Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - BLUE AIR introduce 7 rute noi pe perioada sărbătorilor de iarnă

BLUE AIR introduce 7 rute noi pe perioada sărbătorilor de iarnă

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Companii aeriene
BLUE AIR introduce 7 rute noi pe perioada sărbătorilor de iarnă
În intervalul 18 decembrie 2020 – 10 ianuarie 2021, Blue Air introduce un număr de 49 de zboruri noi săptămânal către șapte destinații de călătorie favorite ale românilor pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă.

Blue Air anticipează o creștere semnificativă a apetitului de zbor al pasagerilor săi pe perioada sărbătorilor de iarnă și vine în întâmpinarea așteptărilor acestora, introducând șapte rute internaționale noi de pe aeroportul din București.
Cele șapte noi destinații – Barcelona, Birmingham, Bologna, Glasgow, Madrid, Roma și Viena – vor fi operate în mod temporar în cadrul Orarului de Iarnă 2020-21 și vor fi introduse în programul regulat de zbor în cadrul Orarului de Vara Blue Air 2021.

Zborurile noi operate în perioada 18 Decembrie 2020 -10 ianuarie 2021 (cu excepția zilelor de 25 decembrie și 1 ianuarie) sunt:
BUCUREȘTI - ROMA (Fiumicino): 9 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI - GLASGOW: 7 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI - MADRID: 5 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI - BOLOGNA: 7 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI - VIENA: 7 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI - BIRMINGHAM: 7 zboruri/ săptămâna
BUCUREȘTI - BARCELONA: 7 zboruri/ săptămâna

„Suntem încântați să venim cu vești bune referitor la perioada sărbătorilor de iarnă, anticipând entuziasmul specific vacanțelor de sezon și al revederii cu cei dragi. Între 18 decembrie și 10 ianuarie am introdus în orarul de zbor o selecție de șapte dintre cele mai dorite destinațîi ale pasagerilor noștri, destinații care vor face parte și din Orarul de Vara 2021. Acum, mai mult decât oricând, ne dorim să transmitem pasagerilor noștri un mesaj de optimism pentru viitor, oferindu-le zboruri la prețuri accesibile și o rețea de destinațîi care să le reprezinte cât mai bine așteptările și aspirațiile.

După ce anul acesta am resimțit din plin lipsa de conectivitate și de libertate de mișcare, este momentul să încercăm să recuperăm timpul în care nu am putut călători, să regăsim bucuria de a face planuri și să păstrăm tradițiile care ne definesc – mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, cele mai îndrăgite sărbători ale românilor. Le mulțumim pasagerilor noștri pentru încrederea de a zbura cu Blue Air și ii asigurăm că ne dezvoltăm rețeaua și ne îmbunătățim permanent serviciile, pentru le oferi transport aerian în deplină siguranță către destinațiile preferate” spune Oana Petrescu, CEO Blue Air.

Despre Blue Air:

Blue Air este cea mai mare companie aeriană românească după numărul de pasageri transportați, cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost - Low Complexity și cu abordare centrată pe nevoile pasagerilor.
Cu o echipa formată din peste 1.000 de profesioniști, pasionați de aviație, Blue Air are un istoric impecabil în siguranța zborului. Compania operează avioane tip Boeing 737. În cei 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 30 de milioane de pasageri și a zburat peste 340 milioane de kilometri. Compania este certificată IATA Operațional Safety Audit (IOSA) de către Internațional Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Data stire: 18 septembrie 2020
Categorie: Companii aeriene
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Blue Air

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!