Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Autobuzul turistic Bucharest City Tour s-a relansat pe 2 iunie 2019

Autobuzul turistic Bucharest City Tour s-a relansat pe 2 iunie 2019

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Incoming Romania
Autobuzul turistic Bucharest City Tour s-a relansat pe 2 iunie 2019
Societatea de Transport Bucureşti a deschis pe 2 iunie 2019 noul sezon pentru linia turistică Bucharest City Tour!

Bucureștenii și cetățenii străini care vin în Capitală vor avea la dispoziție patru autobuze double-decker, care vor circula zilnic, la intervale de 20-25 de minute, între Piaţa Unirii şi Piaţa Presei Libere. Cu o capacitate de 77 de locuri fiecare, dintre care 50 pe platformă, autobuzele vor fi la dispoziţia turiştilor între orele 10:00 - 21:00.

Traseul este următorul: Piaţa Unirii, Piaţa Universităţii, Piaţa Romană, Piaţa Victoriei, Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Muzeul Satului, Piaţa Presei cu revenire prin Piaţa Presei, Arcul de Triumf, Şoseaua Kiseleff, Piaţa Victoriei, Calea Victoriei, Palatul CEC, Palatul Parlamentului.

Turiştii beneficiază de un ghid audio în limbile română, engleză, franceză şi italiană, accesibil cu ajutorul echipamentelor existente în autobuz, precum şi prin instalarea unei aplicaţii pe smartphone-ul personal în urma scanării unui cod QR afişat în autobuz.

Cardul de călătorie pentru turul Bucureștiului poate fi procurat direct din autobuz, la preţul de 25 de lei.

Pentru copiii cu vârste cuprinse între 7-14 ani, preţul acestuia este 10 lei, iar pentru cei cu vârsta de până la 7 ani, transportul este gratuit!

La fel ca și în străinătate, cardul este valabil 24 de ore de la prima validare.

Oferim flexibilitate în alegerea programului, pasagerii având posibilitatea să întrerupă plimbarea cu autobuzul supraetajat pentru vizitarea obiectivelor de interes întâlnite pe traseu şi să o continue, ulterior, cu altul, din oricare staţie de pe traseu”, spun reprezentanții STB.

Linia turistică Bucharest City Tour a fost inaugurată la 28 iulie 2011. Linia Turistică, cu autobuzul etajat, a servit, în anul 2018, un număr de aproximativ 55.000 turiști, din care 48.000 adulți și circa 7.000 copii, suma totală încasată ajungând la peste 1,37 milioane lei, cifrele fiind comparabile cu cele înregistrate în anul 2017.

Conform oficialilor STB, în anul 2017 s-au încasat 1,32 milioane de lei, fiind înregistrată o creștere cu 3,5% față de sezonul 2016, când Bucharest City Tour a încasat aproape 1,28 milioane de lei.

Ce obiective turistice pot fi vizitate în București: Casa Presei Monumentul Aripilor Parcul Regele Mihai I al României Muzeul Satului Arcul de Triumf Muzeul Tăranului Român Muzeul de Geologie Muzeul Grigore Antipa Muzeul Taranului Roman Palatul Victoria Ateneul Român Muzeul Naţional de Artă Biblioteca Universitară Centrală Biserica Kreţulescu Palatul Telefoanelor Parcul Cişmigiu Cercul Militar Naţional Palatul CEC Palatul Parlamentului Muzeul Naţional de Artă Contemporană Muzeul National de Istorie Biserica Stavropoleos Catedrala Patriarhială Hanul lui Manuc Curtea Veche Centrul Vechi Muzeul Municipiului Bucureşti Spitalul Colţea Universitatea Teatrul Naţional Bucureşti Muzeul Literaturii Academia de Studii Economice

Data stire: 5 iunie 2019
Categorie: Incoming Romania
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Libertatea.ro

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!