Cauta stire turism

  • Categorie


InfoTravelRomania platforma turism
Acasa - Stiri turism - Romanian beef master Sibiu 4 august 2021
romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
Romanian beef master Sibiu 4 august 2021
ROMANIAN BEEF MASTER – primul eveniment gastronomic în care se gătește exclusiv carne de vită produsă în România.

Pe 4 august 2021 Sibiul te invită la Romanian Beef Master by Radu Zărnescu, competiție care va stabili titlul de cea mai bună echipă de bucătari români specializați în prepararea cărnii de vită!

Evenimentul reunește bucătari cu experiență în gătirea cărnii de vită, iar jurații vor evalua prestația culinară unică: gătirea cărnii de vită produsă în România.

Într-o atmosferă de sărbătoare iubitorii de carne de vită, gurmanzii și iubitorii de experiențe culinare sunt invitați la degustări în cadrul unor show-uri incendiare în care bucătarii chefi vor arăta diferite tehnici de gătire a cărnii de vită românești. Rețete inedite din bucătăria modernă, piese diferite din carcasa de vită vor fi gătite, folosindu-se grill-uri moderne (GreenEgg, asado), afumătoare, cuptoare si plite, dar și tehnici sous vide, în tandoor, gulaș etc

Asistăm la un eveniment dedicat în exclusivitate cărnii de vită și vă provocăm să savurați carne de vită gătită în toate felurile, delicatese din toate colțurile lumii, o explozie de arome și culori un adevărat spectacol gastronomic, unic în România, cum nu ați mai văzut!

Personalități marcante din sectorul agroalimentar, specialiști și furnizori vor participa la eveniment în calitate de speakeri și vor pune la dispoziția participanților experiența și know-how-ul lor pentru a dezvolta piața autohtonă.

Vreme frumoasă, iarbă verde, locație de vis și multe delicii culinare – aceasta este rețeta perfectă pentru o zi de vară reușită. Haideți să vă răsfățați la un festin gastronomic cu preparate delicioase pregătite de maeștri bucătari ce vor încinge grătarele de la primele ore. Intrarea este liberă.Programul evenimentului:

Competiție culinară profesională pentru Chefi avansați.

18 concurenți, 18 jurați, 1 categorie de concurs, 1 farfurie, 1 trofeu! Întrecerea culinară va fi împărțită pe mai multe etape şi categorii de concurs, iar concurenții gătesc aceeași grupă musculară de la o carcasă de vită.Program pentru publicul spectator:

– Degustări de carne de vită produsă în România, gătită în diferite moduri

– Teste practice pe diverse instrumente și utilaje de gătit

– Asocierea cărnii de vită cu diverse ingrediente, sosuri și băuturi

– Pregătirea coastelor de vită în mai multe moduri tehnice

– Live Cooking Show cu Chefi specializați în carnea de vită, sesiuni practice de plate-ing

– Prezentări de echipamente profesionale: Smoker american, Mibrasa (cuptor și grill pe bază de cărbuni), Green Egg, Tandoor, Aparate Sous Vide

– Discuții despre: creșterea vitelor în fermele din România, gătirea corectă a cărnii de vită, procese de măcelărie


În cadrul evenimentului Romanian Beef Master din 4 august de la Symphony by the lake, DRY-AGER Germania va oferi prin tragere la sorți un frigider de maturare Dry-Ager DX500, celui care va intui cel mai exact greutatea unei bucăți de roastbeef vită Angus care se va afla în frigiderul de la eveniment. Toți gurmanzii care doresc să participe pot completa formularul de înscriere în ziua evenimentului, iar câștigătorul va fi anunțat la finalul competiției, după decernarea premiilor. Pe lângă marele câștigător al frigiderului Dry-Ager DX500, partenerii noștri V6BBQ oferă 3 cadouri participanților.Formularul de înscriere la concurs poate fi găsit la standul Dry-Ager din ziua evenimentului. Prin tragere la sorți, poți fi unul dintre câștigătorii premiilor noastre!

Verifică regulamentul în comentarii.

Regulamentul concursului DRY-Ager 2021

Acest regulament se aplică participanților la evenimentul Romanian Beef Master din 4 august de la Symphony by the lake
Organizatorii evenimentului menționat sunt Dry-Ager Germania în parteneriat cu Karpaten Meat Siebenbuergen Srl.
Înscrierile la concurs se pot face în ziua evenimentului, data de 4 august 2021 până a ora 19
Premiul acestui concurs este un frigider de maturare Dry-Ager DX500.
Participarea la concursul este gratuită.
Fișa de înscriere se poate procura de la standul unde vor fi expuse frigiderele Dry-Ager sau de pe site-ul asociației, www.premiumangus.ro
Un participant poate completa o singură fișă de înscriere.
După completare, fișa trebuie introdusă în urnă.
Prin semnarea formularului de înscriere fiecare participant își asumă respectarea regulilor din prezentul regulament. Nerespectarea regulamentului, atrage după sine anularea înscrierii în concurs.
Organizatorul recomandă introducerea completă a datelor de contact pentru ca fișa de înscriere să fie validă și pentru a putea comunica în caz de necesitate.

Procedură pentru validarea și acordarea premiului

La finalul evenimentului Romanian Beef Master va avea loc extragere a 10 fișe de înscriere din urnă. Din aceste fișe se va alege fișa care a intuit cel mai exact greutatea roastbeef-ului expus.
În cazul în care fișa de înscriere nu este completă, se va extrage o altă fișă de concurs.
Premiul este acordat pe loc sau poate fi ulterior trimis către câștigător, costul de transport nu este suportat de către organizator.
Nu se acordă contravaloarea în bani a premiului.
Ulterior extragerii câștigătorului premiului cel mare se vor extrage încă 3 participanți care vor primi din partea V6BBQ Fuchs un pachet care conține o selecție de condimente special concepută pentru diferite tipuri de preparate.

Atât fermele cele mai cunoscute din domeniu cât și cele cu efective restrânse vor fi prezente la acest eveniment, singurul de acest gen, din țară. Astfel fermierii de bovine Angus au acces direct la informații, într-un spațiu deschis întâlnirii, unde vor putea vedea unele din cele mai bune exemplare de pe teritoriul României.

Data stire: 4 august 2021
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Gastromedia.ro

Comentarii despre pagina:

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta