Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Din 7 iunie Air Canada Rouge reia zborurile directe din Bucuresti catre Canada

Din 7 iunie Air Canada Rouge reia zborurile directe din Bucuresti catre Canada

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Companii aeriene
Din 7 iunie Air Canada Rouge reia zborurile directe din Bucuresti catre Canada
Începând cu 7 iunie, Air Canada Rouge reia zborurile directe către Montreal și Toronto, intrând în al doilea sezon de operare din România. Cursele vor fi realizate până în data de 7 octombrie.

În perioada 24 iunie – 7 septembrie, sunt programate săptămânal șase curse către Canada, față de patru în restul perioadei de operare. Zborurile vor avea o durată de aproximativ 10 ore și vor fi operate cu aeronave Boeing 767-300.

„Air Canada este singura companie aeriană nord-americană care are o cursă directă din România către Canada. Ne bucurăm să conectăm printr-un zbor non stop București de Toronto și Montreal. În primul an de operare am văzut o creștere a cererii pentru curse din România către America de Nord.

Prin urmare, în 2019, am luat decizia să oferim și mai multe zboruri directe”, spune Nedime Konuksever - Country Manager Romania, Europa de Est și Turcia.

Pasageri pot opta pentru 2 clase de serviciu, Economy și Premium Rouge. Designul clasei Economy oferă confort pasagerilor și mai mult spațiu pentru picioare. De asemenea, clasa Economy are inclus în bilet mâncare la bordul aeronavelor, băuturi răcoritoare și un bagaj de cală de până la 23 de kilograme.

Clasa Premium Rouge oferă spațiu de relaxare pentru pasageri, scaune mai largi și mai mult spațiu pentru picioare. Pasagerii Premium Rouge au posibilitatea de a transporta două bagaje de cală, fiecare cu o capacitate maximă de 23 de kilograme, respectiv beneficiază de prioritate la check in și îmbarcare. La bordul aeronavelor, pasagerii clasei Premium Rouge au meniu gourmet, mâncarea fiind servită în vase de porțelan.

Înainte de îmbarcare, pasagerii trebuie să descarce aplicația Air Canada, disponibilă în App Store și Google Play, pentru a se putea bucura de o selecție de filme noi lansate, seriale, muzică, programe pentru copii și altele. Acestea pot fi vizionate pe laptop sau orice dispozitiv Apple sau Android.

La cerere si contra cost (un tarif mic), pasagerii pot împrumuta un iPad. Acestea sunt disponibile gratuit în cabinele Premium Rouge.

Noutatea pentru zborurile operate în 2019 este introducerea internetului wi-fi de mare viteză, prin satelit, care permite utilizatorului să posteze video live, să navigheze pe internet și să facă cumpărături în timpul zborului.Despre Air Canada Rouge
Ca linie aeriană de leisure a operatorului aerian Air Canada, Air Canada Rouge oferă calitate și opțiuni multiple de călătorie. Cu zboruri în peste 70 de destinații din întreaga lume, Air Canada Rouge, cu o echipa de 2.000 de angajați și peste 50 de aeronave, a deservit mai bine de 25 de milioane de clienți din momentul lansării, în urmă cu cinci ani de zile.

Oferta Air Canada Rouge - la bordul aeronavelor include live entertainment contra cost, o cabină premium, servicii personalizate, internet de mare viteză prin satelit (pe zborurile selectate) și o rețea de conexiuni cu Air Canada și companiile aeriene membre Star Alliance – cea mai complexă rețea de transportatori aerieni, acoperind 1.317 aeroporturi din 193 de țări. Pentru mai multe informații, intrați pe flyrouge.com sau următiți pe Instagram, Facebook sau Twitter
@AirCanadaRouge.

Data stire: 3 iunie 2019
Categorie: Companii aeriene
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!