Suche Tourismus News

  • Kategorie


Acasa - Stiri turism - Top 5 zone de vacanta preferate in sezonul 2018 by Paralela 45

Top 5 zone de vacanta preferate in sezonul 2018 by Paralela 45

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Kategorie: Agentii de turism
Top 5 zone de vacanta preferate in sezonul 2018 by Paralela 45
Top 5 zone de vacanță preferate în sezonul 2018: Antalya, insulele grecești, Spania, Portugalia, Italia și România


Antalya, vedeta sezonul estival 2018, Grecia, Spania, Portugalia și România au fost cele mai căutate destinații din oferta turoperatorului Paralela 45, în sezonul 2018, ale cărui vânzări au crescut cu 25% în primele nouă luni ale anului și estimează că va ajunge la un rulaj anual de 60 de milioane de euro.

2018 a fost anul cu cele mai multe curse charter spre Antalya, un număr de 10 pe săptămână, cu plecare din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Târgu Mureș, dar și spre Alanya, una pe săptămână, introdusă în acest an, pentru a scurta durata de transfer a turiștilor spre Side și Alanya.

“A fost anul Antalyei, cu o creștere de 120% a vânzărilor față de anul trecut. Peste 18 de mii dintre clienții noștri au mers în vacanță pe litoralul turcesc. Anul viitor vom avea cel putin șase curse charter pe săptămână din București și tot atâtea din țară și estimăm o creștere cu 20% a cererii. Le recomandăm turiștilor să profite în perioada de Early Booking de reducerile oferite de partenerii noștri turci”, declară Alin Burcea, proprietarul Paralela 45.

Insulele grecești din oferta turoperatorului, cărora li s-au adăugat vara aceasta Samos și Lesbos, au înregistrat creșteri de până la 15 %, față de 2017, la un grad de ocupare a curselor charter de 98%, în timp ce cererea pentru vacanțe în Spania, Portugalia, Italia, Cipru a fost mai mare cu 10%. În cazul turismului intern, datorită voucherelor de vacanță acordate și bugetarilor în 2018, cererea de vacanțe a crescut cu 60% față de anul trecut.

Valoarea medie a unui sejur pe charter a fost de 650 de euro/persoană. Aproximativ 10% dintre clienții turoperatorului, persoane între 30 și 65 de ani, cu venituri peste medie și familiarizate cu metodele de rezervări și/sau plata online, au preferat să cumpere prin intermediul platformei web. Procentajul lor ar putea să crească anul următor la 12-15%.

Toamna și iarna, cele mai căutate vacanțe sunt circuitele Paralela 45, peste 120 de itinerarii pe șase continente cu avionul ori autocarul, a căror pondere în vânzări s-a dublat în 2018, cele în Laponia, pentru care turoperatorul organizează pentru al treilea an consecutiv curse charter înainte și în timpul Crăciunului, și cele exotice.

”Peste 300 de români merg anul acesta în Țara lui Moș Crăciun de sărbători. Pachetele de vacanță au fost lansate în iulie, când unii dintre turiști nici nu își făcuseră vacanța de vară și s-au și grăbit să rezerve locuri pentru Rovaniemi sau Levi. Laponia este bucuraia copiilor, dar și a adulților pentru că pe lângă întâlnirea cu Moș Crăciun au șansa să se plimbe cu snowmobilul, să facă safari cu husky, să viziteze hotelul de gheață și la final să primească Diploma de traversare a Cercului Polar”, precizeză proprietarul Paralela 45.

De Revelion, când se poartă destinațiile însorite, din oferta turoperatorului nu lipsesc Antalya, Dubai, Cipru, Maldive, Singapore și Insula Bintan, Singapore și Malaezia, Thailanda, cu tarife care pornesc de la 543 de euro/persoană. Pe lângă acestea, turiștii pot alege vacanțe în marile orașe europene ori circuite în Iordania, Israel, Tunisia, India cu tarife care pornesc de de la 225 de euro si ajung pana la 1.630 de euro/persoană, cu toate taxele incluse.

Peste 50 de circuite din oferta pentru 2019 sunt deja disponibile. Cele mai solicitate sunt programele pentru Japonia, India, Maroc, Indonezia, Argentina și Brazilia, de șapte până la 20 de zile și tarife de la 890 de euro/persoană, cu toate taxele incluse.

Agenţia de turism Paralela 45 a fost înființată în aprilie 1990, fiind una dintre primele trei agenții private din România. Turoperator consacrat în vacanţe cu zboruri charter în Spania, Grecia, Turcia, Portugalia, Croatia, circuite culturale şi istorice în diverse destinaţii, programe pentru seniori, croaziere, vacanţe tailor made, precum şi turism de business, Paralela 45 combină experiența acumulată în 28 de ani cu capacitatea de a ţine mereu pasul cu noile tendințe din turism

Datum Nachrichten: 1 octombrie 2018
Kategorie: Agentii de turism
Autor: InfoTravelRomania
Quelle: Paralela 45

Kommentare auf der Seite:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Ghizilor de Turism 2020

 

Forumul de Incoming Romania 2019

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!