Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Va invitam la Targul de Turism al Olteniei 6-8 martie 2020

Va invitam la Targul de Turism al Olteniei 6-8 martie 2020

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Targuri turism
Va invitam la Targul de Turism al Olteniei 6-8 martie 2020
Centrul Multifuncțional Craiova va găzdui, între 6 și 8 martie, Târgul de turism al Olteniei.
Se anunță o ediție spectaculoasă, cu reduceri, multe noutăți și surprize!

Devenit deja o tradiţie, cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei- Targul de Turism al Olteniei se adresează persoanelor în căutare de vacanţe în noi destinaţii, pe care să le rezerve la cele mai avantajoase preţuri.
Un avantaj important pentru public este faptul că târgul aduce împreună agenţiile de turism, astfel că într-o singură zi, în acelaşi loc, pot fi analizate mai multe posibilităţi de călătorie pentru 2020
Agentiile de turism prezente la targ te asteapta sa-ti contureze vacanța completă: pachete cu avion sau autocar, circuite turistice, croaziere, pachete pentru seniori si cazări în toată lumea!

Zboruri charter din Craiova spre Antalya
Recunoscută drept cea mai populară destinație de vacanță a Turciei, Antalya este alegerea potrivită atât pentru un concediu în familie, cât și pentru o escapadă cu prietenii. În fiecare săptămână  (luni, joi și vineri), trei companii aeriene operează zboruri directe din Craiova spre Antalya.Destinaţiile exotice sunt din ce în ce mai solicitate de turiştii şi oferta agentiilor este variată, de la Republica Dominicană Cuba, Mexic la Thailanda, Sri Lanka, Maldive, Mauritius, Seychelles, Zanzibar, Bali.
Ofertele de vacanţă vor cuprinde atât destinaţiile externe aflate la mare căutare (Turcia, Grecia, Spania, Italia, Egipt, Tunisia, Cipru, Portugalia), cât şi litoralul românesc, staţiunile montane şi balneare din România, unde vacanţele se pot cumpăra şi cu vouchere de vacanţă!
Vă invităm să descoperiti un hoteluri de lux, cu o serie completă de facilități și servicii ce îți vor depăși așteptările de fiecare dată!

Meșterii olari, tâmplari, artizani sau croitori rispiți prin toate colțurile țării aduc mai aproape de oamenii de astăzi bucuria și emoțiia tradițiilor românești.

Nu vor lipsi tombole cu premii, prezentãri de locatii hoteliere noi deschise, degustãri specifice anumitor zone turistice, momente artistice care sã trezeascã interesul pentru anumite destinatii.

Furnizori de echipamente și cooking show-uri
Târgul de Turism al Olteniei se va desfășura în paralel cu Horeca Expo Oltenia, târg dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii pentru hoteluri, restaurante si baruri. Nu vor lipsi cooking show-uri organziate de chef Ciprian Nicolescu însoțite de pairing-uri oferite de somelierul Sergiu Nedelea.
Produse bio și amintiri personalizate.

De la târg nu vor lipsi nici produsele tradiționale bio, dulcețuri 100% naturale după rețete vechi românești, sucuri naturale fără conservanți, miere de Romanați, produse din lavandă ecologică și dulciuri de casă tradiționale.

Gogu Neagoe va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa păstreze o amintire de la Targul de Turism al Olteniei 2020

Parteneri ai evenimentului: Selgros România, Golden Brau.

Târgul este deschis între 10:00 şi 18:00, în toate cele trei zile (6- 8 Martie 2020), iar intrarea este gratuită!

Program Târg:
Vineri: 10.00 – 18.00
Sâmbătă: 10.00 – 18.00
Duminică: 10.00 – 18.00.
Locaţie: Centrul Multifuncţional Craiova, str. Târgului nr. 26

Data stire: 29 februarie 2020
Categorie: Targuri turism
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!