Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Concluzii Forumul de Incoming 7

Concluzii Forumul de Incoming 7

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Forumul de Incoming
Concluzii Forumul de Incoming 7
Romania isi propune in viitor 10 mil de turisti straini (acum sunt 2,7 mil). Dar cum facem asta daca nu aplicam palnia de marketing dezvoltata de Oancia Marian la Forumul de Incoming? Vizibilitate, vizibilitate si iar vizibilitate!

Cade guvernul... uite guvernul. Cade Ministerul ... uite Ministerul. Nu il vrem pe TRIF, il vrem pe PIF!
Si uite asa Romania va lipsi de la targurile internationale de turism, din primele 2 luni ale anului 2020! Ba ca nu sunt norme, ba ca nu sunt fonduri! Offf! Cine pierde? Romania.

Forumul de Incoming, desfasurat sambata intr-una dintre salile de conferinta de la Ramada Plaza din Bucuresti, a atras, si in acest an, un public ales si multe personalitati cunoscute ale turismului romanesc: Simion Giurca - fost sef birou Viena, Calin Ile – Președinte FIHR, Nicolae Demetriade – Președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România, Adi Voican - președintele Asociației de promovare și dezvoltare turistică (APDT) Prahova și al agenției Bibi Touring, Ovidiu Tudor - Presedinte Asociatia „Incoming Romania”, Ciprian Popescu - Danubius Constanta, Marcel Anghel – fost șef al biroului de promovare al României la Beijing (China),Oancia Marian (Zig Zag România), etc. Printre ghizii cunoscuti din sala s-au numarat si Florin Barhalescu, alaturi de inimosul profesor universitar si suflet al turismului iesean, Mihai Bulai.
Moderator al evenimentului organizat de InfoTravelRomania si sponsorizat de firma Karpaten Turism a fost unul dintre seniorii presei de turism din Romania, Marian Constantinescu.

Data stire: 9 decembrie 2019
Categorie: Forumul de Incoming
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!