Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Targ de joburi la Bacolux Hotels peste 20 posturi disponibile

Targ de joburi la Bacolux Hotels peste 20 posturi disponibile

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Hoteluri
Targ de joburi la Bacolux Hotels peste 20 posturi disponibile
Bacolux Hotels România, grup ce deține hoteluri în Băile Herculane, Bușteni, Craiova, și Eforie Nord, organizează în perioada 13-15 octombrie 2020, la Bacolux Afrodita Resort & SPA în Herculane, propriul târg de joburi. În cadrul târgului vor fi disponibile peste 20 poziții diferite pentru specialiști și juniori.

Totodată, evenimentul este un bun prilej pentru vizitarea celor două locații Bacolux din Herculane și consiliere din partea unei echipe cu experiență în ceea ce privește o carieră în industria ospitalității.

„Astfel de acțiuni nu ne sunt străine, dezvoltarea echipei fiind de ani buni una dintre preocupările noastre principale. Suntem implicați în dezvoltarea profesională a echipei noastre încă din timpul studiilor, fiind printre primele unități hoteliere din România care a intrat în proiectul de învățământ dual și astăzi avem colegi pe care i-am susținut și îndrumat încă din timpul liceului. Târgul de joburi este un pas firesc în contextul dezvoltării continue și extinderii grupului nostru și ne dorim să reunim în același loc toate posturile disponibile în acest moment în locațiile Bacolux Hotels. Ne bucurăm că în toată această perioadă extrem de provocatoare pentru industria noastră am reușit să păstrăm toți membrii echipei la nivelul grupului și în prezent avem ocazia să extindem echipa Bacolux Hotels cu 46 membri noi”, a declarat Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels România.

Persoanele în căutarea unui job în industria hotelieră se pot înscrie la Târgul de Joburi Bacolux Hotels România, care oferă în prezent oportunități de angajare în Herculane și Craiova. Cei interesați se pot înregistra pentru participarea la târgul de joburi accesând acest link.


Bacolux Hotels România, grup cu capital 100% românesc, cuprinde cinci hoteluri: Bacolux Afrodita Resort & Spa ****, Băile Herculane, Bacolux Diana Resort ***, Băile Herculane, Bacolux Craiovita Hotel & Events ***, Craiova, Pensiunea Bacolux***, Bușteni și Bacolux Hefaistos, Eforie Nord, a cărui inaugurare este preconizată la deschiderea sezonului estival 2021.

Data stire: 3 octombrie 2020
Categorie: Hoteluri
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Trendshrb.ro

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!