Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Hotelurile vor putea accesa granturi în valoare de 30.000 de euro

Hotelurile vor putea accesa granturi în valoare de 30.000 de euro

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Hoteluri
Hotelurile vor putea accesa granturi în valoare de 30.000 de euro
Virgil-Daniel Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, a anunțat în cadrul unui interviu acordat HotNews.ro, că hotelurile vor putea accesa granturi în valoare de 30.000 de euro, 100% nerambursabile, pentru a-și monta panouri solare, cu scopul de a produce energie regenerabilă, dar și stații de încărcare a mașinilor electrice

„Avem 100 de milioane de euro din Fondul de Mediu cu destinația reducere de CO2 și încă 100 de milioane de euro – acei bani pe care i-am luat de la Autoritatea Naţională de Reglementare în domeniul Energiei, vreo 500 și ceva de milioane de lei – care se vor duce tot către reducerea emisiilor de CO2.

Granturile, de câte 30.000 euro, 100% nerambursabile, vor merge către IMM, turism, pentru montarea de panouri solare și rețele pentru încărcarea mașinilor electrice. Hotelurile vor avea o linie dedicată. Va fi automat. Astfel, își vor putea reduce costurile cu utilitățile și totodată vor avea posibilitatea de reclamă, fiind în baza de date europeană a stațiilor de încărcare”, a explicat Virgil-Daniel Popescu.

Data stire: 27 iulie 2020
Categorie: Hoteluri
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!