CHRISTIAN TOUR a venit in orasul tau?

  • sediu-nou-christian-tour
 
= 1583

Christian Tour, membru fondator al Grupului Christian Tour, cel mai mare grup turistic prezent pe piata din Romania, este touroperatorul cu un portofoliu vast de oferte pentru Grecia, Turcia, Spania, dar si pentru circuite europene si destinatii exotice. In anul 2012, aproximativ 100.000 de turisti au mers in vacanta prin intermediul agentiei, iar anul 2013 inseamna extinderea serviciilor si sporirea gradului de confort prin deschiderea de noi agentii in tara.

Constanta, Timisoara, Cluj – Napoca, Bacau, Iasi, Galati, Ramnicu Valcea… si lista agentiilor Christian Tour din tara nu se opreste aici. Avem 9 agentii in tara, in unele orase chiar doua reprezentante, iar pentru 14 ianuarie si 4 februarie 2013 au fost planificate inaugurari de noi sedii in punctele-cheie din orasele mari ale tarii: Sibiu, Braila, Arad, Focsani si Deva. Asa ca daca esti din unul dintre aceste orase nu mai trebuie sa ajungi in Bucuresti sa faci rezervarea vacantei si sa discuti cu un consilier in turism.

Care sunt avantajele unei agentii Christian Tour de proximitate? Acum e mult mai usor sa-ti alegi vacanta dupa gusturile, bugetul si nevoile tale. Economisesti timp si bani pentru deplasare si ai controlul asupra vacantei tale. Ofertele cu discount prezente la Targurile de Turism din Capitala sunt prezente si la agentia Christian Tour din orasul tau. Consilierii in turism te asteapta la o discutie fata in fata pentru a-ti crea vacanta preferata, iti ofera brosuri pentru a le studia impreuna cu familia, iar sejurul este rezervat chiar in fata ta.

Iata care sunt noile agentii Christian Tour si datele cand au fost deschise:

– 14 ianuarie 2013
Branch Office Sibiu – Piata Mare, nr. 16
Branch Office Braila – Str Ana Aslan, nr. 42-44

– 4 februarie 2013
Branch Office Arad – Bd. Revolutiei, nr. 31, ap. 17, sc.A
Branch Office Focsani – Str. Republicii, nr. 68
Branch Office Deva – Bd. Decebal, bl.C

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria