Cerca notizie turistiche

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - S-a deschis Transalpina Ski Resort

S-a deschis Transalpina Ski Resort

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
S-a deschis Transalpina Ski Resort
Domeniul schiabil Transalpina Ski Resort din judeţul Vâlcea, cunoscut drept „mica Elveţie din Oltenia” sau „raiul schiorilor”, cu panorame care rivalizează cu cele din Franţa, Austria şi Elveţia, și-a deschis porţile pentru un nou sezon al sporturilor pe zăpadă.
Tarifele sunt în funcţie de vârstă şi interval orar.

Astfel, un abonament pentru întregul sezon este de 2.000 de lei, iar o urcare cu telegondola este între 15 şi 25 de lei pentru copii, respectiv pentru adulţi. Pentru că skipass-ul reprezintă un bilet personal, el nu este transmisibil.

Preţurile pentru un skipass variază între 25 de lei/zi, pentru copiii sub 7 ani şi 120 de lei skipass adult – 50 de puncte/zi. Punctele se acordă în funcţie de instalaţia pentru care aţi optat, respectiv 3/4 puncte la urcarea cu teleski-ul sau 6/10 puncte la urcarea cu telescaunul / telegondola. Coborârea cu gondola este gratuită, iar reducerea se acordă pe baza carnetului de elev/student. Preţurile includ taxa salvamont şi variază în funcţie de vârstă şi interval orar.

Există, de asemenea, posibilitatea achiziţionării unui skipass şi pentru 2/3/7 zile cu preţuri care pornesc de la 115 lei/elev (7 – 14 ani) sau 200 lei/adult şi ajung la 395 lei/elev sau 550 lei/adult.

De asemenea, trebuie să știți că, dacă nu utilizaţi corect skipass-ul puteţi rămâne fără el şi prin urmare vi se va interzice accesul la instalaţiile de transport. Printre greşelile cele mai frecvente se numără şi încercarea de transferare a skipass-ului către o altă persoană.

Dacă instalaţiile de transport se opresc accidental, dar şi datorită vremii sau a unei avalanşe, nu se returnează contravaloarea skipass-ului. Puteţi afla informaţii despre starea pârtiilor şi instalaţii de la Casierie. Taxa de parcare este de 10 lei/zi. Având în vedere calitatea slabă a semnalului GSM nu este posibilă plata cu cardul/POS.


Sursa stire: http://www.jurnalulolteniei.ro

Galleria fotografica
Notizie di data: 3 ianuarie 2019
Categorie: Romania
Autore: InfoTravelRomania
Fonte: InfoTravelRomania

Commenti sulla pagina:

vacante in Romania