Portal turism ce prezinta  piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Romania - Saturn, judetul Saturn

Saturn, judetul Constanta

Despre Saturn
Cum ajungem in Saturn
Harta Saturn

Despre Saturn

Stațiunea Saturn se află în imediata apropiere a municipiului Mangalia. Cei care își petrec concediul aici pot vizita oricând Mangalia, unde pot descoperi numeroase atracții turistice: muzeul Callatis, portul turistic sau herghelia, unde turiștii pot lua lecții de echitație.

Situata intr-un golf linistit, chiar langa Mangalia, statiunea Saturn completeaza minunata riviera romaneasca prin oportunitatile de distractie si relaxare oferite celor ce ajung aici. Hotelurile, avand o capacitate de 13 000 de locuri, ofera o panorama superba asupra marii. Pe langa acestea, Saturn mai dispune de doua sate de vacanta, Dunarea si Delta, un camping, restaurante, baruri, numeroase piscine, gradini de vara, terenuri de sport (minigolf, tenis), cinematograf in aer liber, parc de distractii, discoteci, baruri de zi si de noapte, oferind de asemenea posibilitatea de a practica sporturi nautice si echitatie. Pentru cei pasionati de excursii, traseele turistice vor include mai intai vechiul Callatis, apoi un tur al celorlalte statiuni, precum si regiunile mai apropiate din podisul dobrogean. Toate, pentru ca sejurul pe litoral sa fie deosebit de agreabil.

Amplasament geografic: situata in extremitatea de SE a Romaniei, pe malul Marii Negre la 43 km S fata de Constanta, si 1 km N fata de Mangalia.

Acces:
Rutier: Bucuresti - Constanta prin Slobozia pe DN 2A (E 60) si Constanta -Mangalia pe DN 39; Bucuresti - Constanta prin Fetesti pe DN 3A si Fetesti - Mangalia pe DN 22C si E 39;
Feroviar: Gara Mangalia pe linia Bucuresti - Constanta - Mangalia;
Aerian: Bucuresti - Constanta (Aeroportul "Mihail Kogalniceanu").

Descriere: construita in lungul plajei, ce delimiteaza un golf, dispune de cca. 20 hoteluri: Doina si Atena cu 14 etaje, apoi Tosca, Semiramis, Narcis, Cleopatra etc.,sate de vacanta, baza de agrement, hipodrom.

Statiune balneoclimaterica estivala,de interes general,situata in extremitatea sud-estica a Romanie i(jud.Constanta),pe tarmul Marii Negre,la 3-10 m alt.,la 1 km nord de centrul municipiului Mangalia, de care apartine adminstrativ si la 43 de km S de municipiul Constanta.

In statiune exista plaje mici,cu nisip fin,amenajate pentru helioterapie si talazoterapie pe malul unor mici golfuri artificiale marine.Totodata,intre statiunile Saturn si Venus exista o plaja naturala,cu nisip fin,extinsa pe circa 1,2 km lungime si 200 m latime,unde apar si izvoare minerale sulfuroase hipotermale,captate sub forma de dusuri.

Pe langa hoteluri de mare capacitate si restaurante,statiunea Saturn dispune de doua sate de vacanta (Dunarea si Delta), un camping, mai multe vile cu confort sporit, numeroase piscine, gradini de vara, braserii, cofetarii, terenuri de sport,cinematograf in aer liber,parc de distractii,bowling, discoteci,baruri de zi si de noapte etc.Posibilitati de a practica sporturi nautice si de a efectua excursii interne si externe.Cod postal:8726.

Divertiment:
Aqua Park Balada - functioneaza zilnic intre orele 08.00 - 19.00.Tarif de intrare: 10 lei/ zi/ adult; iar pentru copii: 7 lei

Un alt parc acvatic la Saturn - Aqua Park Balada
Sa deschis un alt parc de distractii, de dimensiuni mai mici si la Saturn.Investitia a fost facuta de societatea Saturn SA Mangalia, al carei actionar majoritar este SIF MUNTENIA..Cu o capacitate de 500 de persoane, Aqua Park Balada a fost deschis in 4 iulie 2003.

Este un complex cu 3 piscine, de diferite dimensiuni, cu bar-insula in mijloc, snack-bar, cascada decorativa, scena pentru jocuri si spectacole si multe elemente decorative.Accesul in parc se va face pe baza unui permis cu pretul de 10 lei pentru adulti si de 7 lei pentru copii.

Factori naturali de cura: apa marii; namol sapropelic extras din Lacul Techirghiol; ape mezotermale sulfuroase; bioclimat marin bogat in aerosoli salini si in radiatie solara, cu efect stimulent asupra organismului.

Indicatii terapeutice: afectiuni reumatismale degenerative ( spondiloza cervicala, lombara si dorsala); afectiuni ortopedice posttraumatice(fracturi, luxatii), anemii; manifestari articulare ale bolilor de nutritie ( rahitism); boli ale aparatului respirator (emfizem pulmonar, bronsite cronice, alergii respiratorii ); boli dermatologice (psoriazis, eczeme cronice, neurodermite); boli metabolice (obezitate, diabet, guta); boli ginecologice (anexite, metroanexite, sterilitate).

Tipuri de proceduri: hidroterapie, kinetoterapie, electroterapie, termoterapie (bai sulfuroase, bai de namol, bai de plante, bai galvanice, gimnastica medicala, dus subacval, impachetari cu namol sau cu parafina, masaje uscate sau cu namol, cura geriatrica. inapoi la titlu

Cum ajungem in Saturn?
Cu autoturismul propriu pe ruta Bucuresti - Fetesti - Constanta - Eforie Nord - Eforie Sud - Costinesti - Neptun - Jupiter - Aurora - Venus - Saturn, sau cu trenul din Gara de Nord.

Adrese utile de internet:

 

Eurotrip
 
Eurotrip
 
autocar litoral Grecia 2019
 
Eurotrip
 
vacante cu Jumbo Travel
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
litoral Bulgaria 2018

vacante in Romania

oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2020 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2020; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2020 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro