Targul de turism Holiday Market 17-20 martie 2011

 
= 1116

Holiday Market, un Târg de Turism devenit deja tradiţie!
targ organizat de ANAT
lista expozanti
2010 – anul provocărilor pentru noi, la ANAT …

Ne-am propus foarte multe, pentru a fi siguri că vom reuşi să facem destul de mult pentru a avea motive de mândrie.
După 10 ani de parteneriat în organizarea Târgului Internaţional de Turism al României – unul mai bun sau mai puţin bun, după caz… – ne-am propus primul nostru Târg de Turism şi … AM REUŞIT!

Succesul primei ediţii a Holiday Market ne-a depăşit aşteptările chiar şi nouă, cei care ne-am asumat acest risc, o adevărată provocare, într-un an marcat de criză şi de probleme reale pentru membrii noştri, agenţiile de turism ANAT!

Întreaga industrie turistică, cât şi publicul larg aveau nevoie de un târg de turism organizat de profesionişti, la standarde internaţionale.

În plus, Palatul Parlamentului reprezintă o locaţie distinsă, care ne-a permis organizarea unui eveniment de succes!
Prima ediţie s-a bucurat de prezenţa a 18.000 de vizitatori – o cifră suficient de mare încât să ne determine să continuăm, aşa  încât a urmat, firesc, ediţia de toamnă, denumită “Winter Holiday”, unde am primit peste 12.000 de vizitatori în condiţiile în care efectele crizei erau deja şi mai puternice.

În numele meu şi al colegilor mei din Consiliul Director ANAT, îmi  face plăcere să vă invit la cea de-a doua ediţie a Târgului Internaţional de Turism Holiday Market, ce se va desfăşura în perioada 17 – 20 martie 2011, la Palatul Parlamentului!

Vom avea alături de noi, ca de obicei, agenţii de turism, parteneri hotelieri, companii aeriene, companii de asigurări medicale, asociaţii regionale de promovare a turismului, birouri şi reprezentanţe de turism ale mai multor ţări, parteneri internaţionali, autorităţi naţionale şi locale, la un eveniment care va găzdui din nou prezentări de destinaţii şi seminarii de specialitate.

Vă aşteptăm să vă bucuraţi de vacanţele ANAT cu care vom veni în întâmpinarea Dumneavoastră la Târg şi să profitaţi din nou de programele speciale “Vacanţă în ţara mea – 2011 “ şi de Early Booking pe destinaţiile externe.

Recomandarea mea – programaţi-vă din timp vacanţa de vară, veniţi la Holiday Market 2011 şi alegeţi-vă întotdeauna sejururile printr-o agenţie de turism ANAT!

Corina MARTIN
Preşedinte ANAT

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria