Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - FlixBus lansează in iunie noi curse zilnice catre litoralul bulgaresc

FlixBus lansează in iunie noi curse zilnice catre litoralul bulgaresc

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Transport autocar
FlixBus lansează in iunie noi curse zilnice catre litoralul bulgaresc
FlixBus lansează, începând cu 14 iunie, noi curse directe din București, Ploiești și Brașov către litoralul bulgăresc. Varna, Obzor, Burgas și Sunny Beach vor putea fi vizitate cu ajutorul autocarelor verzi FlixBus șapte zile pe săptămână.

„Credem că succesul se obține prin dezvoltarea continuă a rețelei. Actuala expansiune oferă acces rapid la litoralul bulgăresc și le va permite românilor să viziteze și să descopere unele dintre cele mai populare locuri din sezonul estival”, a declarat László Arany, Manging Director Regional, FlixBus.

În aprilie, FlixBus a adăugat rețelei sale noi curse din România către orașe din zona mediteraneană, precum Napoli și Barcelona. În prezent, FlixBus oferă conexiuni directe din România către 15 țări.Expansiune globală în vara lui 2018

FlixBus și-a început activitatea în 2013 și, în numai cinci ani, și-a extins rețeaua către 27 de țări din Europa, în colaborare cu 300 de parteneri regionali, operatori de transport cu autocarul. După ce a revoluționat piața de mobilitate pe distanțe lungi din Europa, compania și-a dus modelul unic de business pe piața din Statele Unite. Autocarele verzi au început să circule pe străzile americane, între orașe precum Los Angeles, San Francisco, Las Vegas, San Diego sau Phoenix din 31 mai. FlixBus țintește 1.000 de curse zilnice în SUA până la finalul anului și dorește să își crească portofoliul european cu 30% anul acesta, la 350.000 de curse zilnice.

Exemple de destinații în vara acestui an:
CURSA:
București <> Varna cu 14,99 EURO/persoana
PRET SPECIAL IUNIE: 9,99 EURO/ persoana.

București <> Sunny Beach cu 14,99 EURO/persoana
PRET SPECIAL IUNIE: 9,99 EURO/ persoana

*FlixBus oferă prețuri speciale doar în luna iunie pe rute selectate către Germania, Austria, Belgia, Cehia, Italia, Luxemburg, Olanda, Slovacia, Slovenia, Spania, Marea Britanie, Ungaria și Bulgaria. Biletele pot fi cumpărate pe www.FlixBus.ro, în aplicația pentru telefonul mobil sau la agențiile de turism partenere din țară. Perioada de călătorie este luna iunie.

Data stire: 7 iunie 2018
Categorie: Transport autocar
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Ghizilor de Turism 2020

 

Forumul de Incoming Romania 2019

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!