Portal turism ce prezinta piata turistica din Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania RSS InfoTravelRomania.ro Linkedin InfoTravelRomania.ro Pinterest InfoTravelRomania.ro
 
   
cere vacanta ta!
Ghizi de turism | Interviu | Evenimente turism | Stiri turism | Targuri Romania | Targuri int | Infotripuri | Lista mestesugari | Agentii turism | Sejururi | Circuite | Hoteluri |
   
 
Sunteti aici: Acasa - Incoming Romania - Incoming Romania Travel Forum editia III a

Forumul de Incoming
editia III a
10 decembrie 2015

Scurta prezentare | Sponsori | Parteneri media | Lista speakeri | Lista premiilor | Au scris despre noi | Program | Afis eveniment Relatii si inscrieri: 0723 286 309 Formular de inscriere
Sponsori:
In 10 decembrie 2015 va avea loc a treia editie a Forumului de Incoming.
Intrarea este libera.
Numar de participanti estimati: 300. Numar de speakeri: 16 Premii oferite: 16
Locatie: Amfiteatrul Albastru, Camera de Comert si Industrie a Romaniei.

Organizatori: Innovation Travel si InfoTravelRomania in parteneriat cu ANAT, Consiliul Judetean Suceava, produse-moldovenesti.ro si Clubul Presei de Turism.

Moderator: Alex Hampu.
Formular de inscriere
Forumul de Incoming 3

In 25 septembrie 2014 a avut loc prima editie a Forumului de Incoming.
Numar de participanti: 300. Numar de speakeri: 13 Premii oferite: 14
Locatie: Complex Elisabeta din Bucuresti.
Organizatori: Innovation Travel, InfoTravelRomania, ANT, cu sprijinul Clubului Presei de Turism din Romania.
Moderatori: Marian Constantinescu si Traian Badulescu


In 26 martie 2015 a avut loc a doua editie a Forumului de Incoming.
Numar de participanti estimati: 200. Numar de speakeri: 18
Premii oferite:
38 (20 vouchere taverna, 5 carduri, 1 bilet de avion si 12 vacante in Romania).
Locatie: Teatrul Elisabeta din Bucuresti.
Scriitorul si editorul Marian Constantinescu va acorda autografe pe ultimele sale carti de turism.

Organizatori: Innovation Travel, InfoTravelRomania, cu sprijinul Clubului Presei de Turism din Romania.Relatii si inscrieri: 0723 286 309
Orar de desfasurare: 09.00 - 17.00. Inregistrare participanti: 09.00 - 10.00.

Moderatori: Gheorghe Fodoreanu - primul Presedinte al Comisiei de Incoming ANAT, Traian Badulescu si Petre Dordea. Taxa de participare: 50 RON/ pers. Nu platesc intrarea 50 RON/ pers: sponsorii, presa acreditata, partenerii media, speakeri si cei care dau premii la tombola!

Scopul acestui FORUM este sa discutam despre INCOMING, sa incurajam agentiile de turism sa faca incoming, sa cautam impreuna problemele si solutiile pentru cresterea incomingului in Romania. Hastag oficial: #forumincoming
Fotograf oficial al evenimentului: Istvan Sebestyen.


Sponsori:


Program
Forumul se va desfasura intre 10.00 - 16.30

09.00 - 10.00 - Welcome coffee si inregistrare participanti
10.00 - Deschiderea oficiala
10.00 - 13.00 - Panel 1
13.00 - 14.00 - Pauza/ Coffee break
14.00 - 16:30 - Panel 2
16.30 - 17.00 tombola


Lista de speakeri confirmati:

 • Anca Nedea - presedinte ANT
  10.05 - 10.30
  Anca Nedea ne va vorbi despre prioritatile ANT si despre strategiile de promovare turistica a Romaniei. Anca Nedea este cunoscuta in industria turismului, avand o experienta de peste 16 ani in domeniu. A fost, de-a lungul timpului, general manager (in urma unui contract de management) al hotelului Iaki din Mamaia, detinut de Gheorghe Hagi, precum si a hotelului Europa din Eforie Nord, detinut de George Copos. De asemenea, Anca Pavel Nedea a detinut si functia de vicepresedinte al Asociatiei Patronale Mamaia. A absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si, ulterior, un MBA la renumita scoala Hoteliera de la Lausanne.

 • Alin Burcea - Presedinte Paralela 45, Prim vicepresedinte ANAT.
  10.30 - 11.00
  Alin Burcea ne va vorbi despre schimbarile legislative si fiscale care ar mai fi necesare pentru bunul mers al turismului romanesc. Si sunt o groaza, mai ales pentru agentiile de turism. Alin Burcea a fost inainte de 1989 ghid de turism, iar in 1990 a infiintat touroperatorul Paralela 45, ales de catre Reader's Digest, pentru al saptelea an, drept cel mai de incredere brand de turism din Romania. In 1990 a fost ales, la doar 26 de ani, primul presedinte al ANAT, iar in perioada 2000-2002 a fost secretar de stat in Ministerul Turismului. Atat ANAT, cat si Paralela 45, implinesc in acest an 25 de ani de la infiintare. Detine un doctorat in economie. Este si hotelier, fiind proprietarul hotelului Best Western Stil din Bucuresti, si detine afacerea Chicco in Romania.

 • Catalin Grosu, Directorul Directiei de Afaceri Externe si Protocol din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti.
  11.00 - 11.15
  Catalin Grosu ne va vorbi despre potentialul turistic si de afaceri al municipiului Bucuresti, despre proiecte initiate in acest sens de catre Primaria Capitalei precum si despre oportunitatea Bucurestiului de a deveni Capitala Culturala Europeana in 2021.


 • Meidan Butnaru, director comercial Meshek Wings Tours (Israel).
  11.15 - 11.30
  Meidan Butnaru reprezinta unicul touroperator care a reusit sa aduca, in acest an, saptamanal, 5 zboruri charter din Israel, pe destinatiile Bucuresti si Constanta (litoralul romanesc). De asemenea, este primul care a reusit sa vand pe piata israeliana, cu zbor charter, pachete de city break pentru Bucuresti. Meidan ne va impartasi din secretele succesului organizarii de zboruri charter pe partea de incoming, aceasta reusita fiind o ambitie personala. Iata ca se poate!

 • Mihnea Paul Popescu - Casino Life & Business Magazine
  11.30 - 11.45
  Mihnea Paul Popescu ne va vorbi despre cum poate sa atraga turistii straini industria de gambling din Romania, si ne va prezenta cateva din "secretele" acestei industrii profitabile. Mihnea Popescu detine titluri de Master in aeronautica (Institutul Politehnic), Scoala NATO si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative. (SNSPA) Din 1997 este organizator profesionist de conferinte (PCO), in portofoliul sau fiind Caspian Energy to Europe, Transport, DALKIA – the book of Global Heating, Bilateral Economic Relations between Romania and Turkey, Francophone Forum, Conferinta Romana pentru Aplicatii Spatiale, A 5a Conferinta Globala a Grupului de Observare a Pamantului, Crossroads of the World (Istanbul), The Danube Region (Viena), Bilateral Economic Relations Romania / UAE ( Abu Dhabi, Dubai, Sharjah), Bilateral Economic Relations Romania / Israel (Tel Aviv) etc. In 2006 a fost ales drept "Omul anului" de catre Institutul Biografic American.

 • Catalin Ioan Nechifor - Presedintele Consiliului Judetean Suceava
  11.45 - 12.00
 • Horia Cartis - Oradea
  12.00 - 12.15
 • Dr. Maria Stoian - Presedinte fondator ANTREC
  12.15 - 12.30
  " Satul romanesc ca destinatie turistica in secolul XXI"
 • Dan Anghelescu - Manager General agentia de turism "La Piovra"
  12.30 - 12.45
  Prezentarea si lansarea site-ului de promovare a Bucurestiului www.bookingbucharest.ro

  13.00 - 14.00 pauza
  PANEL 2 • Robert Komartin, Director General Amadeus Romania
  14.00 - 14.15
  Ne va vorbi despre noile tendinte tehnologice din turism si despre noile solutii identificate si oferite de catre GDS-ul Amadeus. Cu o experienta in management de peste 18 ani, Robert Komartin a detinut pozitii cheie, de middle si top management pe partea de IT si tehnologii, la companii de prestigiu precum TAROM, Softelligence, SIVECO Romania, LLP Group, Microsoft South East Europe, Oracle Romania, Wizrom Software si KPMG Romania. Directorul general Amadeus detine un doctorat in economie, precum si titluri de master/MBA in IT, sistemele de management al informatiei si dreptul afacerilor.

 • Valentina Saygo - ASK FOR TAX FREE
  14.15 - 14.30
  Subiect: Procedura de restituire a TVA catre turistii din afara Comunitatii Europene.
  Cu o experienta de peste 20 de ani in contabilitate, Valentina Saygo si-a dedicat cariera catre cifre si legislatie. A devenit antreprenor in anul 2007 cand a infiintat propriul cabinet de contabilitate, adresandu-se firmelor mici si mijlocii. A participat la numeroase emisiuni tv, conferinte fiscale, a scris articole in presa economica si a contribuit la infiintarea APEC - Asociatiei Profesionale a Economistilor si Contabililor din Romania. Prin intermediul APEC a depus eforturi pentru schimbarea cadrului legislativ dedicat mediului economic.

  Valentina Saygo a implementat in Romania conceptul Tax Free, creand prima companie romaneasca specializata in restituirea TVA-ului pentru bunuri achizitionate de pe teritoriul Romaniei in regim Tax Free de catre cetatenii non-UE.

  Tax Free pentru turismul din Romania constituie expresia unei societati civilizate care cunoaste si aplica drepturile vizitatorilor sai.

  "Cu toate ca drumul este anevoios, ne-am inarmat cu rabdare, persuasiune si staruinta, ca sa aducem starea de normalitate si dreptul firesc al turistilor straini", a declarat Valentina Saygo, general manager Ask for Tax Free.

 • Miki Lech - Director general NOVA TRAVEL/Tui Travel Center
  14.30 - 14.45

 • Dr. Ing. Florin Munteanu, presedinte fondator al Centrului pentru Studii Complexe - Centru UNESCO.
  14.45 - 15.00
  Ne va vorbi despre Turismul in societatea cunoasterii si despre turismul stiintific. Veti afla o serie de proiecte pe care inca nu vi le dezvaluim. Inclusiv despre o noua imagine alternativa a localitatii Bran, care ar putea prinde pe plan international si va redefini Romania! Printre altele, Dr. Ing Florin Munteanu este membru titular al Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania si Secretar Stiintific al sectiei de stiinte geonomice. Membru corespondent al Academiei de Stiinte Tehnice din Romania si Secretar Stiintific al sectiei de Ingineria Minelor, Petrolului si Geonomiei, Fondator si Sef al Catedrei UNESCO de Geodinamica din cadrul Academiei Romane, Institutul de Geodinamica, Profesor Asociat in cadrul Facultatii de Stiinte Aplicate a Universitatii "Politehnica"- Bucuresti, Lector la Colegiul National de Aparare din cadrul Academiei Militare din Bucuresti.

 • Dorin Ivascu - Presedinte Romanian Airport Services
  15.00 - 15.15

 • Mihai Pastiea de la CARPATIA TOUR
  15.15 - 15.30
  Carpatia Tour - Best private tours money can buy!
  Cu o experienta de 15 ani, agentia Carpatia Tour s-a axat pe segmentul tururilor private oferite turistilor straini cazati la hotelurile de 5* din Bucuresti. Urmatoarea provocare: vanzarea acestor tururi direct catre turisti cu ajutorul platformelor de rezervare internationale.

 • Nicolescu Florina de la Equestrian Adventures
  15.30 - 15.45
  Ne va vorbi despre turismul ecvestru.
  Manager al firmei de promovare turistica Equestrian Adventures. Florina a transformat pasiunea pentru turism ecvestru intr-un bussines si iata ca usor, usor a realizat ca acest turism ecvestru reprezinta o nisa extrem de importanta pentru turismul romanesc. In Romania avem multe herghelii pe care inca nu le valorificam la adevaratul lor potential, asa cum ar trebui. Florina Nicolescu ne ofera un exemplu de bune practici. https://equestrianadventuresro.wordpress.com


Lista premiilor la TOMBOLA 10 decembrie 2015:

 • 1 camera DBL cu mic dejun 2 nopti cazare la Pensiunea Norica din Gura Raului in 2016 oferit de Pensiunea Norica. Castigator: Dan Anghelescu agentia de turism La Piovra.
 • 1 loc in excursia Sarmizegetusa Regia 06-08 mai 2016,organizata de Scorilo Turism.Servicii incluse: transport,cazare 2 nopti,demipensiune, hotel 3 *, ghid de turism.Castigator: Alina Baidoc, ghid de turism
 • Generali Romania - 10 politele calatorie gratuite valabile pentru o perioada de maxim 10 zile de calatorie in afara Ronaniei, si care pot fi achizitionate oricand in decurs de 1 an de la Generali
 • 1 camera DBL pentru 2 nopti in 2016 la Pensiunea Eco Vila din Regiunea Orheiul Vechi, Republica Moldova. Premiu oferit de agentia de turism STAR-TUR din Chisinau.Castigator: Dorin Ivascu - agentia Travel Maker
 • 1 camera DBL pentru 2 nopti + mic dejun la Hotel Diana 3* din Baile Herculane in perioada ianuarie-martie 2016. Premiu oferit Hotel Diana.
  Castigator: Dorin Apavaloae de la agentia turism FINDING ROMANIA.
 • 1 camera DBL pentru 2 nopti + mic dejun la Hotel Afrodita 3* din Baile Herculane in perioada ianuarie-martie 2016. Premiu oferit Hotel Afrodita.
  Castigator: Sorin Hurezeanu de la agentia de turism Phoenix Tours.
 • 1 camera DBL pentru 2 nopti la Vila Alpin 3* din Straja in perioada ianuarie-martie 2016(nu de sarbatori si vacanta copiilor). Premiu oferit Vila Alpin.
  Lasa vraja, lasa plaja! Hai la Straja!.Castigator: Florin Popescu ghid de turism la agentia de turism Paralela 45.
 • 2 nopti cazare la un apartament central din Bucuresti oferit de agentia de turism La Piovra. Castigator: Cecilia Enache, Managing Director la VILADORA GROUP.

Fiecare participant care vine la FORUM si lasa o carte de vizita la intrare va avea sansa sa castige un premiu. Tombola va avea loc la ora 17.00
Asteptam si alte propuneri pe office@infotravelromania.roSponsori:

 

Despre eveniment au mai scris:
http://calatoriaperfecta.ro/forumul-de-incoming-editia-iii-a/
http://touristry.ro/incoming-romania-travel-forum-editia-a-iii-a-bucuresti-10-noiembrie-2015/
http://kaisertravel.ro/incoming-romania-travel-forum-editia-a-iii-a-10-noiembrie-2015/


Parteneri media:
ww.drumliber.ro, www.povestidecalatorie.ro, www.calatoriaperfecta.ro, www.touristry.ro Televiziunea The Money Channel, www.ivisit.ro , revista Traveller Magazin, www.consilierturism.ro, http://aquiahora.ro/, www.vinland.ro, http://www.turism20.ro/, https://dordetur.wordpress.com/, http://airlinestravel.ro/, imperatortravel.ro, http://www.calatorsauturist.ro/, www.oamenisiganduri.ro, travelica.ro, tuktuk.ro, http://www.turismmarket.com/, Radio Romania Actualitati, Revista Turism Club, http://fulviameirosu.ro, http://debizz.ro/, www.doctortravel.ro, http://www.argumentpress.ro/


 

ziarul de turism Turism Club


Partener suport:

 

Relatii si inscrieri: 0723 286 309
Confirma si tu participarea pe office@infotravelromania.ro sau raluca.repanovici@innovationromania.com


Dupa eveniment
As vrea sa multumim in mod special Consiliului Judetean Suceava pentru tot ajutorul acordat. Au participat circa 150 de persoane. Am avut 20 speakeri, nu a existat taxa de participare.

Interviuri audio realizate de Florentina Varga de la Radio Romania Actualitati:
interviu 1, interviu 2 | Galerie foto |

Eurotrip
 
Eurotrip
 
Esti ghid de turism? inscrie-te acum!
litoral Bulgaria 2023

vacante in Romania

oferte litoral Romania vacante Grecia, vacante in Grecia oferte litoral Bulgaria oferte all inclusive Antalya oferte vacante Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia, sejur Italia InfoTravelSpania InfoTravelAustria InfoTravelMalta.ro vacante exotice
Oferte all inclusive Litoral Bulgaria 2024 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2024; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena;
City break © 2024 All Right Reserved. "InfoTravelRomania" is a registered trademark
Contact | Despre noi | InfoTravelRomania incurajeaza invatamantul romanesc: EvaluareInteractiva.ro