Cauta interviu turism

  • Categorie

  • Anul si luna
  • Persoana
  • Compania

Acasa - Interviuri - Interviu cu Oana Maria Valea de la Centrul de calarie Aladin

Interviu cu Oana Maria Valea de la Centrul de calarie Aladin

Data publicare: 21 iunie 2018
Categorie interviu: Diverse

InfoTravelRomania: Cum a inceput si de unde vine numele de Aladin?

Oana-Maria Valea - Centrul de calarie Aladin: In urma cu 8 ani am luat primul meu cal. Caii sunt ca semintele. Nu te poti opri la unul singur. In scurt timp aveam 5 cai. Atunci am decis sa deschid Centrul de Calarie. Aladin a fost un calut special in viata mea pe care l-am pierdut inainte de deschiderea centrului datorita unor probleme medicale. De aici numele. In memoria calutului ce m-a invatat ce inseamna sa ai rabdare.

Imagine 1

InfoTravelRomania: Ce pregatiti pentru aceasta vara?

Oana-Maria Valea - Centrul de calarie Aladin: Acum 6 luni ne-am mutat din Alba Iulia in Bucuresti. Noua noastra locatie este foarte aproape de statia de metrou Crangasi si ne permite sa ne plimbam pe Lacul Morii,spre Chiajna si Rosu. Ne-am diversificat activitatea si acum oferim pe langa lectii de calarie si plimbari calare in natura si sedinte foto alaturi de cai pentru modele si mirese, gimnastica pe cal pt copii foarte mici, tabere de calarie si programe interactive pentru scoli si gradinite. In curand va pregatim si alte surprize.

Vara aceasta am pregatit o serie de tabere de calarie, cu sau fara cazare. Avem atat tabere pentru incepatori cat si pentru avansati. De asemenea ne puteti gasi sambata si duminica de la 13 la 17 cu poneii in Phoenix Aventura Parc Cernica. Pe tot parcursul saptamanii facem lectii de echitatie si lectii de voltija pentru copii de la 2 ani in sus.

InfoTravelRomania: Cum ajungem acolo si unde putem gasi mai multe informatii despre dvs?

Oana-Maria Valea - Centrul de calarie Aladin: Ne aflam langa digul de la Lacul Morii, strada Mehadia nr 41, pe platforma Grantmetal in spate. Practic suntem la 15 min de mers pe jos de statia de metrou Crangasi.

Mai multe informatii despre noi se gasesc pe Facebook, pe pagina noastra Centrul de Calarie Aladin sau pe profilul meu Valea Oana-Maria. Evident, ne gasiti si pe whatsapp sau telefon 0744 953 090

Imagine 2

InfoTravelRomania: Cum a inceput aceasta pasiune pentru cai?

Oana-Maria Valea - Centrul de calarie Aladin: Eram foarte mica. Aveam cam 5 ani si calaream un cal roib si iute pe nume Misu langa Aiud, la unul din unchii mei. Asa am descoperit aceasta pasiune. A trecut timpul si pasiunea aceasta nu a disparut. Am invatat zi de zi tot mai multe despre cai de la instructori, antrenori, din tara sau din afara si am citit tot ce mi-a cazut in mana din domeniu. Nu cred ca as putea sa traiesc fara cai.

InfoTravelRomania: Cum vedeti aceasta activitate pentru urmatorii ani?

Oana-Maria Valea - Centrul de calarie Aladin: Spre marea mea bucurie, mentalitatea romanilor referitor la cai s-a schimbat in bine in ultimii ani. De la "doar tiganii calaresc" la "echitatia este un sport nobil". Publicul e tot mai interesat de activitatile cu cai. Speram ca tot mai multi vor dori sa guste si vor avea curaj sa incalece. Beneficiile sunt multiple de ambele parti.

Pentru ca toata lumea petrece prea mult timp in casa sau in fata calculatorului, calul te scoate la aer, in natura. Te face mai echilibrat, mai puternic psihic, mai curajos dar mai ales, mult mai sanatos. In special copiii ar trebui sa petreaca ceva timp de calitate in compania cailor. Dezvoltarea lor personala, fizica si psihica,are doar de castigat.

Imagine 3

Citeste alte interviuri

Citeste alte interviuri din categoria Agentii de turism Asociatii turism Birouri turism Companii aeriene Companii transport Diverse Ghizi de turism Hoteluri Incoming Romania Pensiuni


Comentarii despre pagina:

Esti ghid de turism? inscrie-te acum!

 

transfer aeroport Bucuresti Brasov Constanta

 

Forumul Hotelierilor I

 

 

inchirieri autocare

 

vacante in Romania

Aveti nevoie sa inchiriati un sistem audio guide? Lasati acum un mesaj pe WhatsApp! 0723 286 309

Raza de actiune este de 200 metri. Aparatele se incarca in geanta (nu au baterii) si tin 24-30 ore. Sunt ideale pentru tururi culturale, vizite biserici si manastiri, fabrici sau spatii cu mult zgomot. Nu mai trebuie sa tipi si experienta este unica. Rezerva acum un sistem audio pentru ghizi turism!