11, 4 m si ruleaza in continuare pana la 50 m lungime.

Turbo slide - tub inchis rosu transparent cu diametrul de 800 mm care pleaca de la o inaltime de 10 m, face 2 bucle cu cadere in piscine de aterizare dupa ce se parcurg 74 de metri de alunecare.

Black hole - tub care pleaca de la o inaltime de 10 metri, si in care ai voie sa aluneci numai cu colac ;tubul are diametrul de 1400 mm, este complet inchis si este de culoare neagra avand o lungime de rulare de 87 m, dupa ce face 2 bucle;cade intr-o piscina de aterizare.

Lazy river - un rau curgator lat de 3, 5 m, adanc de 1, 2 m si lung de 360 m care are comunicare cu toate piscinele de aterizare, inclusiv cu piscina de adulti.


Aqua Park Eforie Nord

Facebook
Program: 09.00 - 18.00
Tarif intrare: 35 RON/ adult si 25 RON/ copil

Cu o capacitate de 3.000 de locuri, parcul se definește ca fiind unica și principala atracție turistică din întreaga zonă si creează premisele ideale ale unei vacanțe perfecte pentru toate categoriile de varsta.
Aqua Park Eforie Nord

Aqua Park Eforie Nord Aqua Park Eforie Nord Aqua Park Eforie Nord Aqua Park Eforie Nord
TOBOGANE
Multipista. Cu 4 piste paralele, toboganul Multipista este locul potrivit pentru a face intreceri cu prietenii. 1, 2, 3 si...START LA DISTRACTIE!
Kids Pool
Tobogane, centru de activitati si piscina generoasa de 0.6m adancime. Este o zona perfecta pentru cei mici dar si pentru parinti care ii pot supraveghea cu usurinta din zona de food sau se pot juca impreuna in cazul copiilor foarte mici.
Adult Pool&Pool Bar
6 Baruri – Incursiune in jurul lumii: Pool Bar, Hawaii, Jamaica, Tenerife, Rio de Janeiro, Bahmas.
Vip Zone
Petrece o zi minunata alaturi de prieteni si familie, intr-un cadru intim si confortabil.


PARADISUL ACVATIC - Brasov

Facebook
Program: 10.00 - 22.00
Tarif intrare: 35 RON/ adult si 25 RON/ copil , tabel tarife, website

Paradisul Acvatic s-a deschis în iulie 2007 şi întruneşte toate condiţiile pentru a reprezenta un adevărat complex de sănătate şi agrement fiind întins pe o suprafaţă de 12.000 mp parte acoperită şi 12.000 mp destinaţi sezonului estival.
PARADISUL ACVATIC - Brasov

PARADISUL ACVATIC - Brasov PARADISUL ACVATIC - Brasov PARADISUL ACVATIC - Brasov PARADISUL ACVATIC - Brasov
Dispunând de o parcare generoasă (aprox. 600 de locuri), vă puteţi lăsa maşina în siguranţă pe perioada şederii în complex. Cea mai avansata tehnologie de tratare a apei din piscine.

Complexul utilizează cea mai avansată tehnologie de tratare a apei din piscine cuprinzând un sistem performant de filtrare şi tratare ce presupune folosirea echipamentelor de ultimă generaţie, dotate cu microprocesoare care transmit pompelor dozatoare valoarea optimă de substanţă necesară dozării. În acest mod, valorile optime nu sunt depăşite niciodată, obţinându-se o apă perfect curată. În plus, se mai utilizează şi o tehnologie de filtrare cu ultraviolete pentru menţinerea calităţii apei în parametri normali.


Parc Aventura Brasov
Balvanyos Adventure Park
Arka Park Paltinis / Sibiu
Parc Aventura Cumpatu Sinaia

https://www.blogintandem.ro/23-de-parcuri-de-aventura-si-catarari-din-romania/

vezi aici , aici , aici si aici mai multe parcuri


Comentarii despre pagina: