Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - ROMEXPO deschide sezonul expozitional 2019 cu Targul de Turism al Romaniei si ROMHOTEL

ROMEXPO deschide sezonul expozitional 2019 cu Targul de Turism al Romaniei si ROMHOTEL

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Targuri turism
ROMEXPO deschide sezonul expozitional 2019 cu Targul de Turism al Romaniei si ROMHOTEL
Ajuns la cea de-a 41-a ediţie, Târgul de Turism al României I (TTR) se desfășoară în perioada 21 – 24 februarie, concomitent cu ROMHOTEL – Expoziția internațională de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante – în Pavilioanele B1 și B2 din Centrul Expozițional ROMEXPO.

Târgul de Turism al României I reunește 330 de mari companii și expune cele mai avantajoase oferte pentru pasionații de turism cultural, turism de tratament, rural sau de business, dar și pentru cei care îndrăgesc croazierele, destinațiile exotice și turismul de aventură.
Gradul de internaţionalizare a celei de-a 41-a ediții a Târgului de Turism al României I este de 22%, 15 ţări își prezintă zonele şi obiectivele turistice: Bulgaria, Chile, Congo, Croația, Grecia, Ungaria, Israel, Macedonia, Moldova, Palestina, Portugalia, România, Rusia, Spania și Turcia.
Menționăm că anul acesta și-au anunțat participarea oficială următoarele țări: Bulgaria, Grecia, Israel, Macedonia, Moldova, Palestina, Africa de Sud.
Ca în fiecare an, promovarea turismului românesc este o componentă esențială a TTR I. Astfel, ROMEXPO și-a îndreptat din nou atenția spre iubitorii de vacanțe autohtone, în cadrul târgului fiind prezente oficii şi administraţii locale şi regionale care prezintă obiectivele turistice din zonele de care aparțin.

Ediția de primăvară 2019 a TTR I vine în întâmpinarea vizitatorilor cu pachete turistice pentru litoralul românesc, grecesc sau bulgăresc, oferte pentru petrecerea Sărbătorilor Pascale sau a concediului de 1 Mai, dar şi reduceri pentru destinaţii exotice din ce în ce mai vizitate de români.
Astfel, vizitatorii vor găsi la Târgul de Turism al României I:
• pachete turistice avantajoase, potrivite oricărui buget sau tip de călătorie (recreațională, de afaceri, individuală, de grup, excursie sau sejur);
• pachete cu reduceri considerabile la călătoriile către destinații exotice, fie cele frecventate des de români, fie unele mai puțin promovate și cunoscute de către public;
• gadget-uri și accesorii utile, unice, moderne și adaptabile în funcție de tipul și scopul călătoriilor;
• oferte și evenimente de promovare a diferitelor destinații românești, montane sau de pe litoralul Mării Negre, precum și a agroturismului românesc;
• pachete de asigurări de călătorie și alte servicii complementare.
În perioada 21 - 24 februarie, pe parcursul celui mai important eveniment de turism al primăverii, au loc o serie de activități conexe de impact pentru industria turistică. Dintre ele amintim:
• Conferinţa „Forța de MUNCĂ în turismul românesc. Cauze și Soluții”. Aceasta se desfășoară în cea de-a treia zi de manifestare, având ca subiect de dezbatere lipsa forței de muncă și ca scop depistarea cauzelor acestei probleme existente în turism;
• Ziua internațională a ghidului de turism, organizată de Federația Națională a ghizilor de turism din România;
• Cariere în Business și Turism, organizată de ASE București;
• Seminarul „Parteneriat public-privat pentru dezvoltarea turismului balnear românesc”, organizat de Organizația Patronală a Turismului Balnear din România
Programul integral al manifestărilor conexe poate fi consultat aici:
www.targuldeturism.ro/manifestari-conexe/

TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI este organizat de ROMEXPO, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu: Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţionalî de Turism Rural, Ecologic şi Cultural (ANTREC).


TÂRGUL DE TURISM AL ROMÂNIEI I se desfășoară concomitent cu ROMHOTEL - Expoziţia Internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante, cea mai importantă manifestare pentru industria ospitalităţii.
Timp de patru zile, un număr mare de expozanți își prezintă ofertele de produse şi servicii specifice pieţei de horeca, precum şi noutăţile apărute în acest domeniu.
Prin participarea la ROMHOTEL, companiile româneşti au posibilitatea de a-și promova soluţiile dedicate jucătorilor de pe piaţa de horeca, prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.
La manifestare și-au anunțat prezența oameni de afaceri din domeniul horeca lanțuri de retail, distribuitori, reprezentanții magazinelor cu comerț specific; arhitecți și designeri.
Tematica ediției din 2019:
• echipamente specifice, dotări, mobilier și accesorii pentru structurile de primire, unitățile de alimentație publică, catering, fast-food;
• produse, echipamente și accesorii pentru întreținerea curațeniei și igienei pentru hoteluri și restaurant;
• siguranță, securitate și echipamente electronice pentru structurile de primire și unitățile de alimentație publică.
Astfel, expoziția pune la dispoziția vizitatorilor soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, cum ar fi: mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food;
Nu lipsesc nici echipamentele profesionale recent apărute în acest sector: de pregătire, servire și depozitarea a preparatelor culinare și a băuturilor; de producere, direct în unitate, a apei plate și a celei carbogazoase; de asigurare a igienei şi curăţeniei; de întreţinere a reţelelor electrice şi de încălzire a acestor incinte, etc.
Manifestările conexe desfășurate la această ediție ROMHOTEL se împart în două categorii și au loc în fiecare zi a expoziției: Ateliere culinare și demonstrații și Conferințe de interes adresate specialiștilor.
Chef Florin Cârnicianu și Chef Cătălin Constantin, împreună cu Atelierele Ilbah Studio, vor susține numeroase ateliere culinare.
Horecca School organizează conferințe legate de programe educaționale profesionale din domeniul Horeca și demonstrații culinare avangardiste susținute de traineri profesioniști din cadrul Horeca School.
Barmania organizează workshop-urile: Cocktailuri Classice - Profit cu poveste; Tiki Cocktails; Healthy Nonalcoholic Drinks; Tehnici inovative de preparare a băuturilor și conferințele: Clienți fericiți - Bar de succes – Profit; Angajați profesioniști vs sezonieri.
De asemenea, vor susține, zilnic, show-uri unde vor prezenta prepararea unor cocktail-uri.
UAUIM organizează o expoziție, în cadrul propriului stand, denumită Expoziția Proiectelor de Hotel a studenților arhitecți din anul de studiu IV .
Găsiți aici lista completă a manifestărilor conexe:
https://www.romhotel.ro/manifestari-conexe/
Program de vizitare TTR I și ROMHOTEL:
21-23 februarie 2019: între orele 10:00 – 18:00;
24 februarie 2019: între orele 10:00 – 16:00.
Pavilioanele: B1 și B2.
Bilet intrare: 20 de lei;
Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilități și persoanele instituționalizate beneficiază de intrare gratuită.
Acces:
Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piața Presei Libere, Bulevardul Expoziției și Strada Parcului;
Auto: Porțile B, C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.
Tarif parcare: 5 lei/oră.
Informații suplimentare despre cele două evenimente se regăsesc pe: www.targuldeturism.ro și www.romhotel.ro

Program evenimente conexe
Târgul de Turism al României - ediția de primavară - și
ROMHOTEL
În cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B2, stand 261
Fundația Amfiteatru
10:00-18:00 - Salonul Național de Fotografie Turistică (SNFT)
12:30-13:00 - Întâlniri la Târg cu... România Pitorească și Vacanțe&Călătorii – Păreri și păreri despre turismul românesc și promovarea lui
13:30-14:00 - Lansări de cărți apărute în Colecția Verde a editurii România Pitorească: „O croazieră pe Dunăre în siajul istoriei” (2018) de Niculae Petrescu; „Hoinari prin munți” (2019) de Dinu Mititeanu – prezintă Mihai Ogrinji + sesiune de autografe
14:00-14:30 - Prezentare de carte: „Turismul rural românesc în context internațional”, autori Dănuț Ungureanu et all, Editura Performantica, Iași, 2018 – prezintă Dănuț Ungureanu și dr. Vasile Glăvan

Pavilion B3, Sala Madgearu
MOSTRA S.A.
11.00-16.30 - Workshop: Digitalisation - the driver of growth for tourism businesses
În cadrul ROMHOTEL
Pavilion B1, Stand 126B
ATELIERELE ILBAH: Chef Florin Cârnicianu
11:00-12:30 - Workshop Paste Carbonara
13:30-15:00 - Supa crema de broli

În cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B2, Stand 305
Ministerul Turismului din Israel
12.15 - Discursul E.S. David Saranga, Ambasador al Israelului la Bucuresti, urmat de cantece traditionale interpretate de Maia Morgenstern si Klezmer Band

Pavilion B3, Sala Sadoveanu
12.30-16.00 – Ziua Internațională a Ghidului de Turism
12:30-13:00 Primirea invitaților
1. Introducere
13:00-13:10 - Deschidere, cuvânt de deschidere – Vasiliu George Presedinte FNGTR FNGTR – scop si obiective
13.10-13.20 - Mesaj adresat de catre Ministrul Turismului sau persoana desemnata
13.20-13.30 - Mesaj adresat de catre Dl. Dragos Raducanu – Presedinte CSTHR si Primvicepresedinte FPTR
13:30-13:40 Prezentare Akis Spyratos – Invitat - ghid de turism din Grecia
2. Federația Nationala a Ghizilor de Turism din România
13:40-14:00 - Asociații membre fondatoare FNGTR – prezentare
- Asociația Nationala a Ghizilor din Romania
- Asociația Ghizilor din Maramureș
- Asociația Turistica Ghizii Romaniei
- Asociația Cluj Guided Tours
- Asociația Ghizilor din Bucovina
- Societatea Ghizilor si Liderilor Montani Carpati
- Asociația Ghizilor Maghiari din Transilvania
- Asociația Ghizilor Montani din Romania
3. 14:00-14:20 - Concluzii și întrebări din sală
4. 14:20-14:35 - COFFEE BREAK - NETWORKING
5. Proiecte
14:35-14:45 - Prezentare ‘’Bucuresti merita sa-l iubesti’’ importanta ghidului local, Alexandra Lazarescu – Ghid National
14:45-15:00 - Prezentare Regiunea Bucovina, Ciprian Slemco – Ghid National
15:00-15:10 - Relația ghidului cu agentiile de turism, Ovidiu Tudor manager Exact Tours – Presedinte Asociatia Incoming Romania
15:1015:20 - Formarea profesionala pentru turismul specializat / de nisa –montan, cultural, speologic, etc., Ion Andrei Director General CEDES
15.20-15.30 - Consolidarea si organizarea profesiei de ghid de turism ca profesie liberala, Alexandru Lucan, licentiat in Stiinte Juridice si in Psihologie, Ghid National
6. 15:30-16:00 - Concluzii și întrebări din sală

Pavilion B1, Stand 16
Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării în cooperare cu CJ Tulcea
12.00 – Primirea oficialităților și prezentarea standului Destinației Turistice Delta Dunării și Dobrogea de Nord.
• Moment artistic susținut de Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” al Municipiului Tulcea
• Moment artistic susținut de Ansamblul de dansuri „Katiușa”- Mahmudia
• Moment artistic susținut de Ansamblul Rușilor Lipoveni „Landâș” din Sarichioi
• Moment artistic susținut de Ansamblul Meglenoromânilor „Altona” din Cerna
12.20-13.00 - Alocuțiuni de deschidere, luări de cuvânt.
• Degustări de vin Crama „Alcovin – Vinuri de Măcin”
• Degustari de vin Crama „Hamangia” Baia,
• Degustări de produse tradiționale din pește „Deltaica” și „DeltaMar”
• Degustări de produse tradiționale Angelo
 Meșteri populari dobrogeni
 Expoziția artistului plastic tulcean, Elena Orbocea - „Dobrogea de Nord–spațiu multietnic. Păpuși simbolice cu marcă identitară”.
13.30-14.30 - Tezaurul Dobrogei de Nord
• Moment artistic susținut de Ansamblul Artistic Profesionist „Baladele Deltei” al Municipiului Tulcea
• Moment artistic susținut de Ansamblul de dansuri „Katiușa”- Mahmudia
• Moment artistic susținut de Ansamblul Rușilor Lipoveni „Landâș” din Sarichioi
• Moment artistic susținut de Ansamblul Meglenoromânilor „Altona” din Cerna

În cadrul ROMHOTEL
Pavilion, B1, Stand 132A
BARMANIA
12.00 - Workshop “Cocktailuri Classice- Profit cu poveste”

În cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B1, stand 10-12
12.30-18.00 - Consiliul Județean Constanța
12:30-13:00 - Momente artistice Ansamblul "Izvoare Dobrogene"
13:00-14:00 - Degustări vinuri
13:00-14:00 - Degustări culinare produse tradiţionale dobrogene
16:30-17:00 - Momente artistice Ansamblul "Izvoare Dobrogene"
17:00-18:00 - Degustări vinuri
17:00-18:00 - Degustări culinare produse tradiţionale dobrogene

Pavilion B1, Stand 05-07
CJCPCT Ialomița
13.00-15.00 – Recital - Valentin Albeșteanu și taraful „Ion Albeșteanu“, Miruna Ionescu

Pavilion B2, Stand 262
Federația Națională a Ghizilor de Turism din România
15:00-15:30 - Moment aniversar: Ziua Internațională a Ghidului de turism
Scurt discurs președinte FNGTR George Vasiliu
Șampanie oferită celor prezenți la stand

Pavilion B1, Stand 19-20
Județul Hunedoara
Ansamblul Profesionist ”Drăgan Muntean” al Centrului de Cultură și Artă Hunedoara, manageriat de către Ciprian Roman

În cadrul ROMHOTEL
Pavilion B1, Stand 147
HORECA SCHOOL – Ateliere culinare avangardiste
Traineri Horeca SchoolÎn cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B3, Sala Madgearu
10.30-13.30 – Seminar „Parteneriat public-privat pentru dezvoltarea turismului balnear românesc” organizat de Organizația Patronală a Turismului Balnear din România
10.30 - Cuvânt de deschidere
Nicu Rădulescu, președintele OPTBR
11.00 - Politici publice de dezvoltare a turismului balnear românesc
Programul de finanțare a investițiilor pentru modernizarea și dezvoltarea stațiunilor balneare (O.U.G. 114/2018)
Bogdan Trif, Ministrul Turismului
Reprezentant, Comisia Națională de Strategie și Prognoză
11.30 - ”Stațiunea Buziaș la ceas aniversar. 200 de ani de istorie balneară”
Sorin Munteanu, Primar stațiunea Buzias
12.00 - Discuții. Concluzii
12.30 - Brunch

Pavilion B2, stand 261
Fundația Amfiteatru
10:00-18:00 - Salonul Național de Fotografie Turistică (SNFT)
12:00-12:30 - Întâlniri la Târg cu... România Pitorească și Vacanțe&Călătorii – Păreri păreri despre turismul românesc și promovarea lui
12:30-13:00 - Lansare de carte din Colecția Verde a editurii Romînia Pitorească: „Noi, cei de la Știința” (2018) de Petru I. Suciu,
13:00-13:30 - Iarna pe creste – proiecție foto - Dinu Mititeanu
13:30-14:00 - Escalade cu alpiniștii Dan Vasilescu și Mihai Cernat – prezentare despre frumusețile și riscurile pe munte la vreme de iarnă
14:00-14:30 - Alpine Film Festival - 2019; Dan Burlac, directorul AFF, despre festivalul de film și cultură montană din România, aflat la a IV-a ediție

În cadrul ROMHOTEL
Pavilion B1, Stand 126B
ATELIERELE ILBAH: Chef Florin Cârnicianu
11:00-12:30 - Fusili cu somon
13:30-15:00 - Supa crema de ciuperci

În cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B2, Stand 262
Federația Națională a Ghizilor de Turism din România
11:00-12:00 - Prezentari ale asociatiilor membre FNGTR
11:00-16:00 - Înscrieri ale ghizilor de turism acreditați în asociații
15:00-16:00 - Prezentari ale asociatiilor membre

Pavilion B1, stand 05-07
CJCPCT Ialomița
11.00-13.00 – Recital - Orchestra „Doina Bărăganului“ cu soliștii Ionuț Cocoș și Maria Preda Bitoleanu

În cadrul ROMHOTEL
Pavilion B1, Stand 132A
BARMANIA
12.00 - Workshop Tiki Cocktails
Traineri Barmania

În cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B1, stand 10-12
12.30-18.00 - Consiliul Județean Constanța
12:30-13:00 - Momente artistice Ansamblul "Izvoare Dobrogene"
13:00-14:00 - Degustări vinuri
13:00-14:00 - Degustări culinare produse tradiţionale dobrogene
16:30-17:00 - Momente artistice Ansamblul "Izvoare Dobrogene"
17:00-18:00 - Degustări vinuri
17:00-18:00 - Degustări culinare produse tradiţionale dobrogene

Pavilion B1, Stand 16
Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării în cooperare cu CJ Tulcea
13.00 - Moment artistic susținut de Ansamblul folcloric ”Ghiocelul” din Luncavița
13.30 - „Moșoaiele- marcă înregistrată a comunei Luncavița”
• Meșteri populari din Luncavița
15.00 - Moment artistic susținut Ansamblul ”Zadunaiska Sici”- Uniunea Ucrainenilor din România, filiala Tulcea

Sala Sadoveanu
Academia de Studii Economice
13.00-16.00 – Cariere in Business si Turism
Calin Ile - GM IBIS si Presedinte FIHR - "De ce merita sa lucrezi in industria ospitalitatii"
Ioana Marian - Founder & CEO desprespa.ro - "Turismul SPA in Romania: intre traditii balneare&experiente SPA moderne"
Andreea Sirbu - Trainer at ONG - "De la job la cariera in industria ospitalitatii"
Marius Barbu - Director National Profiles International Romania&Bulgaria - "Predictori de performanta pentru o cariera de succes"
Moderator: Prof. univ. dr. Olimpia State; Prodecan Facultatea de Business si Turism

Pavilion B2, stand 144-145
14.00-14.40 – Moment artistic Statiunea Buzias
Artisti prezenti : "Ansamblul Izvorasul Buzias" cu interpretii: Adrian Stanca, Cornelia Lupulescu,Ramona Gombos,Sebastian Ramneantu.

Pavilion B3, Sala Madgearu
Fundația Amfiteatru
14.30-16.30 - Conferința „Turismul responsabil în România: poveștile noastre” (prezentări susținute de organizații și antreprenori care au adoptat principiile turismului responsabil)
Organizator Fundația Amfiteatru
Parteneri Vacanțe&Călătorii, România Pitorească

Pavilion B2, Stand 248-250
Greek National Tourism Organisation
15.00 - Concert Live Bouzouki
Artisti: Nikos Papadopoulos si Tolis Hionas
Ansamblul de dans " Nea Ellada"
M.C. - Daniel Buzdugan si Gabriel Coveseanu
Degustare produse traditionale.

Pavilion B3, Sala Madgearu
17.00-18.00 - Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară
Facultatea de Management Inginerie Economica in Agricultura si Dezvoltare Rurala
Agroturismul,de la teorie la practica
Prezentare si moderare Conf. Univ. Dr. Maria STOIAN

Pavilion B1, Stand 19-20
Județul Hunedoara
Ansamblul Profesionist ”Drăgan Muntean” al Centrului de Cultură și Artă Hunedoara, manageriat de către Ciprian Roman

În cadrul ROMHOTEL
Pavilion B1, Stand 147
HORECA SCHOOL – Ateliere culinare avangardiste
Traineri Horeca School
În cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B2, stand 261
Fundația Amfiteatru
10:00-18:00 - Salonul Național de Fotografie Turistică (SNFT) – vernisaj
12:00-12:30 - Întâlniri la Târg cu... România Pitorească și Vacanțe&Călătorii – Păreri și păreri despre turismul românesc și promovarea lui
12:30-13:30 - Decernarea premiilor SNFT

În cadrul ROMHOTEL
Pavilion B1, Stand 126B
ATELIERELE ILBAH: Chef Catalin Constantin
11:00-12:30 - Sushi
13:30-15:00 - Mancare chinezeasca
16:00-17:30 - Supa de telina cu kiwi

Sala Titulescu
FEDERAȚIA INDUSTRIEI HOTELIERE DIN ROMÂNIA
11:00-13:00: OPEN Hotelier Meeting FIHR

În cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B3, Sala Madgearu
Romexpo
11.00-15.00 – Conferința Târgului de Turism
Forța de muncă în turismul românesc. Cauze și soluții
• Strategii de promovare a zonelor turistice din România
 Dan Carpov – Reprezentant Consiliul Județean Maramureș
 Adrian-Ioan Veștea – Președinte Consiliul Județean Brașov
 Dragoș Răducan - Președinte Comitetul Sectorial Turism, Hoteluri, Restaurante (CSTHR)
 Adi Voican - Bibi Touring Touroperator - Vacanțe în România, Președinte APDT Prahova, Vice președinte FAPT
• Educarea forței de muncă
 Călin ILE – Președinte Federația Industriei Hoteliere din România
 Dragoș Anastasiu – Președinte Grupul Eurolines România
 Prof.univ.dr. Puiu Nistoreanu – Prodecan Facultatea de Business si Turism
 Dana Rentea – Presedinte Asociatia Lucratorilor in Turism
• Parteneriat public-privat
 Alin Burcea – CEO Paralela 45
 Anca Nedea – Director Executiv Organizația Patronală Mamaia-Constanța
 Răzvan Pîrjol – Președinte Bucharest Tourism Board
 Carmen Chasovschi – Conf. Univ. Dr. Universitatea “Ștefan cel Mare” Suceava
Organizator: Romexpo
Moderator: Traian Bădulescu

Acces gratuit. Transmite e-mail cu numele și adresa de e-mail la corina.radulescu@romexpo.ro

Pavilion B2, Stand 262
Federația Națională a Ghizilor de Turism din România
11:00-12:00 - Prezentari ale asociatiilor membre FNGTR
11:00-16:00 - Înscrieri ale ghizilor de turism acreditați în asociații
15:00-16:00 - Prezentari ale asociatiilor membre

Pavilion B1, Stand 05-07
CJCPCT Ialomița
11.00-13.00 – Recital - Valentin Albeșteanu și taraful „Ion Albeșteanu“, Miruna Ionescu

Pavilion B1, Stand 16
Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării în cooperare cu CJ Tulcea
12.00 - Moment artistic susținut de Ansamblul folcloric „Juraveli” din Jurilovca
14.00 - Moment artistic susținut de Ansamblul folcloric „Dobrogeanca” din Ceamurlia
15.00 - Moment artistic susținut de Corul “Sinicika” din Mila 23
• Meșteri populari dobrogeni

