Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Romania - Vama Veche, judetul Vama Veche

Vama Veche, judetul Constanta

Despre Vama Veche
Scuba diving in Vama Veche
Unde ne cazam in Vama Veche
Cum ajungem in Vama Veche
http://www.cazarepelitoral.ro/
Cele mai diversificate oferte de cazare in statiunea Vama Veche

Despre Vama Veche


Vama Veche - Cele 2 sate, aflate in apropierea granitei cu Bulgaria, au devenit foarte cautate de turisti, fiind perfecte pentru cei dornici de clipe linistite si discrete. Izolarea, salbaticia si noncomformismul atrag anual foarte multi tineri, transformand 2 Mai si Vama Veche in doua dintre cele mai „sic” locuri de petrecere a vacantei.
foto Vama Veche

In Vama Veche exista un reper care, ca si la Costinesti, da o nota de originalitate si autenticitate orizontului marin: o veche epava aflata la cateva sute de metri de mal.

Cazarea se poate face in casele localnicilor sau la una dintre vilele din sat sau de pe plaja. Cel ce vrea sa fie mai aproape de natura, sa mai auda sunete de chitara si sa-si petreaca noptile pe plaja, langa focuri de tabara sau terase cu stuf, trebuie sa ajunga la 2 Mai si Vama Veche.

Spiritul vamaiot prinde contur în fiecare sezon estival, începând cu 1 mai. Practic, Vama Veche este destinaţia celor cu spirit liber, care vin aici de ani de zile, pentru că aici regăsesc libertatea pe care şi-o doresc. Este o destinaţie turistică complexă, practic un mozaic social, pentru că aici întâlneşti oameni de toate vârstele şi din toate categoriile sociale.

În Vama Veche, turiştii au la dispoziţie locuri de cazare în camping, în vilele de vacanţă, pensiuni, hoteluri şi chiar locaţii extravagante. Anual, aici are loc “Stufstock”, celebrul festival de muzică rock, care se desfăşoară in fiecare vara la Vama Veche pe scena amplasată chiar pe plajă.


Scuba diving in Vama Veche

cursuri de scafandri si scufundari, scuba diving

DISCOVER SCUBA diving – scufundarea de agrement
Dacă eşti în căutarea celei mai uşoare căi de a descoperi lumea subacvatică, DISCOVER scuba diving este ceea ce cauţi.

Deşi nu este un program de certificare de scufundare, în timpul experienţei Discover SCUBA diving veţi învăţa cum să utilizaţi echipamentele de scufundare în apă de adâncime mică şi veţi beneficia de o introducere rapidă si simplă pentru a explora lumea subacvatica.

Experienţa scufundării îţi va lărgi în mod cert orizonturile şi îţi va schimba viaţa. O poţi încerca la piscină sau în vacanţă la mare.

Scufundarea de agrement sau DISCOVER SCUBA diving destinată neiniţiaţilor în tainele scafandreriei se desfăşoară in următoarele etape: 1. Instructajul introductiv care este executat de către un instructor, are durata de 30–45 minute si cuprinde prezentarea următoarelor:

· echipamentul de scufundare şi a modului de funcţionare al acestuia;
· modul de folosire a echipamentului pe timpul scufundării
· regulile obligatorii de respectat pe timpul scufundării
· semnele şi semnalele folosite de scafandri

2. Pregătirea echipamentelor pentru scufundare
3. Echiparea scafandrilor.
4. Intrarea în apă şi acomodarea cu echipamentul
5. Scufundarea propriu-zisă

Echipa de scafandri este formată din 2–3 scafandri începători şi un însoţitor scafandru cu experienţă. Adâncimea maximă pe timpul călătoriei subacvatice va fi 6 metri.

Pe lângă rolul protector, instructorii noştri au şi un rol de ghid, având o bună cunoaştere a reliefului subacvatic, lucru foarte important pentru o scufundare reuşită.
Nimic nu se compară cu prima respiraţie sub apă in rezervatia naturala de la Vama Veche. După câteva momente de acomodare, veţi descoperi cât de uşor este să te scufunzi şi cât de minunată şi uimitoare este lumea subacvatică .

Denumita Pontus Euxinos, Kara i Deniz sau Cernoie More, Marea Neagra reprezinta o sursa de hrana si de sanatate, o muza a poetilor, un loc magic, un “unicum hydrobiologicum”.

De la “marea cea intunecata sau sumbra”, cum au numit-o iranienii, la “marea cea primitoare”, cum aveau s-o numeasca grecii si latinii, istoria Marii Negre s-a scris din influente asiatice si europene, cu imperii care s-au nascut si au decazut in jurul ei.

Rezervatia marina 2 Mai – Vama Veche este amplasata in sudul litoralului romanesc, intre localitatea 2 Mai si granita cu Bulgaria, acoperind o suprafata de cca 5.000 ha, de-a lungul a 7 km de coasta, intinzandu-se de la linia coastei si pana la izobata de 40 m. Pe o suprafata relativ restransa, adaposteste o mare varietate de habitate si biocenoze specifice zonei marine romanesti, specii rare sau aflate in pericol, habitate de importanta europeana.

Scopul Rezervatiei este acela de a proteja si conserva habitatele marine importante sub aspect floristic si faunistic. De asemenea, se are in vedere si protectia si conservarea peisajului marin.

