Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Eurolines Romania a batut palma cu FLIXBUS

Eurolines Romania a batut palma cu FLIXBUS

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Transport autocar
Eurolines Romania a batut palma cu FLIXBUS
Astazi la ora 11.00 in Bucuresti, a avut loc o conferinta de presa a grupului Eurolines Romania. Este prima conferință de presă care deschide seria evenimentelor de toamna.

Dragos Anastasiu, fondatorul Eurolines Romania, anunță semnarea unui parteneriat cu Flixbus, reprezentat aici de către Nikolai Voitiouk, vicepreședinte Business East FlixBus.

Din 1 septembrie, vor fi disponibile bilete pentru 200.000 de conexiuni zilnic către 1200 de destinații din Europa, atât prin www.FlixBus.ro, cât și în toate punctele de vânzare ale Eurolines Romania din toată țara.

În prezent, Eurolines transporta anual 150.000 de pasageri din România, dar cred că la anul vom dublă cifra - anunță Dragoș Anastasiu. Flixbus a transportat anul trecut 30 de milioane de pasageri si isi propune pentru 2017 40 milioane de pasageri.Galerie poze
Data stire: 29 august 2017
Categorie: Transport autocar
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Ghizilor de Turism 2020

 

Forumul de Incoming Romania 2019

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!