Cauta stire turism

  • Categorie


Acasa - Stiri turism - 3 mai 2020 Israelul isi reia turismul intern

3 mai 2020 Israelul isi reia turismul intern

romana english italiana deutsch espanol francaise magyar rusa
Categorie: International
3 mai 2020 Israelul isi reia turismul intern
De duminică, 3 mai 2020, se reia turismul intern!

Dat fiind că turismul este o componentă importantă atât pentru economia țării, cât și pentru starea de bine a cetățenilor noștri, s-a decis relaxarea măsurilor în ceea ce privește călătoriile în interiorul statului începând cu data de 3 mai. Acesta este un prim pas spre relansarea turismului internațional

Al 4-lea comunicat al Ministerului Turismului din Israel, catre agentiile de turism din Romania!!!! Mai, frate, ministerul lor comunica cu noi tot ce nu a comunicat ministerul nostru cu noi!

"Dragi parteneri,
Deși asupra călătoriilor planează încă o stare de incertitudine la nivel mondial, dorim să vă reamintim că suntem alături de voi în această situație dificilă și aducem o serie de vești încurajatoare cu privire la turismul în Israel.


Se vor deschide mai întâi unitățile de cazare în regim Bed&Breakfast și așa-numitele “Zimmer”, un tip de cazare specific zonei rurale israeliene, o idee mai mici ca și dimensiuni decât B&B, dar de multe ori mai luxoase și care conferă mai multă intimitate și confort turiștilor. Multe dintre aceste unități de cazare aparte denumite Zimmers (sunt peste 1,500 în întreaga țară) se află în zona Deșertului Negev și Mării Galileei.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre "Zimmer" pentru a le putea include ulterior și în ofertele pentru turiști, găsiți o selecție reușită de astfel de unități de cazare aici.
Ulterior se va relua activitatea și în hotelurile cu un număr restrâns de camere.

Restricțiile ce îi privesc pe turiștii străini urmează a fi înlăturate treptat în perioada următoare, în funcție de evoluția răspândirii virusului. Vă vom anunța de îndată ce va fi luată orice decizie în acest sens.

"Hotelurile mai mari se vor redeschide treptat, după ce vom decide împreună cu Ministerul Sănătății și cu sprijinul a numeroși experți atât din turism, cât și din domeniul virusologiei o listă de măsuri obligatorii ce ar trebui respectate pentru a asigura distanța socială recomandată." a declarat Ksenia Kobyakov, Director pentru dezvoltarea de noi piețe, în cadrul Ministerului Turismului din Israel.
Se redeschid totodată și restaurantele și cafenelele de pe întreg teritoriul țării

Veștile bune cu privire la reluarea activității se extind și spre sectorul restaurantelor și cafenelelor, însă nu se va putea încă sta la mese pentru a savura produsele comandate, ci acestea se vor lua la pachet pentru siguranța tuturor părților implicate. Mare parte dintre aceste unități de alimentație publică au funcționat de la debutul pandemiei în regim de livrare la domiciliu, rămânând aproape de clienții lor"

Data stire: 30 aprilie 2020
Categorie: International
Autor: InfoTravelRomania
Sursa: InfoTravelRomania

Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!