Dacă eşti în căutarea celei mai uşoare căi de a descoperi lumea subacvatică, DISCOVER scuba diving este ceea ce cauţi.

Deşi nu este un program de certificare de scufundare, în timpul experienţei Discover scuba diving veţi învăţa cum să utilizaţi echipamentele de scufundare în apă de adâncime mică şi veţi beneficia de o introducere rapidă si simplă pentru a explora lumea subacvatica.

Experienţa scufundării îţi va lărgi în mod cert orizonturile şi îţi va schimba viaţa.

Marine Explorers
Tel: +40.723.650.260
Email : office@scubadivingcenter.ro
www.scubadivingcenter.ro
https://www.facebook.com/pages/Marine-Explorers-Dive-Center/215266178514219

. inapoi la titlu

Unde ne cazam in Vama Veche?
InfoTravelRomania va recomanda Hotel pentru tineret BazArt 1* - Vama Veche
tel/fax. 0241.858.009 - numai in sezonul estival
tel. rezervari 0722.889087 e-mail: rezervari@vamavacheholidays.ro
www.bazartvamaveche.ro (0753.500.263-mobil personal pentru extrasezon)

Hotelul pentru tineret BazArt este situate chiar in Complexul BIBI din Vama Veche, pe aleea principala spre mare, la numai 50 m de plaja Bibi. Este construit din lemn, cu o linistita curte interioara si dispune de 39 locuri de cazare distribuite in 16 camere duble, 1 camera tripla si o camera cu 4 locuri.inapoi la titlu

Hotel pentru tineret BazArt 1* Vama Veche Hotel pentru tineret BazArt 1* Vama Veche

cazare Hotel pentru tineret BazArt 1* Vama Veche noaptea la Vama Veche

Camerele sunt amenajate in stil rustic, noncomformist si au in loc de numere nume de muzicieni vestiti. Baile se afla pe hol, cu gresie, faianta si apa calda pentru dus. Exista insa si camere cu baie proprie, AC, TV si minibar. inapoi la titlu
Hotel pentru tineret BazArt 1* Vama Veche Hotel pentru tineret BazArt 1* Vama Veche

camere Hotel pentru tineret BazArt 1* Vama Veche fete la Vama Veche

Restaurantul are o capacitate de 200 de locuri oferind o atmopsfera rustica, dar rafinata, precum si o bogata varietate de mancaruri cu specific romanesc si pescaresc. Este locul ideal de intalnire al cunoscatorilor intr-ale blues-ului si jazz-ului. Aici se petrec cele mai fierbinti evenimente ale verii: diverse concerte si déjà consacratul BB Jazz & Blues Festival. Totodata pe terasa restaurantului pot fi organizate diferite intruniri, aceasta fiind dotata cu videoproiector si instalatie de sonorizare.

restaurant Hotel pentru tineret BazArt 1* Vama VecheServicii gratuite: informatii turistice, trezirea turistilor la cerere.
Servicii cu plata: inchirieri sezlonguri pentru plaja, servicii fotodigitale, internet, inchiriere de minibaruri.
Facilitati copii: 0-7 ani gratuit; 7-14 ani 50% din tariful unui loc.
Animale de companie; accesul este permis si gratuit.

Hotel pentru tineret BazArt 1* - Vama Veche
tel/fax. 0241.858.009 - numai in sezonul estival
tel. rezervari 0722.889087
e-mail: rezervari@vamavacheholidays.ro
www.bazartvamaveche.ro
(0753.500.263-mobil personal pentru extrasezon). inapoi la titlu

Hotel Pentru Tineret Bazart
Categorie: Hotel *
Vama Veche - Vama Veche, România
Description:
Area Details- 50 m to the beach
- 10 km to the station(Mangalia)
- 2 km to the Bulgarian border
Total Number of Rooms: 18 rooms
- 7 rooms with private bathroom, Tv, minibar, air condition;
- 11 rooms with shared facilities. Renovated in 2008.
The name BazArt suggests the 'Bazaar of the Artists' since the rooms have no numbers but names of best loved singers and bands by the Vama Veche visitors.
Mostly rock and blues artists.
Hotel pentru tineret BazArt 1* - Vama Veche
tel/fax. 0241.858.009 - numai in sezonul estival
tel. rezervari 0722.889087
e-mail: rezervari@vamavacheholidays.ro
www.bazartvamaveche.ro
(0753.500.263-mobil personal pentru extrasezon) inapoi la titlu


inapoi la titlu

Cum ajungem in Vama Veche?
Cu autoturismul propriu pe ruta Bucuresti - Fetesti - Constanta - Eforie Nord - Vama Veche, cu trenul din Gara de Nord

Adrese utile de internet:
www.clubdor.ro Cazare si restaurant la Vama Veche, vilele CLUB D'OR
www.versuri.ro Versuri Vama Veche
Cursuri de scafandri si scufundari, scuba diving Scufundari la Vama Veche
www.salvativamaveche.ro  

 

Eurotrip
 
Eurotrip
 
Eurotrip
 
autocar litoral Grecia 2019
 
vacante cu Jumbo Travel
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
litoral Bulgaria 2018

vacante in Romania

oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2020 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2020; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2020 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro