Cauta interviu turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Persoana
  • Compania

Acasa - Interviuri - Interviu cu Marius Valsanescu de la Brasov Travel Guide

Interviu cu Marius Valsanescu de la Brasov Travel Guide

Data publicare: 13 aprilie 2019
Categorie interviu: Incoming Romania

InfoTravelRomania: Cum a aparut acest ghid al Brasovului?

Marius Valsanescu - Brasov Travel Guide: Toate marile orașe turistice din lume au un card al orașului, pentru turiști.

Aceste carduri oferă reduceri sau intrare gratuită la muzee, diverse obiective turistice, transport în comun. Pornind de la această idee, am zis să adaptăm produsul pentru piața din Brașov și astfel a apărut produsul nostru.

Este în primul rând un ghid turistic, foarte bine făcut (spunem noi), cu informații complexe, iar ghidul este însoțit de un card de reduceri, în special la restaurantele de top din Brașov.

Ghidul apare anual și în fiecare an va exista un subiect principal abordat. Ediția din anul 2019 se numește BE A HERO. Noi spunem că fiecare turist care vine la Brașov este un “erou”, iar noi, echipa care a realizat acest ghid, suntem “eroi“ locali care îi ghidează pe turiști să descopere orașul.

Imagine 1

InfoTravelRomania: In cate variante este tradus si unde il gasim? Cat costa?

Marius Valsanescu - Brasov Travel Guide: Ghidul este tipărit în 3 ediții diferite: în limba română, în limba engleză și în limba germană. Ghidul costă 50 lei și se vinde împreună cu o hartă și cu cardul de reduceri BrasovCard.

Momentan ghidul se găsește de vânzare în hotelurile din Brașov (la recepție) și în librăriile din centrul orașului. Intenționăm ca până la vară să avem puncte de vânzare și în zona centrală a orașului, pe strada Republicii și Piața Sfatului din Brașov.

InfoTravelRomania: Ce poate face turistul cu acel card cadou?

Marius Valsanescu - Brasov Travel Guide: Cu BrasovCard, turiști au reduceri, timp de 7 zile (cardul trebuie validat pentru a fi valabil). Reducerile sunt la restaurante, puburi sau alte atracții din Brașov.

De exemplu cardul oferă o reducere de 10%, pentru maxim 4 persoane, la Bistro de l'Arte, La Ceaun sau Dei Frati. Avem și o reducere de 20%, tot pentru maxim 4 persoane, la Deane’s Irish Pub. În total sunt 13 restaurante și puburi, selecționate de noi, care oferă discount. În afară de restaurante, cu BrasovCard se obține o reducere la Obscuria Escape Rooms, SuperLand sau Cinema One. La Dracula Film Festival intrarea este gratuită la toate activitățile festivalului iar la Brasov Jazz & Blues Festival facem o ofertă de 1+1 (la un bilet cumpărat primești un bilet gratuit)

Cardul nu se vinde separat. Se poate achiziționa doar împreună cu ghidul turistic BeE A HERO.

Imagine 2

InfoTravelRomania: In viitor o sa publicati ghiduri si cu alte orase?

Marius Valsanescu - Brasov Travel Guide: Întenționăm ca în perioada următoare să publicăm astfel de ghiduri la Sibiu, Cluj, Timișoara și București.

InfoTravelRomania: Ce alte publicatii mai aveti in portofoliu?

Marius Valsanescu - Brasov Travel Guide: BE A HERO Brasov Travel Guide face parte din grupul ZILE ȘI NOPȚI, care editează platformele ZILE ȘI NOPȚI, CINEMAP și SUNETE (print + online. Contact: marius.valsanescu [@] zilesinopti.ro

Imagine 3

Citeste alte interviuri

Citeste alte interviuri din categoria Agentii de turism Asociatii turism Birouri turism Companii aeriene Companii transport Diverse Ghizi de turism Hoteluri Incoming Romania Pensiuni


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!