Salut lume!

Bun venit pe blogul InfoTravelRomania.ro. Acesta este primul nostru articol.
Vizitati site-ul nostru: www.infotravelromania.ro

Ce este un blog?.. este un site unde sunt publicate diverse informatii, stiri, comentarii..legate de turism in cazul nostru. Vom incerca sa scriem in fiecare zi cateva articole, sa va oferim tot timpul ceva nou si util. Asta este si farmecul blogului, nu-i asa?.. sa oferi in fiecare zi ceva nou!

Cum citim informatia?..in primul rand trebuie sa stiti ca in partea dreapta sus avem ultimele 5 articole, dar este posibil ca noi sa scriem mai mult de 5 articole/ zi.

1 varianta: caseta cautare, aflata in top coloana dreapta. Scrieti cuvantul si apasati pe butonul Cautare

2 varianta: daca doriti sa vedeti toate articolele pe zi aveti in subsol partea stanga un calendar. Selectati ziua si vedeti stirile din aceea zi.

3 varianta: daca doriti sa vedeti toate articolele pe o anumita categorie de exemplu infotripuri, aveti  in coloana dreapta mai multe categorii. Selectati una din ele si cititi numai articole din aceea categorie.

Prima pagina afiseza doar ultimele 10 articole introduse.

 

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 22 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.600 de articole scrise.

You may also like...

5 Responses

  1. Mult Succes Cu Blogul! Sunt Sigur ca veti scrie Continut de Calitate pentru utilizatorii Info Travel Romania!

  2. Cristi spune:

    Mult succes!

  3. Daniel spune:

    Da acum indexam mai bine siteul mare … Bravo ce zic spor

  4. Petre Dordea spune:

    Salut, acesta este un comentariu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *