Sistem audio ghizi de inchiriat

Cauta stire turism

  • Categorie


InfoTravelRomania platforma turism

AGI - Asociatia Ghizilor InfoTravelRomania

Acasa - Stiri turism - Reduceri de pana la 44 la suta la hotelurile din stațiunea Mamaia

Reduceri de pana la 44 la suta la hotelurile din stațiunea Mamaia

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Litoral Romania
Reduceri de pana la 44 la suta la hotelurile din stațiunea Mamaia
De Black Friday, reduceri de până la 44% la hotelurile din stațiunea Mamaia, pentru vara 2024


Ofertele speciale anunțate de hotelierii din stațiunea Mamaia, în cadrul campaniei de Black Friday, au reduceri de până la 44%. Astfel, românii care doresc să își rezerve un sejur la mare în sezonul estival 2024, pot beneficia de discount-uri, în perioada 09-12 noiembrie.

„În stațiunea Mamaia, aproximativ 60 de unități de cazare și-au anunțat disponibilitatea de a face reduceri de Black Friday. Discount-ul maxim este calculat pentru diferite perioade, în funcție de politica fiecărui hotel. În nordul stațiunii Mamaia sunt cei mai mulți hotelieri care au anunțat reduceri.
Există pachete la prețuri accesibile pentru toată lumea, la hoteluri de 2 până la 5 stele, cu mic-dejun sau all inclusive”, afirmă reprezentanții Organizației Patronale Mamaia-Constanța.

Cei care se hotărăsc să își rezerve de Black Friday vacanța pentru sezonul estival 2024, trebuie să știe că sumele achitate sunt nerambursabile. Plata rezervărilor se poate efectua până cel târziu pe 13 noiembrie 2023, la ora 17.00, iar numărul camerelor disponibile cu oferta Black Friday este limitat.

Data stire: 12 noiembrie 2023
Categorie: Litoral Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Organizatia Patronala Mamaia

Comentarii despre pagina: