Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - Accor intra în Timisoara

Accor intra în Timisoara

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: Hoteluri
Accor intra în Timisoara
Accor a deschis astăzi, 5 octombrie 2020, Mercure Timișoara, primul său hotel din acest oraș. Situat aproape de centrul istoric și de afaceri al orașului, hotelul oferă 60 de camere, un penthouse pe acoperiș și un restaurant Winestone, cu terasă și bar.

Mercure Timișoara este primul hotel din România și al patrulea din Europa certificat BREEAM OUTSTANDING – cel mai înalt nivel de clasificare pentru construcțiile verzi. De asemenea, este primul hotel din lanțul Accor dotat cu un sistem special de ventilare a aerului, care monitorizează și reglează umiditatea, presiunea VOC și nivelul de CO2 și înlocuiește permanent aerul consumat cu aer proaspăt, filtrat și dezinfectat UV. Este și primul hotel inteligent, care integrează prin telefon și tabletă procesele ALL, de la rezervare, check-in, acces în cameră cu ajutorul smartphone-ului, control al luminilor, temperaturii, al draperiilor, room service, statusul camerei și check-out online.

„Mercure Timișoara este un hotel de ultimă generație, construit într-un oraș cu un mare potențial turistic, viitoare Capitală Europeană a Culturii. Avantajul incontestabil al hotelului Mercure Timișoara este localizarea sa, pe Bulevardul Cetății, nr.10. Poziționat la 10 minute de centrul istoric al Timișoarei, este un punct de plecare perfect pentru a explora orașul, atât în scop de agrement, cât și pentru afaceri”, spun reprezetanții Accor.

Designul hotelului combină cu succes elemente moderne, contemporane, cu motive populare, sporind interesul pentru arta tradițională românească. Decorul eclectic, caracterizat prin eleganță și echilibru estetic, va fi un punct de atracție pentru vizitatorii din întreaga lume. Restaurantul Winestone este un concept gastronomic menit să creeze o experiență culinară nouă și atractivă, prin meniul compus din preparate bazate pe ingrediente din producția locală, prezentate și servite într-un stil original, completate de o selecție personalizată de vinuri. Restaurantul are o capacitate de 60 de locuri în interior și 26 de locuri pe terasă. Hotelul include o sală de conferințe de 100 mp, care va fi disponibilă în februarie 2021.

Mercure Timișoara respectă toate standardele și reglementările de siguranță necesare pentru a preveni răspândirea Covid-19. Ca parte a etichetei ALLSAFE, Accor a încheiat un parteneriat cu AXA, lider mondial în asigurări, pentru a oferi asistență medicală oaspeților din întreaga rețea. Toate unitățile Accor din România sunt certificate cu această etichetă.

Data stire: 5 octombrie 2020
Categorie: Hoteluri
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: Trendshrb.ro

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!