Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - La 1 septembrie se deschid restaurantele!

La 1 septembrie se deschid restaurantele!

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Hoteluri
La 1 septembrie se deschid restaurantele!
RESTAURANTELE ȘI CAFENELELE ÎN INTERIORUL CLĂDIRILOR, INCLUSIV ÎN CAZUL UNITĂȚILOR DE CAZARE, VOR FI REDESCHISE ÎNCEPÂND CU DATA DE 1 SEPTEMBRIE

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat Hotărârea nr. 43 din data de 27 august 2020, care prevede redeschiderea începând cu data de 1 septembrie a restaurantelor și cafelelelor în interiorul clădirilor, inclusiv în cazul unităților de cazare, în județele unde incidența cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.

➡️ Articolul 1 - Se aprobă reluarea activităţii cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, în judeţele unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.
(4) Programul de lucru al operatorilor economici prevăzuţi la alin. (1) nu poate începe înainte de orele 06.00 şi nu se poate prelungi după orele 24.00, ultima comandă putând fi preluată cel târziu la orele 23.00.
➡️ Articolul 2 - Se aprobă deschiderea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, în judeţele unde incidenţa cumulată a cazurilor în ultimele 14 zile este mai mică sau egală de 1,5/1.000 de locuitori.
➡️ Articolul 5 - Se menţine măsura privind suspendarea activităţii cluburilor, discotecilor şi a barurilor în interiorul clădirilor.
➡️ Articolul 9 - Programul de lucru cu publicul al operatorilor economici care desfăşoară activităţi în spaţii special destinate, dispuse în exteriorul clădirilor unde se desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, cum sunt terasele, cluburile, barurile şi alte asemenea, nu poate începe înainte de orele 06.00 şi nu se poate prelungi după orele 24.00.
(2) Măsura prevăzută la alin. (1) intră în vigoare începând cu data de 01.09.2020.
➡️ Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati Hotararea nr.43 din 27 august 2020: https://www.mai.gov.ro/wp-content/uploads/2019/01/HOTARARE-nr.-43-din-27.08.2020-pentru-stabilirea-unor-masuri-in-domeniul-sanatatii-publice.pdf

Data stire: 28 august 2020
Categorie: Hoteluri
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Ministerul Turismului

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!