Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Pilotul comandant Marius Puiu il inlocuieste pe Gheorghe Racaru la conducerea Blue Air

Pilotul comandant Marius Puiu il inlocuieste pe Gheorghe Racaru la conducerea Blue Air

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Companii aeriene
Pilotul comandant Marius Puiu il inlocuieste pe Gheorghe Racaru la conducerea Blue Air
Operatorul low-cost românesc Blue Air anunță retragerea din funcție a directorului general Gheorghe Răcaru și nominalizarea domnului Marius Puiu în funcția de director general al companiei.

Gheorghe Răcaru predă ștafeta la conducerea Blue Air unui alt pilot. Marius Puiu, noul CEO al companiei

3 septembrie 2018, București – Blue Air, cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, anunță retragerea din funcție a directorului general Gheorghe Răcaru și nominalizarea domnului Marius Puiu în funcția de director general al companiei.

Gheorghe Răcaru a decis, la vârsta de 70 de ani, și după 48 de ani dedicați aviației, să se retragă din funcția executivă. A fost director general al Blue Air încă din prima zi a companiei (13 decembrie 2004), și și-a menținut funcția până astăzi, cu o scurtă pauză în perioada 2009-2013. Astăzi, Gheorghe Răcaru a predat conducerea Blue Air către succesorul său, Marius Puiu.

“Să fiu în fruntea Blue Air a fost pasiunea și o parte a identității mele timp de foarte mulți ani. A fost un privilegiu să conduc această echipă talentată și sunt mândru că am avut oportunitatea să lucrez cu oamenii talentați pe care Blue Air îi are. Decizia de astăzi vine după câteva luni de reflecție. Atât eu, cât și Marius, împărtășim aceeași viziune în ceea ce privește viitorul companiei și am încredere că Blue Air va continua să prospere și de aici înainte”, a mai precizat Gheorghe Răcaru.

Marius Puiu, de astăzi noul director general al Blue Air, a precizat că: “este o onoare preluarea acestei funcții și accept cu recunoștință noua responsabilitate. În ultimii ani, am avut ocazia să lucrez alături de domnul Răcaru și sunt pregătit să dau tot ce este mai bun pentru a-i călca pe urme și pentru a conduce compania spre noi orizonturi.”

Data stire: 3 septembrie 2018
Categorie: Companii aeriene
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Blue Air

Comentarii despre pagina:

vacante in Romania