Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Blue Air a lansat Blue Benefits
programul cu care vei calatori mai mult

Blue Air a lansat Blue Benefits
programul cu care vei calatori mai mult

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Companii aeriene
Blue Air a lansat Blue Benefits <br />
programul cu care vei calatori mai mult
Joi, 7 noiembrie 2019 - Blue Air, cea mai mare companie aeriană după numărul de pasageri transportați, a lansat programul “Blue Benefits”. Știm că cele mai frumoase experiențe de călătorie au loc alături de cei dragi. Pentru a transforma călătoriile cu avionul într-o experiență accesibilă și plăcută, Blue Air oferă pasagerilor ocazia de a se bucura, alături de cei dragi, de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală.

Cele trei opțiuni de pachete “Blue Benefits” încep de la 39.99 de Euro, iar reducerile ajung până la 324 de Euro, la fiecare călătorie!

“Ne bucurăm să anunțăm programul Blue Benefits. Anul acesta, principala prioritate a Blue Air o reprezintă îmbunătățirea substanțială a experienței pasagerilor, atât online, cât și la telefon, pe aeroport și în zbor. Obiectivul nostru este să menținem toate acele valori care ne-au adus unde suntem astăzi - siguranță, punctualitate, confort – și să venim cu servicii noi care să aducă valorare călătoriei cu Blue Air. Iar Blue Benefits, alături de toate celelalte produse pe care le pregătim, oferă pasagerilor ocazia de a călători și mai mult cu Blue Air”, a declarat Oana Petrescu, Director General Blue Air

Ce este Blue Benefits?
Cu programul Blue Benefits ajungi mai aproape de prieteni, de locurile pe care urmează să le descoperi. Și, pentru că cele mai frumoase amintiri sunt alături de cei dragi, “Blue Benefits” a fost astfel creat pentru a călători alături de una, până la opt persoane.

“Blue Benefits” oferă trei opțiuni de pachete:

• Blue Benefits TOGETHER – Pasagerii Blue Air pot călători alături de o persoană dragă și se vor bucura împreună de reduceri la prețul biletelor și al bagajelor de cală. Valoarea economisită este de 72 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 39.99 Euro/an.

• Blue Benefits FAMILY - Blue Air are grijă de bugetul familiei. Alături de (până la) alte trei persoane, pasagerii noștri vor beneficia de reduceri de până la 144 de euro/călătorie. Prețul abonamentului este de 74.99 Euro/an.

• Blue Benefits FRIENDS – Știm cât de importanți sunt prietenii! Cu abonamentul Blue Benefits FRIENDS, pasagerii Blue Air vor putea călători alături de (până la) alte opt persoane. Împreună vor economisi până la 324 de euro/călătorie, iar prețul abonamentului este de 149.99 Euro/an.

Toți pasagerii care vor achiziționa “Blue Benefits” până pe 19 noiembrie vor beneficia de serviciul Flex, care oferă posibilitatea modificării gratuite a datei de călătorie. Achiziționarea abonamentului Blue Benefits se realizează, de astăzi, de pe platforma dedicată - http://bluebenefits.com/.


Despre Blue Air:
Cu un model de business bazat pe reducerea complexității, respectiv Low Cost - Low Complexity, Blue Air țintește să devină lider în rândul companiilor aeriene din Europa Centrală și de Est. Cu un istoric impecabil în siguranța zborului, compania operează avioane tip Boeing 737 și are în derulare un program amplu de înnoire a flotei pentru a oferi pasagerilor cele mai bune condiții de călătorie. În cei aproape 15 ani de activitate, Blue Air a transportat peste 28 de milioane de pasageri, dintre care peste 5 milioane anul trecut. Compania este certificată IATA Operational Safety Audit (IOSA) de către International Air Transport Association (IATA) pentru standarde excepționale de operare și este membră cu drepturi depline IATA.

Data stire: 7 noiembrie 2019
Categorie: Companii aeriene
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Blue Air

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!