Cum a fost la Forumul de Turism Montan editia I

  • DSC002390seminar-turism-montan
  • 2014-12-20 12.43.59
  • circuite-paralela45
    Foto: Florin Popescu ghid de turism la agentia PARALELA 45
 
= 1145
In 20 decembrie 2014 la Hotel Belvedere 3* din Predeal am organizat primul eveniment 100 % InfoTravelRomania. El face parte din campania "InfoTravelRomania sustine Romania" si s-a numit Seminar de Turism Montan editia I. Intrarea a fost gratuita. DSC002390seminar-turism-montan vezi aici galeria foto de la eveniment | alte poze Care a fost scopul? Sa asezam fata in fata agentiile de turism, care vand Romania si hotelierii/ pensiunile de la munte, sa educam hotelierii cu ce vor agentiile de turism si viceversa, sa le explicam tuturor celor care detin unitati de cazare ca ar trebui sa lucreze mai mult si mai bine cu agentiile de turism, pentru ca in Romania exista 3.000 agentii de turism din care 300 destul de active. Vezi aici cateva concluzii de la seminar. Nu sunt toate 🙂 S-au spus foarte multe lucruri interesante si utile la acest seminar, chiar si eu am ramas surprins. Numar de participanti in sala: 70 2014-12-20 12.43.59 Invitati speciali: dl. Alin Burcea - PARALELA 45,   dl. Fodoreanu Gheorghe INVITATION ROMANIA, Traian Badulescu - Innovation Travel, Alex Hampu de la Asociatia TEN. Tema seminarului: - comisionul cedat agentiilor de turism - modalitatea de a prezenta oferta - relatia hotelier - agentie turism Inca o data felicitari si multumiri Hotelului Belvedere Predeal pentru tot sprijinul acordat in realizarea Forumului de Turism Montan. Au demonstrat ca se poate! Au demonstrat ca si hotelierii vor sa discute, sa negocieze si sunt dispusi pentru dialog cu agentiile de turism, sa fie mai bine pentru toti. E foarte greu sa scrii singur despre un eveniment organizat de tine, asa ca ii voi lasa pe altii sa scrie impresii despre aceasta intalnire. Feri a scris cateva impresii aici. Asteptam opinii si din partea altor participanti: Marian Constantinescu de la revista Traveller Magazin, Florin Arjocu de la drumliber.ro si Monica Anghelovici de la povestidecalatorie.ro. Eh! nu e obligatoriu! Multumim pentru sprijin: Asociatiei microregiunea Muntii Bucegi, Asociatiei TEN, Asociatiei Poiana Brasov, Asociatiei de promovare Prahova si Asociatiei de promovare Brasov. Urmeaza in 31 ianuarie 2015 cel de-al doilea eveniment organizat in exclusivitate de InfoTravelRomania: Forumul National al Ghizilor de Turism editia I, Hotel Belvedere 3* Predeal.  Taxa de participare este de 60 RON/ persoana. Mai multe detalii gasiti aici.
Foto: Florin Popescu ghid de turism la agentia PARALELA 45

Foto: Florin Popescu ghid de turism la agentia PARALELA 45

Inscrieri la office@infotravelromania.ro. Telefon: 0723 286 309 Grup pe Facebook: https://www.facebook.com/groups/1515516585385653/ Confirma participarea la acest eveniment: https://www.facebook.com/events/ Ce vrem sa facem? Vrem sa descoperim care sunt problemele cu care se confrunta ghizii de turism si ce solutii avem? Atat Seminarul de Turism de Turism Montan cat si Forumul National al Ghizilor de Turism din Romania fac parte din actiunea noastra de a promova INCOMINGUL in Romania. Nu putem face incoming daca nu stim ce probleme sunt cu hotelieri care trebuie sa ofere tarife bune, nu putem face  incoming fara ghizi de turism bine pregatiti si cu zambetul pe buze. In 26 martie 2015  va avea loc editia a doua a Forumului de Incoming organizat de Innovation Travel in parteneriat cu InfoTravelRomania. Iar articolul trebuia sa inceapa asa: am coborat din tren apoi inevitabil in pasajul garii Predeal care arata ingrozitor (bezna si mizerie)..  dupa cateva secunde ce vad in gara? un majordom,  in uniforma rosie de armata ma astepta pe mine cu o masina,  sa ma duca la Hotel Hera. Am primit din partea sponsorilor apartamentul cel mai frumos la Hotel Hera, mancare all inclusive si transfer cu masina la Belvedere.

InfoTravelRomania.ro

Cine suntem si ce facem? Suntem un portal de turism ce prezinta piata turistica din Romania. Facem promovare online pentru orice companie din turism. Lansat in 18 iunie 2002, ajunge intr-un an in primile 5 portaluri de turism din Romania. Reusim sa ne pastram in top 15 de 15 ani de zile. Avem o medie de 2.500 de vizitatori unici/zi (aprilie - august ajunge chiar la 4.000 de vizitatori unici/zi). Din martie 2011 avem si acest blog care a depasit deja 2.500 de articole scrise.

You may also like...

litoral 2015 Grecia, litoral 2015 Romania, litoral 2015 Bulgaria