Cauta sejur

 • Categorie sejur

 • Tara sejur

 • Regiune sejur

 • Oras sejur

 • Agentie turism

 • Clasificare
  5 5 5 5 5
  4 4 4 4
  3 3 3
  2 2
  1
 • Tip de masa
 • Tip transport
 • Ordonare dupaAveti o agentie de turism? Astazi va puteti face un cont de agentie pe portalul de turism infotravelromania.ro. Apoi adaugati nelimitat oferte de vacante: sejururi, circuite, excursii de 1 zi.
Acum gasiti sute de oferte Craciun 2020 Romania, oferte Revelion 2021 Romania.

Hotel Intercontinental

romana english
Imagine obiectiv Hotel Intercontinental
Construcţia hotelului-simbol al Bucureştiului a fost proiectată de patru arhitecţi şi a costat în 1971 şase milioane de dolari. De-a lungul timpului, în cele peste 400 de camere din hotelul situat în Piaţa Univer­si­tă­ţii au locuit zeci de personalităţi interna­ţionale, printre care Lenny Kravitz şi Bill Gates.

În 1971, la inaugurare, „Interul" era primul zgârie-nori din Bucureşti: avea 90 de metri înălţime, 423 de camere şi un centru de sănătate cu piscină la etajul 22. De asemenea, în clădire se amenajase un restaurant cu specific românesc, căutat de lumea bună, un bar, o braserie şi un cazinou. Apartamentul Imperial, unde s-a filmat pelicula „Nea Mărin Miliardar", este singurul din oraş dotat cu saună şi pian.

La 50 de ani de la apariţie, InterContinentalul este una dintre cel mai înalte clădiri din Capitală, fiind considerat unul dintre simbolurile oraşului. Acesta a fost cel ­de-al doilea hotel ridicat de lanţul cu acelaşi nume într-o ţară comunistă, după Esplanada din Zagreb.

Hotel Intercontinental este situat in centrul Bucurestiului in apropiere de Teatrul National si Universitatea Bucuresti.

Este un hotel de 5 stele ce apartine lantului de hoteluri Intercontinental, fiind, mai bine de treizeci de ani, cea mai inalta cladire din Romania(circa 80 de metri).

Cele trei restaurante ofera produse traditionale romanesti si internationale la alegere.


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!