Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Transfero acum si la Oradea

Transfero acum si la Oradea

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Transport autocar
Transfero acum si la Oradea
În data de 25 mai 2017, a avut loc la Aeroportul Internațional Oradea conferința de presă dedicată lansării oficiale a serviciilor de transfer către/de la aeroport “Transfero”.

La conferință a participat reprezentantul Alis Holidays – Domnul Director General-Florin Crișan, reprezentantul Transfero – Domnul Director General - Ionuț Stan, Președintele Consiliului Județean Bihor – Domnul Pásztor Sándor și Domnul Directorul General al Aeroportului Internațional Oradea – Gheorghe Pasc.

Acest serviciu de transferuri rutiere regulate este pus la dispoziție de către aeroport în parteneriat cu agenția de turism Alis Holidays prin intermediul platformei ”Transfero”. Prin sistemul ”Transfero” se pot face rezervări la cursele regulate efectuate, conform unui grafic de circulație prestabilit, care permite conectarea cu destinațiile oferite de către Aeroportul Internațional Oradea, facilitând accesul pasagerilor din Transilvania la Aeroport. Traseele acoperă întreaga Transilvanie, având un program adaptat curselor aeriene, în funcție de orarele de zbor și vor acoperi 24 ore/zi – 360 zile pe an. Fiecare traseu are și localități intermediare:

Transferul către/de la Aeroportul Internațional Oradea se va face către destinațiile:

- Cluj Napoca/Florești/Gilău/Huedin/Aleșd
- Arad/Chișineu Criș/Salonta
- Satu Mare/Carei/Valea lui Mihai/Săcuieni
- Zalău/Suplacu de Barcău/Marghita/Băile Felix.

Pentru detalii și rezervări vă rugăm să accesați
www.transfero.ro si www.aeroportoradea.ro

Data stire: 26 mai 2017
Categorie: Transport autocar
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

vacante in Romania