Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Vouchere de vacanta la 2080 lei

Vouchere de vacanta la 2080 lei

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Agentii de turism
Vouchere de vacanta la 2080 lei
Ministrul Finanțelor Publice, Eugen Teodorovici, a anunțat, sâmbătă, la Deva, că valoarea voucherelor de vacanță ar putea crește de la 1.450 de lei la 2.080 lei în extrasezon, un proiect în acest sens aflându-se în dezbatere publică.

Eugen Teodorovici a declarat, sâmbătă, la Deva, că o discuție despre majorarea valorii voucherelor de vacanță în extrasezon a fost inițiată cu operatorii de turism.

”Avem o idee legată de voucherele de vacanță, în extrasezon. Știți că noi astăzi dăm 1.450 lei pentru sezon și am spus să verificăm dacă operatorii de turism ar dori, desigur și cei care beneficiază de aceste facilități, și de extindere a sezonului, să spunem așa, și să alocăm 2.080 lei. Este o discuție în derulare”, a declarat Teodorovici.

Practic, beneficiarii acestor vouchere pot opta să își petreacă vacanța în lunile octombrie, noiembrie sau martie, aprilie, când, de regulă, se înregistrează un număr redus de turiști și vor primi voucherele majorate.

Data stire: 9 septembrie 2019
Categorie: Agentii de turism
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Profit.ro

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!