În cadrul ROMHOTEL
Pavilion B1, Stand 132A
BARMANIA
12.00 - Workshop “Healthy Nonalcoholic Drinks”
Traineri Barmania

În cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B1, stand 10-12
12.30-18.00 - Consiliul Județean Constanța
12:30-13:00 - Momente artistice Ansamblul "Izvoare Dobrogene"
13:00-14:00 - Degustări vinuri
13:00-14:00 - Degustări culinare produse tradiţionale dobrogene
16:30-17:00 - Momente artistice Ansamblul "Izvoare Dobrogene"
17:00-18:00 - Degustări vinuri
17:00-18:00 - Degustări culinare produse tradiţionale dobrogene

În cadrul ROMHOTEL
Sala Centrul de Presa
BARMANIA
13:00-14:00 – Conferința: “Clienți fericiți- Bar de succes- Profit”
Bogdan Nicolae, Președinte Barmania

Pavilion B1, Stand 147
HORECA SCHOOL – Ateliere culinare avangardiste
Traineri Horeca SchoolÎn cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B2, stand 261
Fundația Amfiteatru
10:00-16:00 - Salonul Național de Fotografie Turistică (SNFT)
12:00-12:30 - Întâlnire la Târg cu... echipa Walk&Shoot despre singurul atelier foto ce implică și ture prin București
12:30-13:00 - Întâlnire cu Andrei Crăciun: „Influența călătoriilor în scrierile sale”

Pavilion B2, Stand 262
Federația Națională a Ghizilor de Turism din România
11:00-12:00 - Prezentari ale asociatiilor membre FNGTR
11:00-16:00 - Înscrieri ale ghizilor de turism acreditați în asociații

Pavilion B1, Stand 16
Asociația de Management al Destinației Turistice Delta Dunării în cooperare cu CJ Tulcea
11.00 - Moment artistic susținut de Ansamblul folcloric grecesc „Demetra” – Izvoarele
11.30 - Ansamblul folcloric aromân ”Dor” din Sarighiol de Deal
• Meșteri populari dobrogeni

Pavilion B1, Stand 05-07
CJCPCT Ialomița
11.00-13.00 – Recital - Ansamblul „Doina Bărăganului“ și soliștii Nicole Dumitrașcu, Iuliana Gheorghiță și Cristina Frățilă

În cadrul ROMHOTEL
Pavilion B1, Stand 126B
ATELIERELE ILBAH: Chef Florin Cârnicianu
11:00-12:30 - Raw Vegan
13:30-15:00 - Salata Greceasca

Sala Centrul de Presa
HORECA SCHOOL
11:00 – 12:00 - Conferinta: Programe educationale profesionale din domeniul Horeca

Pavilion B1, Stand 132A
BARMANIA
12:00 - Workshop „Tehnici inovative de preparare a bauturilor”
Traineri Barmania

Centrul de Presa
BARMANIA
13:00 – 14:00 – Conferinta: “Angajati profesionisti vs sezonieri”
Bogdan Nicolae, Presedinte Barmania

Pavilion B1, Stand 147
HORECA SCHOOL – Ateliere culinare avangardiste
Traineri Horeca SchoolÎn cadrul Târgului de Turism al României
Pavilion B1, stand 4
Consiliul Județean Maramureș
10.00-18.00 - Ansamblului Folcloric Național Transilvania

În cadrul ROMHOTEL
Pavilion B1, Stand 118A
Universitatea de Arhitectură și Urbanism “ION MINCU”
10:00 – 18:00: Expozitie Proiecte de Hotel a studentilor arhitecti din anul de studiu IV

Pavilion B1, stand 138, 139
BILANCIA: Demonstratii de gastronomie si pizza

Pavilion B1, stand 132A
BARMANIA: Demonstratii preparare cocktail-uri


Program valabil la data de 18.02.2019
Programul poate suferi modificari


Parteneri Târgul de Turism

Data stire: 18 februarie 2019
Categorie: Targuri turism
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Romexpo

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!