Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Va asteptam la Targul de Turism al Romaniei 14-17 noiembrie 2019

Va asteptam la Targul de Turism al Romaniei 14-17 noiembrie 2019

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Targuri turism
Va asteptam la Targul de Turism al Romaniei 14-17 noiembrie 2019
Eveniment recomandat de InfoTravelRomania.
Veniți la întâlnirea cu Târgul de Turism al României!

ROMEXPO invită „vânătorii de vacanțe” și pasionații de călătorii la ediția de toamnă a Târgului de Turism al României care va avea loc între 14 și 17 noiembrie 2019, în Pavilionul B1.

InfoTravelRomania, Partener Media tradițional al manifestării (Standul PARTENERI MEDIA) a aflat pentru dumneavoastră că printre expozanții tradiționali ai manifestării se numără agenții de turism, tour-operatori, dar și zone turistice din România prin intermediul administrațiilor publice locale, asociațiilor de turism, oficiilor de turism, consiliilor județene și primăriilor.Ofertează la ”bursa vacanțelor” peste 190 de firme expozante din Albania, Algeria, Austria, Bulgaria, Congo, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Japonia, Moldova, Palestina, România, Sierra Leone și Turcia.

Ca întotdeauna, promovarea turismului românesc este o componentă importantă a târgului, de aceea sunt prezente numeroase consilii județene, orașe și comune din România care fac cunoscute publicului vizitator tradițiile, obiceiurile și frumusețile meleagurilor autohtone. Consiliile judeţene din Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Botoșani, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Maramureș, Mureș, Neamț, Suceava și Vâlcea le propun vizitatorilor activități și locuri pentru sărbători de iarnă în stil tradițional românesc, iar reprezentanții orașelor Băile Felix, Botoșani, Brașov, Constanța, Dorohoi, Mangalia, Piatra Neamț, Pitești, Suceava, Târgu-Jiu și Techirghiol și ai comunelor Dobrosloveni, Molivisu, Tătăruși, Tupilați, Turia completează oferta cu atracții locale specifice. Ediția de toamnă a Târgului de Turism al României nu se adresează doar călătorilor în căutare de locuri și idei pentru vacanța de iarnă, ci și vizitatorilor care doresc să își planifice din timp momentele de relaxare din timpul sezonului estival. De aceea, firmele participante vin în întâmpinarea doritorilor cu oferte de neratat pentru vacanțe exotice, trasee montane, circuite cu autocarul sau avionul, croaziere și vacanțe spa&wellness etc.

Vizitatorii vor putea participa la diferite evenimente conexe precum conferinţe, seminarii și momente artistice. Târgul de Turism al României este, de altfel, și unul dintre cele mai importante evenimente organizate de ROMEXPO, peste 10.000 de vizitatori alegând să viziteze ediția de toamnă 2018.

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Alte informații despre Târgul de Turism al României aflați pe www.targuldeturism.ro sau pe pagina de Facebook Târgul de Turism al României ROMEXPO.Cele mai importante companii din domeniu și-au planificat deja
participarea la Târgul de Turism al României, ediția de primăvară!

Ediția de primăvară a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI va avea loc la ROMEXPO între 20 și 23 februarie 2020, în Pavilioanele B1 și B2 din Centrul Expozițional, și se va desfășura concomitent cu ROMHOTEL – expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

ROMEXPO vă invită să vă alăturați companiilor care și-au rezervat deja stand la cea mai amplă manifestare din România dedicată turismului național și internațional!

Aveți deja pregătite oferte early-booking, pachete turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc pentru vara anului 2020, city-breakuri în marile capitale europene, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale departe de agitaţia oraşelor sau reduceri pentru destinaţii exotice în vogă? Nimic mai simplu! Contactați organizatorii TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI și planificați-vă participarea la eveniment!


Printre sutele de expozanți tradiționali ai manifestării se numără agenții de turism, tour-operatori, zonele turistice din România reprezentate de: administrații publice locale, asociații de turism, oficii de turism, consilii județene si primării.

Ediția de primăvară a TÂRGULUI DE TURISM AL ROMÂNIEI beneficiază, ca în fiecare an, de o campanie media intensă, desfășurată atât în mass-media tradițională (presă scrisă, radio, TV), cât și în mediul on-line, în special pe rețelele de socializare.

În plus, organizarea împreună cu ROMHOTEL contribuie la atragerea unui public vizitator specialist variat. ROMHOTEL reprezintă o platformă ideală pentru expunerea, în condiții profesioniste, a noutăților și tendințelor unei piețe în continuă schimbare, așa cum este industria ospitalității românești.
TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este una dintre manifestările de referință ale ROMEXPO, fapt demonstrat și de numărul foarte mare de vizitatori la ediția de primăvară 2019! 21.500 de vizitatori au profitat de promoțiile pentru vacanțe prezentate de companiile expozante la TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI I 2019 și au valorificat ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de HoReCa din cadrul ROMHOTEL 2019!

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţionalî de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).

Data stire: 11 noiembrie 2019
Categorie: Targuri turism
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!