Cauta stire turism

  • Categorie


In perioada 20-21 aprilie 2018 a avut loc la Corabia, Conferința de Promovare Turistica Dunărea în Anul Centenar

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Evenimente
In perioada 20-21 aprilie 2018 a avut loc la Corabia, Conferința de Promovare Turistica Dunărea în Anul Centenar
La acest eveniment au participat 85 de persoane. Printre acestea se numără bloggeri de turism, agenții de incoming și cruising, ghizi de turism, operatori și specialiști în domeniu, dar și reprezentanți ai guvernului, ministerului de turism, autorități locale și județene. Am avut onoarea să primim un mesaj video din partea domnișoarei europarlamentar Ana Claudia Țapardel - Co-Președinte al Intergrupului pentru Dezvoltarea Turismului și Patrimoniului Cultural în Parlamentul European și a doamnei Corina Martin - Președinte Federația Asociațiilor de Promovare Turistica din România.

Temele dezbaterii au fost: Stopover-ul navelor de croazieră, promovarea patrimoniului cultural și a potențialului turistic al orașului Corabia, modul optim de promovare pentru Oraș Corabia și Județul Olt și impactul promovării online.”Conferința de Promovare Turistică " Dunărea în anul Centenar" a fost o provocare pentru noi, deoarece este pentru prima dată când promovăm orașul Corabia la nivel național și internațional! Este un prim pas către aducerea acestei zone frumoase din sudul țării în atenția turiștilor, a companiilor de turism și a celorlalți factori de interes în domeniul turismului. Impactul acestei conferințe asupra locuitorilor orașului nostru se vede, suntem asaltați de întrebări și de propuneri venite din partea cetățenilor. Suntem bucuroși că am făcut această conferință în orașul nostru, suntem chiar mândri că am avut oaspeți de o înaltă calitate, oameni care pot să ne ajute prin promovarea noastră ca un important punct de atracție turistică, la Dunăre. Sperăm ca celelalte idei și proiecte pe care le avem să se materializeze și să aducem orașul nostru la nivelul unui oraș cu adevarat european! " a declarat Dan Oltean - Purtător de Cuvânt, Primaria Orașului Corabia.” Conferinta pentru dezvoltarea si promovarea turistica culturala "Dunarea in Anul Centenar" din orasul Corabia a fost un real succes. Cu sprijinul autoritatilor locale si regionale, Primaria orasului Corabia si Consiliul Judetean Olt, am reusit impreuna, sa aducem la masa dezbaterii principalii actori din turism - tour operatori de croaziere pe Dunare, asociatii de turism si presa turism, Bloggers/Vloggers media, pentru a gasi solutii de promovare turistica. In acesta conferinta s-a realizat aducerea la viata a locurilor frumoase din orasul Corabia si Judetul Olt prin toate formele posibile de informare.

Este un proiect gandit la nivel national pentru orasele riverane dunarene si speram ca vom reusi sa aducem cati mai multi turisti in zona.

Orasul Corabia si judetul Olt este o zona cu potential turistic prin minunatele peisaje oferite, dar si prin istoria conservata de catre autoritatile locale si regionale. Chiar daca este un prim pas in promovarea acestei regiuni, vom continua sa gasim solutii pentru dezvoltarea turistica.

Totodata doresc sa multumesc atat autoritatilor locale si centrale, cat si tuturor participantilor pentru sustinerea, increderea si colaborarea in acest proiect.” a declarat organizatorul evenimentului – Raluca Fabiola Burducea – S.C. LOST IN VIBE ENTERTAINMENT S.R.L.


”Am fost onorați să ne alăturăm acestui eveniment. În urma semnării protocolului de colaborare cu SC LOST IN VIBE ENTERTAINMENT SRL, ne-am luat în serios misiunea, primind calitatea de co-organizatori ai acestui eveniment. Faptul că am putut aduna la aceeași masă administrații locale și centrale, cât și specialiști în turism, nu poate decât să ne bucure. Poate mulți se vor întreba de ce APDL Tulcea a ales să se implice în această organizare pentru Corabia? Răspunsul este unul simplu, ambele sunt orașe riverane Dunării, Dunărea este cea care ne unește, iar noi Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea, ne dorim să ne înfrățim cu aceste orașe riverane. Este foarte important ca promovarea să fie bilaterală. Sperăm ca ”Dunărea în Anul Centenar” să continuie cu alte orașe-port la Dunăre, iar noi vom fi mereu prezenți. În încheiere vreau să mulțumesc conducerii Primăriei Corabia și domnului președinte a Consiliului Județean Olt pentru că au fost deschiși și au înțeles importanța acestui eveniment. Vreau să mulțumesc doamnei europarlamentar Ana Claudia Țapardel care s-a alăturat acestui eveniment printr-un mesaj video, cât și doamnei președinte FAPT Corina Martin care la fel ne-a transmis un mesaj video de susținere. Mulțumesc colegilori, presei, bloggerilor și tuturor celor care au participat la acest eveniment. Sperăm ca un astfel de eveniment să-l aducem și la Tulcea, un oraș-port important la Dunăre.” a declarat Ionuț Chirică - Președinte Asociația de Promovare și Dezvoltare Locală Tulcea.

Data stire: 4 mai 2018
Categorie: Evenimente
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Asociatia de Promovare si Dezvoltare Locala Tulcea

Comentarii despre pagina: