Cauta sejur

 • Categorie sejur

 • Tara sejur

 • Regiune sejur

 • Oras sejur

 • Agentie turism

 • Clasificare
  5 5 5 5 5
  4 4 4 4
  3 3 3
  2 2
  1
 • Tip de masa
 • Tip transport
 • Ordonare dupaAveti o agentie de turism? Astazi va puteti face un cont de agentie pe portalul de turism infotravelromania.ro. Apoi adaugati nelimitat oferte de vacante: sejururi, circuite, excursii de 1 zi.
Acum gasiti sute de oferte Craciun 2021 Romania, oferte Revelion 2022 Romania.

Acasa - Oferte sejururi turistice - Odihna la Sulina pe Hotel Plutitor Sfantul Constantin
Agentie turism Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Cami Travel
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr.147-169 . PRIMIM TICHETE DE VACANTA! www.camitravel.com, Bucuresti
Telefon: 0723 409 830
E-mail: office@camitravel.com
Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina, Delta Dunarii, Romania confort 1confort 2confort 3confort 4

Cere oferta de sejur personalizata!

Numar nopti sejur: 4.

Data incepere sejur Data final sejur Tarif double
5 octombrie 2021 9 octombrie 2021 950 lei
5 noiembrie 2021 9 noiembrie 2021 950 lei
5 decembrie 2021 9 decembrie 2021 950 lei
Tarif de persoana / sejur

Oras plecare: Bucuresti

Servicii incluse:
Hotel plutitor Carpatia „Sf. Constantin” 3*
Pachet 4 nopți / 5 zile
950 lei/persoana

Pachetul include:
4 nopți de cazare (loc în dublă) cu demipensiune (mic dejun + cină);
croazieră pe lacuri (dus sau dus-întors);
Bonus: Excursie la Vărsarea Dunării în Marea Neagră.

VACANȚĂ de vis ÎN LINIȘTE ȘI SIGURANȚĂ,
Delta Dunării - Sulina
Hotel plutitor Carpatia „Sf. Constantin” 3*
Pachet 4 nopți / 5 zile
950lei/persoana

ZIUA 1
La ora 6:00, dimineaţa, plecăm din Bucuresti către Tulcea, pe autostrada A2, apoi pe ruta Slobozia – Hârșova- Tulcea. Ajunși în Tulcea, (opțional) vom face o vizită la cel mai cunoscut muzeu al Deltei Dunării având o expoziție permanentă, ce prezintă elemente caracteristice patrimoniului natural, existent în Rezervația Biosferei Delta Dunării, un acvariu public și diverse expoziții temporare, apoi vom vizita şi centrul oraşului.
Îmbarcare în jurul orei 11:00 de la Pontonul Carpatia Tour din Tulcea şi pornim pe unul dintre cele mai frumoase trasee din Delta Dunării, traseul turistic nr. 1 acreditat de ARBDD (Administraţia Rezervaţiei Delta Dunării), pe Braţul Tulcea până la intersecţia cu Canalul 36 (în cca. 10 minute de la plecare deja suntem în Delta Dunării), coborâm pe Canalul 36 şi apoi facem dreapta pe Gârla Sireasa, zone foarte bogate în faună. Continuăm excursia pe Gârla Şontea, printre canalurile pline de păsări şi vegetaţie acvatică. Aici vom avea ocazia să vedem lebede, lisițe, rațe, gâște, sitari de mal, șorecari, egrete, șoimi de iarnă, vulturi codalb, stârci și chiar pelicani creți.
Străbatem apoi lacul Fortuna (Furtuna), unul dintre lacurile mari ale Deltei Dunării, un lac deosebit de frumos şi bogat în faună. În cazul zilelor cu vânt puternic şi valuri mari, acest lac va fi ocolit, ghidul fiind cel care decide dacă traversăm sau nu lacul.
Ajungem la Mila 23, exact în mijlocul Deltei Dunării unde vom face un scurt popas pentru vizitarea satului.

