Comunitati de ghizi in fiecare oras al Romaniei

 
= 34

Am observat ca exista comunitati de ghizi in fiecare mare oras al Romaniei: la Brasov exista una puternica, Timisoara, Cluj, Alba Iulia, Constanta, Sibiu, Oradea si mai nou la Iasi. Astazi, 1 aprilie 2024 au reusit o prima intalnire de brainstorming.. impreuna pot promovarea orasul, uneori pot fi PARTENERI (schimb de cereri).
Incomingul e slabut in Iasi, outgoingul este mai puternic (Prisma Tour, Marian Turism si InterTour Bacau).

Facebook Pleiada Boutique Hotel

“În aceastǎ dimineațǎ am avut bucuria de a găzdui prima ediție a evenimentului “Micul Dejun al Ghizilor”. A fost o ocazie minunată de a discuta și colabora pentru îmbunătățirea experienței turistice alǎturi de o parte din ghizii din oraşul nostru.

Am împărtășit idei și am discutat despre strategii de promovare pentru a oferi o experiență completă și memorabilă turiștilor care vin la Iaşi.

Mulțumim tuturor celor care au participat și au contribuit la acest eveniment special. Suntem nerăbdători să punem în practică ideile discutate și să continuăm să colaborăm pentru a aduce beneficii orașului nostru și industriei turismului din Iași.

Cu bucurie,
Echipa Pleiada Boutique Hotel”.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria