Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Compania Meshek Wings va aduce mai multi turisti straini in Romania

Compania Meshek Wings va aduce mai multi turisti straini in Romania

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
Compania Meshek Wings va aduce mai multi turisti straini in Romania
Compania Meshek Wings, unul dintre cei mai importanţi touroperatori din Israel, începe în premieră zborurile către Litoral din 25 iunie, practic cu 1-2 săptămâni mai devreme decât anii precedenți, când cursele Tel Aviv – Constanța debutau în preajma zilei de 5 iulie și se încheiau la sfârșitul lunii august.

Ultimul zbor va fi pe 1 septembrie, iar cursele vor avea loc în fiecare marți și joi. Meshek Wings, care a lansat primele curse charter către țara noastră în 2013, a crescut foarte mult traficul către România comparativ cu alți ani, în 2019 aducând 40.000 de turiști iar în acest an estimarea fiind de 45.000 de turiști.

Meshek Wings a înregistrat o creștere semnificativă a turiștilor din Israel pentru sezonul de iarnă, mai precis pentru perioada decembrie – ianuarie. În acest interval, turiștii au preferat destinațiile București și Valea Prahovei, cu Sinaia și Predeal. Pe de altă parte, vânzările pentru Litoralul românesc au început în acest an, în premieră pentru piața israeliană, în luna decembrie. Pe partea de evenimente și congrese, delegațiile din Israel preferă Poiana Brașov și București, datorită capacității mari de cazare.


Pentru sezonul 2020, turiştii israelieni aleg, în continuare, pe Litoralul românesc, în special în stațiunile Mamaia şi Neptun. Pe Valea Prahovei, pe lângă Sinaia şi Predeal, Bran a început să atragă din ce în ce mai mulţi turişti din această țară.

Data stire: 19 ianuarie 2020
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

Targul de Turism al Romaniei

 

 

inchirieri autocare

 

Targul de Turism al Olteniei

 

 

Horeca Expo Oltenia

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!