Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Ministerul Turismului a semnat un parteneriat cu Unversitatea din Bucuresti pentru promovarea Romaniei

Ministerul Turismului a semnat un parteneriat cu Unversitatea din Bucuresti pentru promovarea Romaniei

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Ministerul Turismului
Ministerul Turismului a semnat un parteneriat cu Unversitatea din Bucuresti pentru promovarea Romaniei
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, a prezentat versiunile internaționale ale noului clip de promovare a României, realizate cu sprijinul Universității din București.

Astfel, Ministerul Turismului și Universitatea din București au semnat un protocol de colaborare cu obiectivul de a promova România ca destinație turistică importantă la nivel internațional. În acest sens, clipul de promovare a României beneficiază de versiuni în 16 limbi. Traducerile au fost realizate cu sprijinul profesorilor din cadrul Facultății de Limbi și Literaturi Străine. Printre versiunile realizate în cadrul parteneriatului cu Universitatea din București se numără variante în limbile chineză, japoneză, arabă, greacă, bulgară sau rusă. Aceste variante ale clipului de promovare se adaugă celor deja existente, în limba engleză, franceză și spaniolă, realizate și livrate odată cu versiunea în limba română, prezentată deja de către Ministerul Turismului la mijlocul lunii martie.

„Mă bucur foarte mult că Universitatea din București a aceptat propunerea noastră de a sprijini Ministerul Turismului în promovarea României la nivel internațional. Aveam nevoie de cât mai multe astfel de versiuni ale clipului pentru a putea ajunge în piețe importante pentru noi din perspectiva promovării. Limbile engleză și franceză au fost obligatorii încă din prima clipă, iar prin acest parteneriat am reușit să ducem România în țări cu real potențial de creștere pentru noi, precum cele din piața asiatică, din lumea arabă, dar chiar și din Europa. Vom avea, anul acesta, pentru prima dată, o campanie integrată de promovare a României, atât în mediul online, cât și prin intermediul televiziunilor internaționale ”, a declarat ministrul Turismului, Bogdan Trif.

Totodată, ministerul a apreciat și implicarea Universității de Arhitectură și Urbanism în campania de promovare a României, cu sprijinul căreia a fost realizat conceptul standului țării noastre expus la Bruxelles, în clădirea Justus Lipsius a Consiliului Uniunii Europene.

În privința încurajării investițiilor în infrastructura turistică, ministrul Turismului, Bogdan Trif, a anunțat că au fost avizate primele proiecte pentru finanțare de către Comisia Tehnico-Economică a ministerului:
- extinderea Delfinariului din Constanța
- construcția unei baze de salvamont în stațiunea Păltiniș, județul Sibiu
- Dezvoltarea infrastructurii turistice în stațiunea balneoclimatică Ocna Sibiului, proiect care prevede, printre altele, construcția unui parc de rulote, a unui camping pentru corturi, precum și amenajarea unui parc balnear pentru activități sportive și recreative în aer liber.
Sumele prevăzute pentru cele 3 proiecte avizate sunt de aproximativ 40 de milioane de lei.

Data stire: 5 aprilie 2019
Categorie: Ministerul Turismului
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Ministerul Turismului

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!