Motto: Unde informatia conteaza !..
Acasa | Asociatii turism | Linkuri turism | Stiri | Targuri turism | Reviste turism | Hoteluri Bucuresti | Fotografii |
  Agentie turism |Asigurari medicale | Companii autocar | Companii aeriene | Spatiul Schengen | Pasaport |
  Facultati turism | Cursuri turism | Bibliografie | Birouri turism | Centre de informare | Manifestari/expo | Chestionar | Contact
Litoral 2016 Grecia| Oferte litoral 2016 Grecia | Oferte litoral 2014 Romania| Cazare litoral Romania
vrem un like! blog INFOTRAVELROMANIA Twitter InfoTravelRomania YouTube InfoTravelRomania
 
  Oferte cu plecare din Cluj si Bucuresti: TUNISIA hotel 2* BB de la 129 eur + taxe, EGIPT - HURGHADA - hotel 3* DP de la 279 eur + taxe, EGIPT - SHARM EL SHEIKH - hotel 3* DP de la 339 eur + taxe, TURCIA - ANTALYA hotel 4* AI de la 369 eur + taxe. Detalii pe www.bestreisen.ro
 
Interviul saptamanii cu domnul Bogdan Bealcovschi – General Manager STAR AVIATION TRAVEL
[20 august 2007 – 26 august 2007]1. InfoTravelRomania: Cand si cum a aparut agentia de turism STAR AVIATION TRAVEL?

Bogdan Bealcovschi: STAR AVIATION TRAVEL a pornit ca agentie de turism, cu entuziasm si dedicatie in anul 2006. Societatea este una cu capital strain, ce activeaza in domeniul serviciilor de turism. Este alcatuita dintr-o echipa tanara, dinamica si cu experienta, ce are ca scop satisfacerea celor mai exigente cerinte ale clientilor sai.
In 28.06.2006 Star Aviation Travel primeste licenta de turism cu nr. 4016 pentru Tour Operatori si isi incepe activitatea de promovare si vanzare a serviciilor turistice proprii.
STAR AVIATION TRAVEL STAR AVIATION TRAVEL Bogdan Bealcovschi - STAR AVIATION TRAVEL

Incepand cu anul 2007, Agentia de turism Star Aviation Travel devine membra ANAT si incepe sa se impuna pe piata turistica din Romania, prin calitatea serviciilor oferite dar si prin cantitatea ofertelor prezentate atat partenrilor din turism cat si clientilor sai.
Prima participare la Targul de Turism al Romaniei, in perioada 29.03-01.04.2007, ii aduce si primul certificat de apreciere, inmanat de catre domnul George Cojocaru - Directorul General al ROMEXPO.

In continuare, echipa care coordoneaza activitatea stabileste noi contacte, ajungand ca la sfarsitul lunii aprilie 2007 sa fie partenerul cel mai important al unor renumiti Tour Operatori din lume, ca: Melody Travel LTD din Cipru, Royal Gulf – Dubai, Trek Travel – Turcia, Davia Travel – Portugalia, Voiaj International - Chisinau, beneficiind si avand suportul experientei acestora pe piata turistica internationala.

Incepand cu luna Mai, Star Aviation Travel propune agentiilor de turism din Romania un sistem de rezervari online, pe destinatia Antalya, modelul GDS, impreuna cu Trek Travel International, sistem care ofera facilitati de rezervare pentru toti tour operatorii romani. Incepand cu luna Iunie Star Aviation Travel a cooptat in acest sistem cateva zeci de tour operatori romani si tinde ca numarul acestora sa creasca.

Ca parte integranta a procesului de extindere a serviciilor, incepand cu luna Iulie, Star Aviation Travel a lansat primul ei charter, pe destinatia Cipru cu plecari in fiecare Luni.

Cu o baza de date foarte bogata, cu un numar mare de clienti, individuali dar si Corporate, Star Aviation Travel doreste sa devina un Partener al Vacantelor fiecaruia, si promite ca in viitor sa ofere atat   tour operatorilor romani cat si clientilor sai o gama variata de servicii turistice interne si internationale.

 


2. InfoTravelRomania: Ce oferte speciale aveti in acest moment?

Bogdan Bealcovschi: E dificil sa vi le enumar pe toate. La noi fiecare oferta este una speciala. Cum ? Simplu ! Toate ofertele noastre au un raport calitate prêt foarte bun, fiecare oferta este conceputa pentru a putea fi vanduta. Nu vindem cu orice prêt, vindem in asa fel incat clientul sa se intoarca la noi

 

3. InfoTravelRomania: Aveti o  cursa charter pe Cipru. Dati-ne cateva detalii.

Bogdan Bealcovschi: Da, este primul an al acestei curse charter si avem o colaboarare foarte buna cu Cyprus Airways. Cursele noastre desi au inceput  destul de tarziu, in luna Iulie, au avut un succes inca din start atat pe luna August si speram ca  vom creste numarul vanzarilor pana in luna Octombrie. Repet, este primul an, iar numarul de locuri nu a fost foarte mare. De la anul vom avea o alta abordare si speram sa ne impunem pe aceasta destinatie.

 

4. InfoTravelRomania: Ce aveti dumneavostra special fata de alti touroperatori pentru destinatia Cipru

Bogdan Bealcovschi:
Special… evident tarifele, in primul rand, pentru clientii nostrii, dar si  comisioanele  pe care le cedam partenerilor nostrii. Comisioane cedate care  sunt mult mai mari fata de alti tour-operatori. Toata lumea este multumita. In plus noi oferim  o excursie GRATIS fiecarui turist, o excursie la alegere ( sunt tururi ale oraselor, vizite la principalele obiective turistice din  insula).

 

5. InfoTravelRomania: Care este ponderea vanzarilor / comenzilor venite de pe internet?..Este important internetul? Are impact?

Bogdan Bealcovschi:
Avand in vedere ca in aceste moment Star Aviation Travel inca nu este o agentie foarte cunoscuta, evident ca sectorul online reprezinta cel mai bun mod de promovare. Stim cu totii ca cel mai simplu si eficient mod de promovare este interentul. Nu am facut inca un bilant al ponderilor, insa va pot spune cu certitudine ca multi dintre clientii nostrii ne-au gasit pe internet.

 

6. InfoTravelRomania: Care sunt proiectele dvs. de viitor?

Bogdan Bealcovschi: Avem proiecte foarte mari, ample si bine determinate. Vrem sa ne impunem  prin calitate, corectitudine si promptitudine. Ne alegem cu mare grija partenerii si incercam sa  eliminam orice colaborare cu companiile care fac de rusine turismul romanesc. Nu vreau sa dau nume insa, din pacate exista asemenea firme de turism pentru care “tzeapa” este cuvantul de ordine.
      La anul vom mari numarul de locuri pe cursa charter spre Cipru si vom incerca sa avem  si primul charter propriu pe Antalya, in parteneriat cu colegii nostrii din Antalya. De asemenea avem un proiect de deschidere spre Europa, cu care dorim sa atragem turistii straini in Romania. Anul acesta ne-a ajutat faptul ca Sibiul a fost Capitala Culturala a Europei. La anul va trebui sa convingem  europenii ca Romania este o tara minunata.

7. InfoTravelRomania: Ce parere aveti despre portalul de turism www.infotravelromania.ro? Dar despre www.infotravelromania.com ?

Bogdan Bealcovschi:
  InfoTravelRomania, pe ansamblul sau, este portalul de turism care m-a inspirat si ajutat cu informatii atunci cand le cautam . Am incredere in ceea ce faceti dumneavoastra acolo, va felicit si va promit tot suportul meu.

 

8. InfoTravelRomania: Unde ar putea turistii sa afle mai multe detalii despre  dvs.?
Bogdan Bealcovschi: Turistii ne pot gasii foarte simplu, noi avem sediul in Piata Universitatii ( la coada calului) www.staraviation.ro/noutati.php?id=40  accesand acest link  ve-ti vedea o harta a locatiei noastre. De asemenea ne gasesc pe internet la adresa: www.staraviation.ro sau la numerele de telefon : 021 312 12 58, 021 314 92 11.
     Nu in ultmul rand insa, ne  vor putea intalnii la Targul de Turism din Octombrie unde vom aveam propriul nostru stand.

STAR AVIATION TRAVEL

Adresa: Str. Toma Caragiu, Nr. 3, Bl. 1, Sc. 1, Ap. 4 - Interfon 4,
Bucuresti, sector 3, cod postal: 030042
Tel: 021 312 12 58 | Fax: 031 105 25 04
E-mail: office@staraviation.ro  
Web site: www.staraviation.ro

 

  back to top
Site-uri in reteaua InfoTravelRomania:
oferte litoral Romania litoral Grecia litoral Bulgaria litoral Turcia oferte cazare Ungaria InfoTraveRomania Blog
vacante Italia litoral Spania vacante Austria litoral Malta, oferte vacante Malta InfoTraveRomania .com
Oferte all inclusive de pe litoral Bulgaria 2024 pentru o vacanta la mare. Oferte litoral Bulgaria 2024; Vacanta Bulgaria; Sejur Bulgaria Nisipurile de Aur; Constantin si Elena; Sunny Beach; Obzor; Albena; Elenite; Pomorie; Nessebar | oferte vacante Grecia
Contact portal turism InfoTravelRomania: 0723 286 309 | office [@] infotravelromania.ro |