Cauta stire turism

  • Categorie


InfoTravelRomania platforma turism
Acasa - Stiri turism - Linia ferată spre Otopeni se închide 20 zile
romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
Linia ferată spre Otopeni se închide 20 zile
Linia ferată spre Otopeni se închide pentru reparaţii, la doar o lună de la inaugurare

Linia de cale ferată Gara de Nord - Aeroportul Otopeni se va închide pentru aproape trei săptămâni pentru lucrări de reparaţii, la numai o lună de la inaugurare.

Anunţul a fost făcut de compania privată Transferoviar Călători, care afirmă că trenurile companiei vor fi anulate în perioada 25 ianuarie 2021 – 13 februarie 2021. „Având în vedere solicitările CFR Infrastructură pentru efectuarea lucrărilor de întreţinere a liniei de cale ferată pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport H. Coandă, trenurile T.F.C. vor fi anulate în perioada 25.01.2021 – 13.02.2021”, arată compania, într-o postare pe Facebook.

Compania precizează că în data de 25 ianuarie vor circula doar trenurile 15021 pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport H. Coandă şi trenul 15020 pentru retur. În data de 14 februarie 2021 nu vor circula trenurile 15021 pe relaţia Bucureşti Nord – Aeroport H. Coandă şi trenul 15020 pentru retur.

Linia ferată dintre Gara de Nord şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă a fost inaugurată în data de 13 decembrie 2020. Chiar din prima zi au existat probleme şi întârzieri. Trenul care urma să plece din Gara de Nord în data de 13 decembrie la ora 8:35 a avut o întârziere de 30 de minute, adică mai mult decât călătoria în sine până la Aeroportul Otopeni. Explicaţia dată de reprezentanţii CFR Călători ar fi o problemă de semnalizare la staţia Mogoşoaia.

Update ora 11.00
Precizare CFR SA cu privire la închiderea temporară a circulației trenurilor pe relația Bucuresti Nord - Aeroport Henri Coanda

Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, cu privire la închiderea temporară a circulației trenurilor pe relația București Nord -Aeroport Henri Coandă, CFR SA face următoarea Precizare:

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a primit din partea Antreprenorului o solicitare, referitoare la efectuarea unor lucrări de sudură a șinelor și aparatelor de cale, conform proceselor tehnologice prevăzute în proiectul de realizare a investiției. În acest moment, CFR SA analizează solicitarea și urmează să decidă asupra modalității de programare a lucrărilor respective.

Realizarea lucrărilor ar urma să fie pe anumite intervale orare, în niciun caz pe durata întregii zile, ceea ce înseamnă că linia CF nu va fi închisă total.

Orice eventuală închidere parțială a circulației va fi comunicată în timp util, iar călătorii și reprezentanții mass-media vor ști din timp toate detaliile.

http://cfr.ro/index.php/comunicate-de-presa/comunicate-de-presa-2021/5552-77778

Data stire: 20 ianuarie 2021
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Adevarul.ro

Comentarii despre pagina:

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta
Statiunea Amara

Hotel Elexus 4* Predeal