Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Bacolux Hotels stamacasa ca să fie bine

Bacolux Hotels stamacasa ca să fie bine

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Hoteluri
Bacolux Hotels stamacasa ca să fie bine
16 martie 2020, o zi pe care nu o vom uita mulți dintre noi. România a decretat stare de urgență. Obiectivul? Combaterea pandemiei de coronavirus.
În acest context de sensibilitate și stare de urgență națională, Bacolux Hotels a decis să se alinieze măsurilor recomandate de statul român și să pună mai presus de toate siguranța și sănătatea oaspeților și angajaților săi. De astăzi, 16 martie, Bacolux Hotels își suspendă activitatea locațiilor sale din Herculane și Bușteni, respectiv Afrodita Resort & Spa, Diana Resort și Pensiunea Bacolux. Rămâne deschis Craiovița Hotel & Events din Craiova, sediul central al companiei.

,,Principala noastră dorință este să contribuim cât mai mult la reducerea gradului de contaminare a bolii, dar totodată, să ne protejăm oaspeții și echipa. În acest moment prevenția și luarea tuturor măsurilor de siguranță trebuie să fie prioritatea noastră, a tuturor, și sperăm ca această decizie să sprijine eforturile comunității și a autorităților de a stopa cât mai repede această situație de o gravitate fără precedent”, declară Laura Pătru, Marketing Manager Bacolux Hotels

În toată această perioadă, departamentele administrative din cadrul companiei vor funcționa după un program redus, dar vor fi disponibile pentru turiștii și agențiile de turism, care au nevoie de suport în rezolvarea diverselor situații administrative. De asemenea, Bacolux Hotels va ține legătura cu oaspeții și cu partenerii prin toate mijloacele de comunicare disponibile.
Echipele de suport vor continua să comunice online, pe propriile canale de comunicare, pe platformele de Social Media și pe platformele de rezervări. Ele vor răspunde atât la neclarități, la solicitările de rezervări pentru sezonul estival, dar vor crea și oferte cu politici flexibile de anulare.

Bacolux Hotels ține să precizeze că turiștii care au rezervări în perioada de suspendare a activității hotelurilor, cei care au achitat avans sau plată integrală a sejururilor, au posibilitatea de reprogramare a acestora fără a pierde sumele achitate.

,,Ne confruntăm cu o situație fără precedent în industria turismului. Toate investițiile noastre în turismul intern sunt începând de acum anulate sau amânate. Primele măsuri pe care le-am întreprins în urma acestei decizii au fost în sensul evitării concedierii celor aproximativ 300 de angajați pe care grupul nostru îi are în acest moment. Este o responsabilitate foarte mare și este ultimul lucru pe care ni-l dorim. Trebuie însă înțeles foarte clar că este necesar ca statul să intervină urgent în segmentele afectate cu măsuri economice de susținere, dacă ne dorim să mai avem o industrie a turismului după această criză.,,
Marius Băzăvan, General Manager, Bacolux Hotels

Din păcate, toate eforturile uriașe făcute pentru turismul balnear în ultimul deceniu și care au rezultat într-o creștere sănătoasă a industriei, se află acum în pericol. A durat foarte mulți ani ca balneologia din România să poată să fie stabilizată și rentabilizată. Fără măsuri urgente vom pierde într-un timp spectaculos de scurt toți acești ani de progres pe care îi așteptau atâtea generații. Acum, fără aceste măsuri urgente, se vor pierde în doar câteva săptămâni de la 4 până la 5 ani de progres.

Astăzi, noi, cei de la Bacolux Hotels #stamacasa și vă îndemnăm și pe voi să faceți la fel pentru binele comunității. Astăzi, vă invităm să susțineți decizia noastră prin luarea tuturor măsurilor de prevenție pentru voi și cei dragi. Să ne revedem cu toții sănătoși cât mai curând!

Bacolux Hotels înseamnă 26 de ani de activitate pe piața ospitalității din România, 4 unități hoteliere, peste 1000 de locuri de cazare. 300 de angajati. 10 milioane de euro investiți în Băile Herculane în 2 hoteluri de 3 și 4 stele. 7,5 milioane de euro cifră de afaceri în 2019.

Data stire: 25 martie 2020
Categorie: Hoteluri
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!