Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Avem bac care leaga Romania de Serbia pe Dunare

Avem bac care leaga Romania de Serbia pe Dunare

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Romania
Avem bac care leaga Romania de Serbia pe Dunare
Miodrag Belodedici a inaugurat bacul care leagă România de Serbia pe Dunăre

Începând din 2 ianuarie 2020, au început cursele regulate cu bacul Baziaş 4, care leagă Moldova Nouă de oraşul sârbesc Golubac.

Bacul care leagă România de Serbia pe Dunăre a început să transporte oamenii de la Moldova Nouă (judeţul Caraş-Severin) la Golubac.

Începând din 2 ianuarie 2020, bacul Baziaş 4 va avea două curse din Moldova Nouă (cu plecări la orele 9.00 şi 14.00) şi tot două de la Usjie (cu plecări de orele 10.30 şi 15.30).

La inaugurarea bacului a fost prezent şi Miodrag Belodedici, legendă a fotbalului românesc şi sârbesc, jucătorul care a câştigat Cupa Campionilor cu Steaua Bucureşti şi Crvena Zvezda Beograd. Belodedici, originar din comuna cărăşeană Socol, a ales să fie alături de Adrian Torma, primarul din Moldova Nouă.

„Am discutat cu prietenii noştri de la Primărie, punctând primii paşi necesari unei colaborări pentru dezvoltarea turismului şi tranzitului de turişti de pe ambele maluri ale Dunării. Miodrag Belodedici ne-a povesti din experienţa lui cu evadarea din spaţiul comunist chiar înainte de Revoluţie şi sunt convins că dacă vom avea măcar jumătate din curajul şi determinarea lui vom construi un oraş prosper. Fraţii noştri sârbi de la Golubac şi Miodrag Belodedici au fost un model de bună practică, curaj şi determinare. Puterea de a fi buni, e gratis, şi stă în fiecare dintre noi!”, a scris primarul Adrian Torma, pe pagina sa de Facebook.

Pentru informatii, tarife si rezervari telefon 0767 448 947
Adult 20 lei
Bicicleta cu 1 pasager 25 lei
Autoturism cu pasageri 80 lei

Data stire: 4 ianuarie 2020
Categorie: Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Adevarul.ro

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

Targul de Turism al Romaniei

 

 

inchirieri autocare

 

Targul de Turism al Olteniei

 

 

Horeca Expo Oltenia

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!