Premiile VIP – Brandul lunii septembrie TUI Travel Center

 
= 1083

Grupul Eurolines Romania a fost premiat la Gala Premiilor Vip – Septembrie 2011 cu Premiul pentru Brand-ul Lunii. Iata ce au scris cei de la www.revistavip.net

“Cred ca nu incape indoiala ca una dintre cele mai bune afaceri ale acestei luni a reprezentat-o incheierea acordului intre Grupul Eurolines Romania si TUI Travel PLC, liderul mondial in domeniul turismului. Prin acest parteneriat vedem un nou drum pentru turismul din Romania, un drum pe care vom avea asigurate “siguranta” si calitatea” din partea agentiilor turoperatorului roman. Pentru ca avem incredere ca va aduce o imbunatatire considerabila pentru imaginea Romaniei in plan international, dar si pentru ca avem promise cele mai bune pachete de servicii turistice, Dragos Anastasiu, presedintele Grupului Eurolines, a venit sa ne confirme acest lucru in cadrul Galei Premiilor VIP prin ridicarea premiului pentru Brand-ul Lunii.”

 

Sursa stire: Blog Eurolines

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria