Invitație deschidere parc de agrement – LABIRINTUL DE PORUMB DIN DRĂGUȘ – ȚINUTUL FERMECAT SĂ DESCOPERIM SATUL ROMÂNESC (MEETING WITH THE ROMANIAN VILLAGE)

 
= 927

Invitație deschidere parc de agrement – LABIRINTUL DE PORUMB DIN DRĂGUȘ – ȚINUTUL FERMECAT

SĂ DESCOPERIM SATUL ROMÂNESC (MEETING WITH THE ROMANIAN VILLAGE)

Stimate domn/doamnă,

Asociația „Cele mai frumoase sate din România” și  Primăria Drăguș din județul Brașov au deosebita plăcere să vă invite la lansarea unui proiect inovativ de promovare a potențialului turistic al satului românesc. Ne bucurăm să fiți alături de noi la deschiderea parcului de agrement – LABIRINTUL DE PORUMB DIN DRĂGUȘ, BRAȘOV – ȚINUTUL FERMECAT.

Prin acest proiect intenționăm să promovăm potențialul turistic și cultural al satului românesc, valorile care îl definesc – tradiții, peisaj, artizanat, activități rurale, turism durabil.

Parcul cuprinde :
1.       Zona de picnic verde
2.       Plaja verde – loc de joacă
3.       Zona de sport
4.       Zona de camping
5.       Labirintul de porumb de 3 hectare
Labirintul va fi deschis zilnic în perioada 20 august – 9 octombrie, între orele 10.00 – 19.00. În fiecare weekend vor avea loc animații și evenimente speciale: concurs de realizat Sperietori de ciori, Nunta lui Făt Frumos cu Ileana Cosânzeana – Festivalul basmelor românești, Jocurile copilăriei, OZN.fest, Concurs de confecționat zmee, Noaptea sperietorilor de ciori.

Mulțumindu-vă pentru sprijinul pe care îl oferiți asociației noastre și promovării satului românesc, vă așteptăm Sâmbătă 20 august 2011, incepând cu ora 10.00 să petrecem un sfârșit de săptămână agreabil, la Drăguș (Brașov), unde, în compania lui Făt Frumos și a Ilenei Cosânzeana (animatori) vom deschide parcul tematic – LABIRINTUL DE PORUMB DIN DRĂGUȘ.

Cu aleasă considerație,

Marghiol Nicolae

Președinte executiv AFSR

0749 223053

Aici poze

http://www.facebook.com/pages/ASOCIATIA-CELE-MAI-FRUMOASE-SATE-DIN-ROMANIA/344858000961

 

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria