Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Intalnire intre Romania si China

Intalnire intre Romania si China

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Ministerul Turismului
Intalnire intre Romania si China
Ministrul Turismului, Bogdan Trif, și Ambasadorul Republicii Populare Chineze în România, doamna Jiang Yu, au avut, astăzi, o întâlnire la sediul Ministerului Turismului, unde au discutat despre oportunitatea parteneriatelor de promovare turistică.

Întâlnirea celor doi oficiali s-a desfășurat în contextul în care România este membră a Parteneriatului de cooperare în turism dintre China și țările Europei Centrale și de Est (China-Central and Eastern European Countries Tourism Cooperation).

Printre subiectele abordate s-a numărat organizarea a două întâlniri, una în România, cea de-a doua în China, pentru ca reprezentanții agențiilor de turism din România și China să schimbe informații în vederea eficientizării promovării celor două destinații turistice.

De asemenea, s-a discutat și definitivarea și semnarea Memorandumului de înţelegere privind cooperarea în domeniul turismului între cele două ministere de resort dar și realizarea unui infotrip pentru jurnaliștii din Republica Populară Chineză în care să le fie prezentate cele mai importante atracții turistice din țara noastră.

Data stire: 5 august 2019
Categorie: Ministerul Turismului
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Ministerul Turismului

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!