Pornim spre Sulina prin lacurile Trei Iezere şi Bogdaproste – ambele lacuri; pe timpul verii prezintă o vegetaţie submersă bogată (brădiş) dar şi nuferi albi din loc în loc. În această zonă avem toate şansele să întâlnim lebede, cormorani şi egrete. După aceea coborâm pe Dunărea Veche până la Crişan iar de acolo pe braţul Sulina către oraşul Sulina – un loc unic în lume, unde îşi dorm somnul de veci, laolaltă, prinţi, prinţese şi piraţi, oameni de toate religiile. Cimitirul Sulina este plin de mistere, lespezile mortuare, sculptate, spun poveştile peste timp! Sulina, locul unde apele tulburi-maronii ale Dunării îşi iau un părelnic adio de la Bătrânul continent şi se varsă în Marea Neagră, un loc al confluenţelor.
Pe durata croazierei se va asigura o gustare.
Aprox. 6-7 ore / distanța 52 mile marine.
Odată ajunşi în Sulina, ne vom caza la unitatea de cazare aleasă.
Hotel plutitor „Sf. Constantin” 3* - Hotelul plutitor Carpatia este un concept inedit de a petrece timp de calitate în mijlocul naturii. Poziționat ideal acolo unde Dunărea se varsă în mare, a fost dotat cu tot ceea ce ai nevoie pentru o vacanță ideală: restaurant propriu ce include gustoase specialități pescărești, terasa, bar, șalupă pregătită pentru excursii.
SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor „Sf. Constantin” 3*.

ZIUA 2
Servirea micului dejun - 8:00, cine dorește are posibilitatea să se bucure de o excursie (OPTIONAL) la Pădurea Letea unde vom găsi fâșii alternative de deșert, cu vegetație specifică acestor zone și fâșii de pădure cu stejari de luncă seculari, cu unica lor adaptare de a crește pe stratul subțire de teren fertil ce acoperă nisipul sărat al fostului fund de mare, alături de vegetația specifică de pădure subtropicală, pădurea Letea fiind cea mai nordică pădure subtropicală din Europa. Pe lângă 10 specii de orhidee, asparagus și alte plante subtropicale putem vedea plop argintiu, frasin, tei și alți arbori.
Aprox. 6 ore.
Timp liber pentru relaxare sau descoperirea orașului Sulina.
BONUS – Vă invităm să vă bucurați de un apus de soare autentic în locul unde Dunărea se îmbină cu Marea Neagră.
Aprox. 3 ore.
SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor „Sf. Constantin” 3*.

ZIUA 3
Servirea micului dejun - 8:00
După micul dejun putem pleca în excursia OPTIONALA la Lacul Roșu.
Aprox. 2 ore.
Zi liberă la dispoziția turistilor pentru relaxare sau plajă.
SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor „Sf. Constantin” 3*.

ZIUA 4
Servirea micului dejun - 8:00
Vă propunem să începem ziua cu o excursie OPTIONALA la Sf.Gheorghe.
Aprox. 4 - 5 ore.
După prânz vă puteți bucura de o plimbare pe plaja sălbatică din Sulina.
SERVIREA CINEI pe terasa Hotelului plutitor „Sf. Constantin” 3*.

ZIUA 5
Servirea micului dejun - 8:00, este momentul să ne luăm la revedere de la minunatul oraş Sulina şi ne urcăm pe vaporul de croazieră de la Hotelul plutitor „Sf. Constantin”, deplasându-ne pe traseul turistic Sulina – Dunarea Veche – Mila 8,5 – poligonul de demagnetizare al Marinei Militare, tangentăm lacurile Bodaproste – Lacul Ligheanca – Trei Iezere – (aceste lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetaţie submersă bogată (brădiş) dar şi nuferi albi din loc în loc. În această zonă avem toate şansele să întâlnim lebede, cormorani şi egrete – Canalul Ceamurlia – Crişan – Canal Sulina – Tulcea. Odată ajunși în Tulcea ne urcăm în autocar, încărcați cu cele mai frumoase amintiri, și ne luăm "La revedere” de la grandioasa Delta Dunării.
Aprox. 6 - 7 ore / distanța 44 mile marine

Servicii neincluse:
Supliment camera single – 50 lei / noapte.

Excursii opționale pentru grupuri şi individual, din Sulina:
Pădurea Letea: 6 ore – 60 lei / pers.,opțional: safari 25 lei/ pers.,supliment prânz 50 lei / pers.- minim 5pers
Excursie Lacul Roșu: 3 ore – 60 lei / pers.- minim 5pers
Excursie Mila 3, canalul cu sălcii: 1 oră, 30 min – 35 lei / pers.- minim 5pers
Excursie Sf. Gheorghe: 4.30 - 5 ore – 100 lei / pers.- minim 5pers

Alte informatii:
NOTĂ:
Croaziera reprezintă transferul de la Tulcea până la Sulina și retur pe următorul traseu: Tulcea – Mila 23 – Crisan – Sulina (6 - 7 ore) și Croaziera Sulina – Dunărea Veche – Mila 8,5 – Bodaproste – Lacul Ligheanca – Trei Iezere – Crișan – Canal Sulina – Tulcea (6 - 7 ore) – asistență turistică în timpul croazierei și se organizează cu minim 8-15 persoane.
Transferul cu barca rapidă de la Tulcea până la Sulina pe următorul traseu: Tulcea – Partizani – Maliuc – Gorgova – Crisan – Sulina și retur și se organizează începând de la 1 persoana.

Tip de masa: Mic dejun si cina
Latitudine: 45.1567997
Longitudine: 29.6506056


Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina 1
Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina 2
Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina 3
Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina 4
Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina 5
Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina 6
Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina 7
Hotel Plutitor Sfantul Constantin Sulina 8

Descriere Hotel:
Hotelul plutitor Sfantul Constantin este un hotel ponton achizitionat de agentia de turism Carpatia Tour in primavara anului 2016.

Este ancorat pe malul canalului Sulina, in dreptul orasului Sulina, cantareste 3 tone, a fost reconditionat in vara anului 2016 si va ofera 8 camere DBL, 2 apartamente, 1 terasa deasupra pentru plaja, 1 terasa exterioara si un restaurant unde se poate manca, servi bauturi reci.

Are o priveleste deosebita atat ziua cat si noaptea.
http://hotel-plutitor-carpatia.ro

Sala multifunctionala ,video-proiector, ecran, home-cinema ,tv.satelit,dvd,plasma,laptop; -Bar aprovizionat cu o gama diversificata de bauturi alcoolice si racoritoare; - Crama cu vinuri specifice din zona Deltei Dunarii; -Degustari de vinuri din potgoriile zonei. -Terasa acoperita , terasa de plaja ; -Salupa nava de plimbari si croaziera amenajata deosebit ce poate fi folosita pentru plimbari,excursii,pescuit,fotografiat; - masaj terapeutic,de relaxare si kinetoterapie (la cerere); - organizare teambuilding-uri,petreceri,banchete. - generator propriu ,bucatarie proprie; Program in Delta Dunarii: -programe de pescuit ,programe pentru ornitologi ,plimbare pe lacurile si canalele Deltei Dunarii,vizita rezervatii ,programe artistice specifice zonei,foc de tabara cu barbeque. Programul fiecarui sejur cat si meniul il stabilim in functie de dorintele oaspetilor si numarul de zile ce se vor petrece in Delta Dunarii. Hotelul ofera pensiune complete si bucatarie traditionala din Delta Dunarii. In meniuri sunt incluse : ciorba de peste ,saramura de crap, somn la gratar, stiuca umpluta, icre stiuca si crap,icre negre,pastruga la gratar,pui de balta ,scrumbie la gratar,peste prajit ,plachie de peste.


Facilitati unitate
apa calda permanent
bar
inchiriere biciclete
internet wireless gratuit
observare animale salbatice
organizare evenimente
restaurant
sala de conferinte
terasa
TV in living
Facilitati camere
baie cu cabina de dus
incalzire centrala
internet wireless in camera
TV LCD

Agentie turism Pentru detalii sau rezervari directe, prin agentia Cami Travel
Adresa: Sos. Mihai Bravu nr.147-169 . PRIMIM TICHETE DE VACANTA! www.camitravel.com, Bucuresti
Telefon: 0723 409 830
E-mail: office@camitravel.com

Comentarii despre pagina:

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta