Cauta stire turism

  • Categorie


Astazi la Constanta s-a lansat Carta Alba a Turismului din Romania

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Evenimente
Astazi la Constanta s-a lansat Carta Alba a Turismului din Romania
Aflată la prima ediție, această Cartă se dorește a fi primul barometru al turismului din România, ea reprezentând rezultatul unei analize iniţiate de Consiliul Național al Întreprinderilor Private Mici și Mijlocii din România (CNIPMMR), în parteneriat cu Groupama Asigurări, dar și cu sprijinul ANAT, FPTR și HORA.

Cristina Tarteata: "Am reprezentat Ministerul Turismului la acest eveniment, iar în deschidere am abordat subiecte legate de politicile publice pe care instituția noastră le are în derulare. Vorbim aici despre Proiectul de lege privind aprobarea O.G. nr. 15/2017 pentru modificarea şi completarea O.G. nr. 58/1998 privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de turism în România, proiect care a fost trecut prin Plenul Camerei Deputaților săptămâna trecută, cameră decizională în acest caz; despre garantarea pachetelor de servicii turistice și modalitățile identificate de Ministerul Turismului în colaborare cu industria privată pentru a fi implementate conform Directivei europene 2015/2302, dar, evident, și despre legea turismului.

Am dezbătut împreună cu reprezentanții tuturor asociațiilor și federațiilor de profil din România diverse probleme și teme de interes actual cu care se confruntă actorii privați din turism.

Am felicitat inițiatorii acestui proiect, consider că este un instrument util și Ministerului Turismului în abordarea integrată a problematicii referitoare la turism, și i-am încurajat pe aceștia să continue demersul început, reiterându-le tot sprijinul nostru și în continuare."

Data stire: 10 iulie 2018
Categorie: Evenimente
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Ministerul Turismului

Comentarii despre pagina: