Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Tren Bucuresti-Salonic 2 iunie-4 septembrie 2017

Tren Bucuresti-Salonic 2 iunie-4 septembrie 2017

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Grecia
Tren Bucuresti-Salonic 2 iunie-4 septembrie 2017
De astazi 2 iunie 2017, veti putea merge cu trenul de la Bucuresti in Grecia.

Vine vacanta, cu trenul, spre Grecia! Cei care nu vor sa plece in concediu cu masina sau cu avionul, au la dispozitie, de vineri, varianta pe calea ferata.

Pe ruta Bucuresti Nord - Sofia - Salonic, si retur, va circula saptamanal un tren cu plecare din Capitala, vineri, si intoarcere duminica. Din Bucuresti Nord, vagoanele se pun in miscare la ora 12:50 si ajung in Salonic la 6:30, iar de acolo vor porni la ora 23:10 si vor sosi in Romania la 17:24.

Pretul pentru o calatorie dus va fi de aproximativ 45 de euro de persoana, la clasa a doua, si in jur de 52 de euro, la cuseta.

Trenul spre Grecia va circula pe toata perioada verii, pana in data de 4 septembrie.

Daca pentru vineri vreti sa cumparati un bilet la avion, va costa de la 118 pana la 400 de euro. Ajungeti insa intr-o ora la Salonic. O cursa low cost pana la Atena porneste de la 40 de euro si dureaza o ora si 45 de minute. Un astfel de bilet poate fi gasit insa doar cu doua luni inainte.Cu masina faceti 9 ore, iar motorina va costa aproape 100 de euro. La asta se adauga si taxele de autostrazi.Iosif Szentes, director CFR Calatori: "Cu trenul este destul de mult de mers, dar din aceasta cauza am introdus in compunerea trenului pe langa vagoane clasa un vagon cuseta si unul de dormit, astfel incat calatoria sa fie mai comoda."

Autoritatile elene au cerut ca usile trenului care va circula prin Grecia sa se deschida de la un singur buton din primul vagon. Traseul trece prin munti, este spectaculos, dar si periculos, asa ca pasagerii nu vor putea deschide usile in mers. CFR Calatori anunta ca pregateste din septembrie o noua cursa spre o alta destinatie turistica: Bucuresti - Istanbul. Pana atunci, Bulgaria trebuie sa termine lucrarile la infrastructura de la granita cu Turcia.

Data stire: 2 iunie 2017
Categorie: Grecia
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: ProTV

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!