Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Investite la Borsa

Investite la Borsa

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
Investite la Borsa
Investițiile în turism, obiectiv în programul de Guvernare

Prima investiție de anvergură în domeniul schiabil după 7 ani. Aproximativ 22 milioane de euro vor fi investite la Borșa pentru construcția unei pârtii de schi de 2650 m, iar Ministerul Turismului va contribui cu 90% din investiția de bază.

Proiectul prevede și o instalație de înzăpezit artificial, instalație de iluminat pârtia (iluminat pentru antrenamente și pentru competiții), finalizarea și modernizarea telegondolei, parcare auto etajată de 80 de locuri și mașini de bătut zăpada.

“Astăzi am semnat un proiect foarte important pentru dezvoltarea turismului din Maramureș. Pârtia de schi de la Borșa este doar un prim pas pentru dezvoltarea turismului 365 de zile/an mai ales că zonele montane din România sunt destinații atât pentru perioada de vară cât și pentru cea de iarnă. Așadar, aștept la minister încă un proiect de la Borșa destinat turismului din sezonul de vară. Proiectul pe care l-am semnat astăzi este unul ambițios, dar realizabil și voi reveni la Borșa pe cât de des este posibil pentru a vedea evoluția lucrărilor, așa cum am facut-o și astăzi. Pârtia de schi va fi destinată atât amatorilor de schi cât și pentru organizarea de competiții sportive și sper ca la finalul anului 2021, așa cum prevede contractul, să văd primii schiori pe pârtie”, a declarat Bogdan Trif, ministrul Turismului.

Ministrul Turismului urmează să semneze în perioada următoare încă trei proiecte importante pentru turismul din România la Constanța, Sibiu și Călărași.

Data stire: 25 iulie 2019
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Ministerul Turismului

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

Targul de Turism al Romaniei

 

 

inchirieri autocare

 

Targul de Turism al Olteniei

 

 

Horeca Expo Oltenia

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!